עבור לתוכן

תקלת HDMI בכרטיס מסך ?

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים .

לפני כשבוע הטלויזיה הפסיקה לשדר ב HDMI, הזמנתי טכנאי והוא החליף את ה"לוח אם" שיש בטלויזיה והבעיה של ה- HDMI הסתדרה.

עכשיו כשאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב באמצעות HDMI המחשב בכלל לא מזהה את הטלויזיה, אין קול של חומרה נכנסת וכמובן שאין אות מהטלויזיה .

חיפשתי קצת ברשת פתרון לבעיה ורוב מה שמצאתי זה אנשים שרואים את הטויזיה מוגדרת במחשב אבל הם לא יודעים להוציא סינגל .

מצאתי באחד הפורומים בחור שפירט בדיוק את הבעיה שיש לי :

"

היי, לפני פחות מחודש רכשתי מכשיר טלוויזיה LCD של Panasonic , דגם TH-L32C4 .

הכל עובד נהדר, למכשיר יש חיבור 1 של HDMI (לצערי לא בדקתי את זה) .

רה ,חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך כבל HDMI TO HDMI (כרטיס המסך שלי ATI Radeon HD 5800 Series)

הכל עבד נהדר, גם תמונה איכותית , וגם איכות סאונד מעולה.

לפני יומיים הטלוויזיה הפסיקה לקלוט את הכניסה של HDMI , החלפתי כבל , החלפתי מימיר (בנוסף יש לי HOT-HD) .

כלום לא עזר , פניתי לתמיכה של Panasonic וטכנאי הגיע אלי היום .

אחרי בדיקה שלו, כניסת ה - HDMI במכשיר הטלוויזיה נשרפה .

כמובן שזו Panasonic, החליפו לא במקום את הכניסה.

עכשיו שאני מחבר את המימר HOT-HD אני מקבל תמונה וסאונד , אבל שאני מחבר את המחשב אני לא מקבל כלום .

אני חושב שגם המחשב עצמו לא מזהה את הטלוויזיה .

חשוב לי להבהיר כי החלפתי את הטלוויזיה באותה טלוויזיה שיש לי בבית (רכשתי 2) וגם אותו דבר .

סיפרתי לכם את הסיפור הזה כדי שתבינו, יכל להיות שברגע שכניסת HDMI בטלוויזיה נשרפה, נשרפה לי גם הכניסה בכרטיס מסך?

איך אני יכל לבדוק את העניין?, יש לי כבל DVI TO HDMI והוא מעביר תמונה בצורה טובה , אבל לא סאונד .

מה עושים במצב כזה?, איך אני יכל להיות בטוח שזו בעיה בכרטיס המסך?

מחכה לתשובה , איציק

."

מסתבר שיש לבחור הזה משתמש גם בפורום הזה והוא פתח כאן תקלה לפני 9 חודשים:

אני נמצא באותה סירה, אותה בעיה ואותה טלויזיה - ממש ממש אותה בעיה .

איך אני מתקדם מפה ? איך אני גורם למחשב\כרטיס מסך לזהות\לקלוט את הטלויזיה ביציאה של ה- HDMI .

*** חשוב לציין שכל היציאות בכרטיס מסך עובדות כשאני מחבר את הטלויזיה אליהן ורק ה- HDMI לא עובד !הכבל HDMI תקין כי אני מחבר את הטלויזיה לממיר ב- HDMI .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים