פורסם 2013 באפריל 112 שנים שלום,היה לי כונן חיצוני של WD, אך החיבור מיני USB שלו התפרק מהלוח חשמל, אז הוצאתי את הכונן עצמו מהאריזה, וחיברתי אותו למחשב, באמצעות SATA2 וsata power. עכשיו, בביוס הוא זהה את הכונן של WD, וכשפתחתי את הווינדוס הוא הראה לי שהוא מותקן באמצעות מנהל ההתקנים של הווינדוס, אך אין את הכונן במחשב שלי. כשנכנסתי למנהל ההתקנים, הכונן הופיע ככונן לא מוקצה.האפשרות היחידה שיש לי זה התקנת אמצעי אחסון חדש.יש לי שם הרבה חומר, אז אין מצב לעשות לו אתחול.מה ניתן לעשות אם כן?תודה רבה!http://srv2.jpg.co.il/5/5159d85e732f2.png
פורסם 2013 באפריל 112 שנים מחבר שלום לךאפשר את הדגם המדוייק של הקשיח ?שלום גם לך,מדובר בכונן הקשיח מהסדרה My Book Essential Editionדגם- WDC WD10EADS-11M2B2זה כונן 1TBלהת'.
פורסם 2013 באפריל 212 שנים מחבר מה להת' ??? אובכן, גישתך היא טבעית ונכונה ב - 99 אחוז של דיסקים קשיחים. אממה? הסדרה " הדגולה " הזו של WD , מבצעת הצפנת חומרה של כל המידע שבדיסק. לכן זה מוצג בחלונות כפי שמוצג. עכשיו, יש לך שתי אפשרויות : א. לתקן את החיבור של ה - USB שעל הבורד שבפנים . ב. להשיג בידיוק את אותו הכונן ( הכוונה כולל המארז, כן ? ) ולהחליף בין הדיסקים בתוך המארז. היי, להת'= קיצור של להתראות. באמת אין שום אפשרות אחרת? ונגיד שלא היה לי שם מידע חשוב אז יש אפשרות להשתמש בו ככונן קשיח למרות ההצפנה? תודה רבה.
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים מחבר קניתי מארז ריק לכונן הקשיח עם ספק וכרטיסון חדשים. חיברתי את הכונן, מנהל ההתקנים התקין אותו, אבל זה שוב מראה לי כונן לא מוקצה.מה לעשות?
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים קניתי מארז ריק לכונן הקשיח עם ספק וכרטיסון חדשים. חיברתי את הכונן, מנהל ההתקנים התקין אותו, אבל זה שוב מראה לי כונן לא מוקצה.מה לעשות?רק מארז זהה של אותו הכונן בדיוק יאפשר לך לגשת לחומר, בגלל ההצפנה הזאת.
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים מחבר אם לא איכפת לך מהחומר, כנס לניהול דיסקים ותעשה מה שצריך,כלומר, צור מחיצה חדשה או תקצה לו אות כונן .רצוי לצרף צילום מסך מה אתה מקבל.מאוד משנה לי החומר. אין פשרות עליו.לגבי תמונה, זה אותו דבר כמו התמונה הקודמת, רק שהכונן מחובר באופן חיצוני.
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים מחבר העניין הזה באמת ברור לי. פשוט, כל העניין עם גבוי יכול ממש לתסכל. אז חשבתי שאולי זה יתפשר איתי באורח פלא. לצערי לא.
פורסם 2013 באפריל 1212 שנים מחבר היי,דיברתי עם נציג של החברה, הוא אומר שיש אפשרות לגשת לקבצים במערכת הפעלה של לינוקס. מה אתם אומרים?
פורסם 2013 באפריל 1212 שנים מחבר טוב, השתמשתי ב UBUNTU בשיטה של הלייב סידי. לא התקנתי את מערכת ההפעלה, השתמשתי באפשרות של הtry ubuntu. הניסיון לא צלח לצערי..איזה קקי בלבן בריבוע. אם הייתי מתקין את המערכת זה היה מזהה את הכונן אולי? זה מעצבן, פשוט מעצבן.
פורסם 2013 ביוני 612 שנים מחבר חוזרים אחורה:קניתי PCB שתואם לכונן שלי מאיביי.הנה קישור:http://www.ebay.com/itm/200862490822?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649כשחברתי למחשב, זה זיהה את התוכנה של WD smartware, אבל לא את המחיצה עצמה של הכונן.מה לא בסדר ומה אפשר לעשות?תודה! נערך 2013 ביוני 612 שנים על-ידי skippy22
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.