עבור לתוכן

האם יש דרך לדעת איזה יישום גורם לפינג גבוה?

Featured Replies

פורסם

היי, אני לקוח אינטרנט בתשתית הוט וספק הוטנט.

לאחרונה חשתי שהאינטרנט מזייף, ובדקתי קצבי העלאה והורדה ופינגים. ההורדה וההעלאה תקינים לרוב, אבל יש בעיה חמורה של פינגים.

אני מקבל פינג של מאות מילישניות ולפעמים מעל 1000 ל 8.8.8.8 וקצת פחות מזה ל default Getway שלי.

אם אני מרסט את המודם או עושה release ל ip שלי במודם, ואז מתחבר מחדש אז בכמה עשרות השניות הראשונות יש פינגים יציבים של סביבות 80 וקצת, ואז הם קופצים למעלה.

מה יכולה להיות הסיבה לכך? הייתי רוצה לבדוק פינגים לשרת תשתית של הוט, על מנת לשלול בעיית מודם/תשתית קווית בבניין. יש דרך למצוא את השרת? כשאני עושה tracert אז אני כן מקבל שרת שמתחיל בכתובת 10, אבל לא ניתן לשלוח פינג אליו.

תודה

פורסם
  • מחבר

קצת מיהרתי להאשים את הוטנט. בחיבור מחשב נייד ישירות למודם קיבלתי פינג ממוצע לא נמוך אבל איכשהו סביר של 93.

בחיבור מחשב נייד דרך הראוטר (לא הנייח שאיתו אני עובד) אני מקבל גם פינג סביר.

הבעיה רק בנייח.

ערכתי את הכותרת. עכשיו הייתי רוצה לדעת האם יש דרך לראות מה בדיוק גורם לכזה latency גבוה במחשב?

כמו כן, עדיין מעניין אותי לדעת כמו בפוסט הראשון לאיזה שרת של הוט בתשתית אני יכול לשלוח פינגים.

פורסם

זה שמתחיל ב10 זה בCMTS שלך.

אתה יכול לעשות בדיקה של TCPING לאתר בדיקת מהירות של הוט, שכן הניתוב לשם מתבצע ישירות דרך הוט בלבד, אתה לא מגיע לשם דרך הספק.

ואתה לא יכול לשלול את הבניין שלך/מודם שלך מפני שאתה מגיע לשרת בדיקת מהירות או אפילו לCMTS שלך דרך אותם גורמים.

http://www.elifulkerson.com/projects/downloads/tcping-0.14/tcping.exe

תוריד את זה ותעשה tcping speed.hot.net.il ואז תראה על כמה עומדים הפינגים שלך.

לא ניתן לעשות פינג רגיל כי הם חסמו ICMP.

בדר"כ הגורמים שמעלים את הלייטנסי זה אנטי ווירוס ופיירואל.

תנסה לבטל אותם ותראה מה המצב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה. היא בטח נכתבה לפני התגובה שלי לעצמי.

כאמור, הבעיה באחד המחשבים שלי. למרות זאת, ניסיתי את מה שהצעת וזה עובד יפה. טוב לדעת. הפינג לשרת בדיקות המהירות של תשתית הוט דרך tcping עומד סביב ה 10 מילישניות. זה בסדר, אני מניח.

התכוונתי מקודם שאני יכול לשלול כנראה את המודם והבניין אם הפינג לשרת הוט טוב, אבל לגוגל לא טוב, ואז האשם כנראה בהוטנט. יכול להיות כמובן שהתשתית תקינה אבל השרת של הוט דווקא לא טוב, אבל הסבירות לכך נמוכה לדעתי.

פורסם

בגלל זה נתתי לך שרת ששם אתה לא מגיע דרך הספק אלא דרך הוט בלבד.

אפילו אם תעשה טרייס אתה תראה שאתה רק בתוך הרשת הפנימית של הוט.

פורסם
  • מחבר

סבבה.

עכשיו אשמח לדעת איזו תוכנה יכולה להראות לי איזה יישום גורם לי ללטנסי.

לא עשיתי שום שינוי בפיירוול או האנטיוירוס. הפיירוול של וינדוס והאנטי וירוס של מייקרוסופט. בדיוק כמו במחשב הנייד. עד עכשיו לא היו איתם בעיות בהקשר הזה. כנראה שזה וירוס או ספייוור או משהו. לא מתגלה בסריקה רגילה.

עריכה:

יצאתי קצת שוקיסט. skydrive גרמה לי ללטנסי המוגזם. סגירה שלה הורידה אותו לנורמה. פתיחה מחדש הקפיצה למאות מילישניות. לפני כמה שבועות העלתי משהו לסינכרון, ולא היה לי כוח לאיטיות וסגרתי אותה. אתמול איתחלתי את המחשב, היא עלתה ואז הגיעה האיטיות הבלתי מוסברת.

תוכנה שמסמנת איזה יישומים משתמשים באינטרנט היא רעיון טוב במקרה כזה.

פורסם

Netlimiter

פורסם
  • מחבר

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים