עבור לתוכן

למשהו פה יש שעון G shock Casio?

Featured Replies

פורסם

בגדים שלדעתי נראים טוב.

הכוונה היא: האם הפרמטרים היחידים לצורך שימוש בדברים הם "פרקטיות"/נוחיות?

• תגובות 55
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דרך אגב, בעיניי ובעבורי שעון יד הוא אכן דבר נוח ופרקטי :)

פורסם

בעיני זה גם פרקטי (עניין של הרגל מגיל 5 בערך) וגם אופנתי. יש לי כמה שעונים (5, רק 3 פעילים בתכלס) ואני עונד כל אחד מהם בהתאם למה שאני לובש.

פורסם

שעון? ברצינות. השעון האחרון שענדתי, קיבלתי במתנה בבר המצווה. אם אני זוכר נכון זה היה שעון של סווץ'.

אני עדיין זוכר את התחושה של החופש והקלילות בימים הראשונים שהחלטתי לזרוק את השעון לפח.

השעון הופך לאובססיה, בדיקות תכיפות של השעה והרבה סטרס.

גם בצבא לא ענדתי שעון, בשביל מה יש כל כך הרבה מורעלים מושתנים שעונדים G-shock (חובה!! ככה רשום בכל מדריכי הכנה לגיוס - הכנסה לחנויות).

היום יש סמארטפון! פלא טכנולוגי מדהים.

פורסם

לא תמיד בא לך להיות דבוק לנייד , לפעמים הבטריה נגמרת , לפעמים אתה רוצה ללכת לשחות ואתה לא רוצה לסחוב איתך נייד יקר , אתה בקייקים כמה שעות , אתה בשטח ואסור לך להשתמש בנייד....

יש כל כך הרבה סיבות למה יש שימוש בשעון יד...

חוץ מזה ששעון יכול להוסיף הרבה ללבוש....

שעון זה אמנם לא מוצר מתקדם במיוחד ולא "הייטק" , אבל זה עדיין מוצר שיש לו שימוש...

אם אתה יושב בקריה כל היום מול מחשב , ושעון הוא לא חלק מהאקססוריז שלך , אז אולי אין לך מה לעשות עם שעון...

פורסם

חכו שאפל וגוגל יצאו עם השעונים שלהם. הם ישכנעו אתכם למה שעון זה הדבר שאתם הכי צריכים בעולם!

פורסם

חכו שאפל וגוגל יצאו עם השעונים שלהם. הם ישכנעו אתכם למה שעון זה הדבר שאתם הכי צריכים בעולם!

בחיים, אבל בחיים!!! אני לא יהיה מוכן לקשור דברים עם רצועות על היד, ושום דבר!! לא ישנה את דעתי.

חוץ משעון שעובד בשילוב עם הסמארטפון. :smile1:

פורסם

היה לי בעבר ג'י שוק לבערך 7 שנים, עבד נהדר אחריי שאכל הרבה חול, מים ולא ירד כמעט מעולם מהיד. הסיבה שמת היא החלפת הסוללה וחוסר איטום טוב שגרם לחדירת טיפות מים קטנות, וקורוזיה.

ג'ישוק=טנק בעולם השעונים. ;)

היום משתמש בסייקו כרונו שהשאלתי מאבי עד שאמצא מבצע על ג'י שוק במחיר סביר (סביב ה-200).

פורסם

יש לי כזה 6900 נדמה לי, כבר 8 שנים. בשנה האחרונה המגן העליון שלו קצת התחיל להתפורר, אבל חוץ מזה הוא בסדר.

פורסם

אם אתה מאלו שרוצים לדעת מה השעה בכל רגע נתון, תוריד אפליקציה שעון אודיו.

כל שעה עגולה הסלולרי יודע לך מה השעה, וכל רבע שעה(או מרווח אחר) יעשה צפצוף קטן.

לא תצטרך לעולם להוציא את הסלולרי מהכיס, ותמיד תדע מה השעה בדיוק של כמה דקות.

עד שנגמרת לך הסוללה.

בשעון יד לא צריך לטפל, להטעין או להחליף סוללה חוץ מאחת לכמה שנים.. הוא זמין עליך כל הזמן, בניגוד לסמארטפון שהסוללה שלו מתפגרת בדיוק לפני אירוע חשוב.

פורסם

עד שנגמרת לך הסוללה.

בשעון יד לא צריך לטפל, להטעין או להחליף סוללה חוץ מאחת לכמה שנים.. הוא זמין עליך כל הזמן, בניגוד לסמארטפון שהסוללה שלו מתפגרת בדיוק לפני אירוע חשוב.

זה לא קורה הרבה.

ותמיד יש שעונים מסביב,כך שאתה לא באמת מאבד את היכולת לדעת מה השעה באותם מקרים נדירים.

אם זה קורה הרבה, אתה ממילא צריך לייעל את הטעינה/שימוש בסוללה, או לקחת איתך סוללה רזרבית.

עדיף סוללה נוספת בכיס, מסוללה קשורה ברצועה על היד.

פלוס, עם שעון אתה צריך לבדוק ויזואלית כל הזמן מה השעה.

עם אודיופיד(כזה שמיושם היטב) אתה חש ומרגיש את הזמן.

זה הרבה יותר מגניב מכלי עזר ויזואלי.

יכול מאוד להיות שאחרי שנים של אודיופידקלוק™ יש סיכוי גבוה לפתח חוש זמן פנומנלי שימשיך לפעול מתוך מומנטום.

פורסם

אולי תפסיקו להאכיל את הטרול?

לאחר הצבא, חשבתי להשקיע בשעון יפה עד שהתפקחתי ונשארתי עם אותו ג'ישוק מהצבא. אומנם הרצועה שלו נקרעה פעם אחת ויש עליו חתיכת שריטה

אבל הוא עבר כזאת התעללות, אני לא חושב שיש לי פריט טכנולוגי-מכאני אשר שרד צבא (חוץ מהסלולרי נוקיה שלי אך הוא נקנה כבר לאחר התקופה הקשה)

פורסם

יכול מאוד להיות שאחרי שנים של אודיופידקלוק™ יש סיכוי גבוה לפתח חוש זמן פנומנלי שימשיך לפעול מתוך מומנטום.

בערך כמו הסיכוי לגדל קוצב לב פנומנלי שיפעל על אותו מומנטום :silly:
פורסם

בערך כמו הסיכוי לגדל קוצב לב פנומנלי שיפעל על אותו מומנטום :silly:

אני עומד מאחורי מה שאמרתי ב100%.

אתה לא תאמין איזה חושים המוח מסוגל לפתח באופן ספונטני כתוצאה מלולאות פידבק.

האנושות עוד לא התחילה לגרד את הפוטנציאל של אודיופידסנס™.

חברות כמו גוגל עובדות על augmented reality.

ומתמקדות בתור התחלה בעיקר בויזואליזציה.

משם הדרך לאודיוגמנטד™-סנסינג קצרה מאוד.

פורסם

השעונים של פעם היו עושים "קליק" כל שניה.

והג'י שוק שהיה לי לפני 15 שנה היה מצפצף כל חצי שעה.

למה זה גרם?

שכל חצי שעה הייתי מציץ בשעון לראות מה הוא רוצה ממני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים