עבור לתוכן

פיתרון קירור שלי

Featured Replies

פורסם

אילטור קטן שלי :yelclap:

13649037053537.th.jpg

13649036767001.th.jpg

נו מה אומרים?

פורסם

חח.. מה עם מספרים?

פורסם
  • מחבר

האמת היא שלא סמתי לב למספרים אבל היה במחשב אוויר חם מאוד אז הקומבינה הזו בטוח עוזרת ::)

פורסם

צינור אוויר פשוט יהיה יותר יעיל מצינור השקייה אבל שיהיה :P

פורסם

מאוד מדעי מה שאתה עושה כאן..

היה אוויר חם זה אחלה מדד.

פורסם

שים איזה מאוורר שישאב פנימה על הגביע של השמנת, ככה יכנס יותר אוויר פנימה.

גם המורדים בסוריה משתמשים עכשיו באילתורים כאלה... יש לך משהו לספר לנו? ;)

פורסם
  • מחבר

חח לא אני ערבי מהשטחים לא מסוריה :P (סתם צוחק) אבל וואלק נתתם לי אחלה רעיון לשיפצור חדש- צינור מזגן שבתחילה שלו יהיה מאוורר (שמחובר לסוללה 9V ) וואלק יקח לי כמה ימים אבל אני יעלה תמונות כשזה יהיה מוכן! :)

פורסם

חראם על הסוללות, תעשה מוד על מטען של סלולארי ישן (גם כן מוד, לחתוך את הקצה עם תקע הטעינה ולהלחים את הקצוות החשופים לחוטי המאוורר- לא לשכוח לבודד.)

פורסם

יש הבדלים משמעותיים בטמפ'?

בהתמונה של המחשב זה נראה כאילו הוא פתוח...

פורסם
  • מחבר

חראם על הסוללות, תעשה מוד על מטען של סלולארי ישן (גם כן מוד, לחתוך את הקצה עם תקע הטעינה ולהלחים את הקצוות החשופים לחוטי המאוורר- לא לשכוח לבודד.)

תודה על הרעיון אני ינסה!

יש הבדלים משמעותיים בטמפ'?

בהתמונה של המחשב זה נראה כאילו הוא פתוח...

הוא אכן פתוח אבל מכוון שהמחשב נימצא מתחת לשולחן שנימצא ממש מתחת למזגן אז האוויר של המזגן לא מגיע אלוי ככה שמחניק שם מאוד ורעיון היה להעביר אויר קר כדי לפתור את זה... בגדול כמו שאמרתי אני ישפצר את זה יותר... אבל רעיון גדול לא? 8)

פורסם

אני חושב שזה עלול לגרום לאדים בגלל ההבדלי טמפרטורה.. זהירות

פורסם

לחות וקורוזיה זה באמת בעיה...

תנסה אולי לשים את הצינור בשיפוע כך שיש לו חלק נמוך, כמו סיפון, ובו תמלא כדורי סיליקה מהשקיות נגד לחות שבקופסאות נעליים.

איור של הצינור:

| | כניסת אוויר

| |

| |

| |

/ / \ \ יציאת אוויר

/ /___\ \

/______\

פה למטה יהיו

כדורי סיליקה

פורסם

חפש צינור שרשורי של מיבש כביסה.יעשה עבודה יותר טובה

פורסם

תנסה לסגור את המארז כדי לקבל יותר אפקט של קירור עם מאווררים שמוציאים אויר

ככה יהיה "ואקום" במארז והוא ימשוך יותר אויר קר מהמזגן

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

איזה שטויות למה נראה לכם שהאוויר הקר יזרום דרך הצינור הדק הזה עד סופו כשהלחץ בתחילת הצינור/הגביע לא גדול?

קח צינור שרשורי כמו של מייבש כביסה תחבר אותו איך שהוא למאוורר 80MM ושהחיבור יהיה אטום, צד זה ישב בתוך המחשב

כאשר המאוורר שואב מהצינור, את קצהו האחר של הצינור תדחף לפתחו של המזגן, למרות שאני הייתי עושה איזו קומבינה ומרחיב

את קצהו השני של הצינור לצורת משפך מוארך שבסופו של דבר יודבק למחצית מפתח המזגן, כך הוא יאסוף יותר אוויר קר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים