עבור לתוכן

איטיות לאחר שידרוג ל5מגה - האם זה הנתב?

Featured Replies

פורסם

לאחרונה אחרי השידרוג-חובה של בזק לחמש מגהביט היתי חייב לקנות נתב חדש, טיפילינק 1042 (שדרגתי קושחה להכי חדש) ומודם חדש (המודם- קיבלתי מבזק). כמובן שהעלתי את המהירות ל5 גם ב014 שיש לי (יש לי גיימר שם בנוסף שהשארתי).

הרגשתי היא לעומת ה 2.5 מגהביט שהיה לי עם נתב אדימקס ישן, שדברים עכשיו הרבה יותר איטיים. יש לי את ההרגשה הזאת כבר חודשיים.

המעבר בתוך סרטים של יוטוב הוא בין טיפה יותר איטי לממש איטי, אתרים כמו xnet של ynet איטיים מאוד, לפי מה שראיתי שם הם מנסים לקחת מידע מאתרי פרסומות בצורה איטית מאוד. ועוד.

כמובן שנשמע על פניו שאין קשר לנתב כזה או אחר במה שאני מתאר. אבל בכל זאת, זה קורה ומורגש.

האם מישהו מיכם מרגיש איטיות כזאת ויש לו קונפיגורציה זהה או דומה? האם אתם יכולים לחשוב על מה הבעייה? האם לדעתכם זה לחלוטין לא קשור - האם אולי בגלל העלאת המהירויות לאחרונה יש על ספקי האינטרנט כמו 014 הרבה יותר לחץ ולכן איטיות? אני מאוד רוצה לדעת מה קורה מאחר שאני לא יכול לחזור פיזית למה שהיה לי מקודם כדי להשוות

פורסם

היי,

אתה כמובן לא אמור לחוות איטיות יחסית לאחר השדרוג.

נשמח לקבל פרטי התקשרות בכדי לבחון את הנושא לעומק ולסייע לך לפתור את הבעיה.

אנא שלח שם מלא ומס' טלפון להתקשרות ל: online@bezeqint.net ונחזור אליך בהקדם.

בברכה,

מתן, שירות לקוחות ברשת - בזק בינלאומי

פורסם

כנראה אתה מרגיש את המעבר מADSL לADSL2+

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת, מהי משמעות המעבר?

פורסם

יכול להיות שהקו שלך, עד כמה שזה נשמע עצוב, לא עומד ב5 מגה.

בדקת מול בזק?

פורסם
  • מחבר

הקו שלי בבדיקת המהירות של בזק (1 @) וגם אצל 014 נותנת 5 מגה במלואו לחלוטין, והעלאה סבירה, הקו בטוח תומך בחמש מגה ולפי נציג של בזק גם ב adsl הכי מהיר 15 מגה אם בעתיד ארצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים