עבור לתוכן

ניתוקים חוזרים בראוטר TP-Link

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

יש ברשותי נתב TP-Link WR841N אשר מחובר חוטית למחשב עם Windows 7. ספק איטנרנט: הוט נט, תשתית: הוט.

באופן עקרוני הגלישה תקינה והWIFI עובד אבל, אם האינטרנט מחובר במשך זמן רב, ישנו ניתוק של האינטרנט של ה-WIFI.

המחשב אינו מסוגל לגשת לראוטר באותו הזמן והפתרון היחידי שמצאתי הוא כיבוי והפעלה מחדש של הראוטר.

מצ"ב צילום מסך טרם הפעלת הראוטר מחדש.

האם ישנה דרך לפתור את הבעיה? למנוע את ההפעלה מחדש של הראוטר?

תודה,

דניאל

פורסם

1. לשים במקום קריר ולוודא שהיציאות אוויר שלו לא חנוקות.

2. לעדכן לקושחה הכי חדשה.

פורסם
  • מחבר

ביצעתי עדכון קושחה.

יציאות האוויר של הראוטר פתוחות והוא אינו מתחמם.

אעדכן מחר במידה ולא היה שינוי.

תודה וחג שמח!

פורסם

יש לי בדיוק אותה תקלה עם 941ND.

שלחתי מייל לבנדא מגנטיק מחכה לתשובה שלהם.

פורסם

בושה, עד עכשיו לא קיבלתי אפילו תשובה לאיימיל.

פורסם

תתקשר.

פורסם

התקשרתי לבנדא. אמרו שנתקלו בכמה מקרים עם התקלה הנ"ל, ואמרו שבגלל שרכשתי בKSP יש להם הסכם החלפה במקום איתם.

הם שלחו לKSP אישור החלפה.

בעוד כמה ימים שהראוטר יגיע לסניף אגיע להחליף אותו.

כרגע יצרו איתי קשר שנית מKSP: היה במלאי דגם בודד בתלפיות והוא נמכר (חוק מרפי כבר אמרנו?)

הציעו לי לחכות שבוע-שבועיים עד שהמלאי של הדגם הנ"ל יתחדש או לקבל זיכוי 190 ש"ח לרכישה של ראוטר אחר.

יש לציין לשבח את השירות של KSP.

מה אתם אומרים? עדיף לחכות שייגע למלאי או שיש דגם אחר מומלץ מהמלאי שלהם?

דרך אגב יש יתרונות לרכוש ראוטר משולב נתב? או שעדיף שלא כי גם ככה אצטרך נתב VSDL אם אני רוצה מעל 20MBPS?

תודה

פורסם

מישהו?

פורסם

בתור אדם שיש לו גרסא קצת יותר מתקדמת משלך 1043(או משהו כזה) תברח מTPLINK בכל הקשור לאלחוטי .

קח זיכוי ותחפש ראוטר קצת יותר יקר שעושה את העבודה , לגבי איזה ראוטר אני בעצמי בודק את הנ"ל עכשיו אבל עדיין לא ברמה של בקיא כי עד היום לא השתמשתי בWIRELESS יותר מידי

בחודש שהתחלתי להשתמש הTPLINK שפך לאגר בקטע הזה

למרות שעכשיו זה עובד תקין אחרי ששפכתי אימג' שמותאם לTPLINK אך לא שלהם , זה קצת דפק את הראוטר , אבל שהחזרתי את זה לברירת מחדל זה כרגע יותר טוב , אבל מבחינת פינגים עדיין איום .

לפחות הוא מראה לי באמצעות הWIRELESS את הסרטים בלי להתקע שזאת התקדמות .

בכל מקרה אחזור להמלצה שלי , קח זיכוי ותבחר ראוטר אחר , אנשים בקהילה יוכלו לכוון אותך לראוטר יותר טוב .

פורסם

לדעתי תקלת חומרה, תראה כאשר תחילף למשהו יותר חזק לא היה לך בעיה

פורסם

נו באמת למה לא לקרוא את המשך השרשור.

:kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים