עבור לתוכן

הטלויזיה במחשב לא מקליטה את הקול . r9800se aiw

Featured Replies

פורסם

שלום.

תוכלו לראות את הכרטיס מסך שלי במפרט שלי .

הבעיה :

כאשר אני לוחץ על הכפתור ההקלטה זה מקליט כרגיל ושומעים צליל מהטלויזיה אך כאשר אני שומר את ההקלטה ולאחר מכן אני נכנס לקובץ השמור לא שומעים קול.. ניסיתי לשנות פורמט הקלטה פורמט הצליל אבל לא עוזר... לא יודע למה...

ד"א אני לא יודע למה אבל יש לי רעשים מוזרים כאלה מהכרטיס קול שלי לפעמים... נגיד אני מפעיל את הרמקולים על הקול הכי גבוה אז אני שומע את הצלילי של החשיבה נגיד... זה כזה צליל של בלון משתפשף...

פורסם

שמת את ה Recording ב Mixer ל Line in ?

פורסם
  • מחבר

לא... אני לא כולכך מבין האמת למה אתה מתקוון... כי אני לא מוצא את ההגדרה הזו!

כשאני סורק אני מגדיר על הלין אין... ואני שומע את הקול מהטלויזיה אבל כשזה מקליט לא... אתה יכול להביא תמודה או להדריך אותי בקצת יותר פירוט? תודה.

אה ועוד משהו , אתה יודע למה כשמדליקים את המחשב יש קטע כזה באמצע ההפעלה לפני שהוינדאוז עולה עד הסוף יש קטע של 10 שניות בשחור.. חשבתי שזה אולי בעיה אצל כולם... ד"א יש לי אקס פי פרופשינאל באנגלית.

תודה מראש וביי.

פורסם

הכוונה פה למיקסר של הכרטיס קול , אתה יודע איפה שמכוונים את הוולייום בצד ימין איפה שהשעון ....

אז שם חפש את ההגדרה של Recording ושים על Line-In , לא מסובך ...

פורסם
  • מחבר

הכוונה פה למיקסר של הכרטיס קול , אתה יודע איפה שמכוונים את הוולייום בצד ימין איפה שהשעון ....

אז שם חפש את ההגדרה של Recording ושים על Line-In , לא מסובך ...

אהההה חשבתי בהגדרות של הטלויזיה בתוכנה... וכן יש את הלין אין... והוא לא מושתק[הוא על הכי גבוה]

פורסם

תבחר שאפשרויות של הקלטה שם במיקס שליד השעון ותסמן שההקלטה בא מה -LINE IN ולא מה MIC .

פורסם
  • מחבר

עדיין לא עוזר...

פורסם
  • מחבר

איך חיברת את הטלויזיה למחשב?

כמו שמחברים טלויזיה לשקע של הכבלים.... צריך שתיהיה לך כניסה של הכבלים בכרטיס מסך

פורסם

כשאתה רואה טלויזיה בלי להקליט יש קול?

יש כבל ליין אין מחובר מהכרטיס טלויזיה לכרטיס קול?

יונתן.

פורסם
  • מחבר

כשאתה רואה טלויזיה בלי להקליט יש קול?

יש כבל ליין אין מחובר מהכרטיס טלויזיה לכרטיס קול?

יונתן.

כן וכן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים