עבור לתוכן

Raidmax Viper vs tms s1 מה עדיף?

Featured Replies

פורסם

מדובר על 2 מארזים עם ספק 430W של SS

מכיוון שאין ברשת פרטים על המארז של TMS השאלה שלי היא האם מישהו מכיר את המארז ומה יותר עדיף?

האם יש לTMS חיבור של MATX והאם הוא TOOLLESS?

האם המארז מגיע עם כבלים לחיבור היציאות הקדמיות ועם ברגים מתאימים לחיבור החומרה השונה? האם יש לו חלון צד?

על הRAIDMAX יש מלא מידע אז אם מישהו יוכל לשפוך אור על המארז של TMS אני אודה לו

פורסם

המארזים של ריידמקס נמצאים מבחינתי איפה שהוא בתחתית הרשימה של המארזים הלא ג׳נרים, היה לי ניסיון עם כמה מהם

וכולם היום בזבל. מפוצצים בחלקי פלסטיק שבירים, איכות חומרים בינונית ומאווררים לא שקטים בכלל. עבר זמן מה מאז שהתעסקתי עם מארז שלהם

אבל לפי הדגמים שמוצגים כיום אני לא חושב שהרבה השתנה. אולי אפשר למצוא איזה דגם או שניים ברמה סבירה אבל מכיוון שהם לא זולים במיוחד

ואפשר למצוא אלטרנטיבות עדיפות אז אני לא רואה סיבה מיוחדת לקנות אותם.

גם מארז ממותג כמו זה שנמכר תחת השם tms יהיה עדיף לדעתי ממרבית המארזים שלהם.

אם אתה לא מוגבל לקניה שם בלבד ציין תקציב למארז וספק. פירוט רכיבי המערכת גם כן לא תזיק.

פורסם

המארזים של RAIDMAX כן השתפרו הרבה בשנים האחרונות, לא מדובר באיכות גבוהה במיוחד אבל המאווררים לא רועשים והמארזים מגיעים עם דיי הרבה תוספות יפות למחיר (השילדה דקה בצורה מפחידה והעיצוב דיי מגעיל לדעתי).

המארזים של TMS מגיעים מ Ippon עד כמה שדוע לי (הקודם בטוח היה Ippon עם מיתוג שונה). CD LOG מביאים אותם לארץ אבל לחברה הזו אין אתר, נראה כאילו המארזים בנויים בצורה יחסית טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים