עבור לתוכן

מומלץ חיבור IP קבוע ב-HOTBOX

Featured Replies

פורסם

קודם כל פשוט להתחבר ל IP קבוע דרך הספק בלי תוספת , לא צריך הגדרות ולא תמיכה ,המכשיר HOTBOX ברגע שמחובר לחשמל אתה פשוט גולש ולא היה לי ניתוק אחד !!! מה ששמעתם מאז שעברתי ל IP קבוע כבר שנה וחצי אין ניתוקים ואני גולש ב WIFI חופשי מצויין .חייגן זה חיבור וירטואלי שנעשה מהבית שלי להעברת מידע אליי ,בעוד ה IP קבוע הוא חיבור דרך הרשת הפנימית של הוט ,כך שהחיבור לספק נעשה אצלם ורק צריך לחבר את המודם לחשמל ולגלוש .

מרגע שהוט שדרגה את הרשת ל 8 ערוצי הורדה כל אחד מהם יכול לקבל 50M וסה"כ המודם יכול להוריד 400M ולעלות 100M בתאוריה , כך ש 100M הורדה זה מהירות נמוכה מהפוטנציאל , כל ערוץ מוריד 12.75 ממוצע !!! מתוך 50M !!! בחודש האחרון שודרג גם ערוצי העלאה ל 4 ,סימן לבאות?.

להוט אין מגבלת מרחק כמו בבזק ולכן 102M שיוצא מ CMTS מגיע 102M לכל בית ,בגלל זה לכל HOTBOX יש דף עוצמות DMmV, גם את ערוצי ההורדה אפשר לראות ב HOTBOX ב Connection בכתובת

192.168.1.1 (לנתק חייגן במקרה הצורך ) שם\סימסא admin .

אנשים לא מיומנים משחקים בהגדרות ראוטר\מרכזיה , דפדפנים ,תכונת אנטי וירוס,פייר וול ואז נוצרת אטיות .

כל אדם ממוחה לרשתות שתשאלו אותו מקבל 102M בחיבור קווי ברשת HOT ,בכל שעה !!! שוב כי 100M זה מהירות נמוכה מהפוטנציאל של הרשת ולכן זה סטנדרט .

פורסם

לא יודע מאיפה הבאת את הנתונים הללו, בלי קשר לפוסט שלך, בדקתי אתמול אצלי בבית את הנושא. חיבור קבוע MPLS, ניתקתי את הראוטר, חיברתי לאפטופ ישירות למודם במקרה הטוב קיבלתי 96M.

אז להגיד שה 100M זה וודאי בחיבור ישיר זה לא ממש מדוייק. עדיין במגבלות הטכנולוגיה לקבל 96 מתוך 100 זה סביר.

בכל מקרה, כמה שידוע לי, ויכול להיות שאני טועה, בקצבים הללו של 50M והלאה זה רק בחיבור קבוע ולא חייגן.

זיו

פורסם

jonicom אין לי מושג מה האינטרס שלך אבל אני יודע שבפורום HomeTheater קיבלת השהייה..

אתה מוציא להוט שם עוד יותר רע ממה שהוא בגלל כל היחצנות הזאת.

פורסם
  • מחבר

jonicom אין לי מושג מה האינטרס שלך אבל אני יודע שבפורום HomeTheater קיבלת השהייה..

אתה מוציא להוט שם עוד יותר רע ממה שהוא בגלל כל היחצנות הזאת.

תגיד יצאת מדעתך ,מה אתה עוקב אחרי , אין לי שום אינטרס ,בפורום שלך שם לכלכתם כל הזמן על זה ש HOTBOX נופל ולא מקבל 80M ומי שאמר את זה היו לקוחות בזק משתמש JSPOT בחסות הבעלים של האתר , שרצית אני לתקן אתכם ולהסביר שזה לא נכון ,לא קיבלתם את הדעות שלי , רציתי להראות לאנשים כמותך ואני מאמין שגם השאר יקראו את זה שאפשר גם לפרגן ולהסביר את הטכנולוגיה ולתת לאנשים מספיק אינטליגנטים מבעד למחשב להחליט מה נכון או לא ,היית שמח לו אנשים אינטליגנטים משם היו מצטרפים לפה .

המקרה : מישהו קיבל 85-90M ב HOTBOX , פתח שרשור ,באתי לעזור לו ,משתמש בשם JSPOT והם שם טענו שזה הרשת של HOT וכל הזמן חזרו על זה כמו תוכי עם כל מיני רעיונות מטופשים ,אני טענתי כל הזמן שזה לא שייך לרשת והסברתי למה ,נחשו מה קרה אחרי כמה ימים ,אני צדקתי ,ההגדרות בפייר פוקוס האטו את המהירות,הוא קיבל בחזרה 102M במקום 85-90 שהיו לו וכל זה אחרי שבוע של דיון סוער ,זה הוציא מדעתו את משתמש JSPOT בחסות הבעלים שצדקתי ,כי הוא עשה מאמץ גדול להיות אנטי ובסוף נאלץ לאכול את הכובע ,כי אמרתי לו באחד התגובות שהוא פשוט מ-ק-נ-א שיש לנו 100M .

.

ותמיד יש לזכור שצנזורה זה הדבר הכי פרימיטיבי שיש והוא נועד לאנשים ....

פורסם

אם תמצא ציטוט שלי שאומר שהוט לא מגיעים ל100 מגה תקבל התנצלמות חמה,

אני מאמין שרוב חברי הקהילה הוותיקים מודעים לטכנולוגיה של הוט מול בזק, תשתית הוט מצויינת למהירות גבוהה, הורדות וכו..

אבל כאשר זה מגיע ליישומים עדינים שדורשים דיוק ויציבות (קרי: פינגים וג'טר) טכנולוגיית הVDSL2 הרבה יותר טובה, למשל בשבילי פינגים וג'יטר יותר חשובים ממהירות, עדיין אני בהוט ולא עובר לבזק בכלל מחירים גבוהים ואי מתן אפשרות לחבילת "טריפל" כמו של הוט שכוללת טלויזיה וטלפון..

פורסם
  • מחבר

בשביל מה שאתה רוצה ,תשמע לי ,תנסה את 012 עם חייגן ,בגלל שאתה מכיר את הנושא ולצרכים שלך .

אני זוכר שהיו פינגים לי ב 012 7-8MS ממוצע בישראל לאתרים גדולים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים