עבור לתוכן

למשהו פה יש שעון G shock Casio?

Featured Replies

פורסם

רציתי לשאול האם בדגמים הדיגיטלים, בשמש ישירה, רואים בצורה ברורה את השעה?

וגם, המסך הוא מזכוכית או פלסטיק? ועד כמה הוא עמיד לשריטות?

ועד כמה השעון עצמו עמיד לשריטות?

ty

• תגובות 55
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יודע על איזה דגם ספציפית אתה מדבר, בכל הג'י שוקים שיש לי עם תצוגה פוזיטיבית (=הספרות מופיעות בשחור) רואים מעולה את השעה בשמש, בג'י שוק היחיד שיש לי עם תצוגה נגטיבית (=הרקע מופיע בשחור) רואים על הפנים בשמש.

המסך ברוב הדגמים הוא זכוכית לפי דעתי, זה תצטרך לבדוק ספציפית, מהניסיון שלי גם אלו שלא רשום שהזכוכית עמידה לשריטות לא חוטפים שריטות.

בסופו של דבר יהיו שריטות כמו על כל שעון, על השחורים רואים את זה פחות, על צבעים מבריקים בוהקים יראו את זה יותר.

פורסם

כמה שעונים אתה צריך איתך?

לא מספיק הסלולרי?

בימיינו לא קונים שעונים כדי לדעת מה השעה.

השימוש היחידי שעושים בהם זה לשדר עצבנות כפרופ להצגת "אין לי זמן אני חייב לזוז".

פורסם

^

זה עניין של הרגל. עם סלולארי או בלי אני חייב שיהיה לי שעון על היד מתוך הרגל, אחרת לא נוח לי. למדוד זמן לשחייה ולדעתי גם לריצה עדיף עם שעון היד.

ולי יש קסיו F91W (מהסוג שטרוריסטים אוהבים) שמלווה אותי כבר שנים.

פורסם

שעון זה כמו בגד , בשביל היופי והסטייל...

פורסם

נכון זה גם תירוץ לאנשים עשירים להעמיס על עצמם עוד זהב ויהלומים, ולשדר: "אני יכול לקנות אותך" או "שמישהו ישדוד אותי".

פורסם

זה גם טוב כקו שיזוף אופנתי על היד:

3190215751_ae6cc44c04.jpg

שהולך טוב עם סימני הכפכפים בכפות הרגליים:

gty_sunburn_88547206_ll_120709_wb.jpg

פורסם

זה גם אביזר אופנתי וזה גם נוח. אני משתמש בשעון יש מגיל מאוד צעיר ואני פשוט רגיל לזה.

כשאני בלי שעון (מחוץ לבית) אני כל הזמן מסתכל על פרק כף היד. :nixweiss:

מנסיוני ג'י שוק כן יכול להשרט. ה"זכוכית" (לדעתי זה פלסטיק) שקועה ולכן לרוב לא תשרט עצמה. אבל זה יכול לקרות. סה"כ זה לא כזה משנה, אחרי שהשעון מקבל שריטה אחת זה כבר לא מעניין יותר. :lol:

פורסם

אני עם G-Shock מאז הגיוס (2007) ועד היום.

הוא הספיק להישרט לי בשנה הראשונה, אבל זו שריטה שרואים רק אם מחפשים אותה.

בסך הכל סוס עבודה - שורד בכל מקום, קריא בכל מקום ובחלק מהדגמים הסוללה מחזיקה 10 שנים.

פורסם
  • מחבר

לא יודע על איזה דגם ספציפית אתה מדבר, בכל הג'י שוקים שיש לי עם תצוגה פוזיטיבית (=הספרות מופיעות בשחור) רואים מעולה את השעה בשמש, בג'י שוק היחיד שיש לי עם תצוגה נגטיבית (=הרקע מופיע בשחור) רואים על הפנים בשמש.

המסך ברוב הדגמים הוא זכוכית לפי דעתי, זה תצטרך לבדוק ספציפית, מהניסיון שלי גם אלו שלא רשום שהזכוכית עמידה לשריטות לא חוטפים שריטות.

בסופו של דבר יהיו שריטות כמו על כל שעון, על השחורים רואים את זה פחות, על צבעים מבריקים בוהקים יראו את זה יותר.

אשמח אם תוכל לתת לי לינק לשעון עם תצוגה פוזיטיבית :))

פורסם

אני כבר יותר משנתיים עם wave ceptor- illuminator (דומה מאוד ל g-shock) ואני עובד במפעל עם מכונות c.n.c עם מלא שבבי מתכת בכל מקום, ועדיין לא שרטתי את המסך.

אין לי ניסיון עבר עם g-shock, אבל casio הם באמת בחירה טובה כמעט בכל הדגמים שלהם.

פורסם

אשמח אם תוכל לתת לי לינק לשעון עם תצוגה פוזיטיבית :) )

כל שעון שהמסך שלו רגיל הוא פוזיטיבי, זה מסך נגטיבי למשל:

gx-56-1aer_z1.jpg

פורסם

הייתי עם G-9000 תשע שנים (נקנה בתחילת השירות הצבאי) עד שהפלסטיק שלו התחיל לזייף וקניתי שוב אותו דגם כי פשוט כל השאר לא אותו דבר.

אין שום בעיה לראות בשמש ומאוד נוח לענידה בכל תנאי.

פורסם

יש לי G-SHOCK כבר 13 שנים והוא עדיין עובד כמו גדול. שרד צבא ומה לא, עמיד לגמרי.

מה שכן, לא אופנתי בעליל...

פורסם

כמה שעונים אתה צריך איתך?

לא מספיק הסלולרי?

כן, כי נורא בא לי להוציא את הסלולרי מהכיס כל פעם שאני רוצה לדעת מה השעה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים