עבור לתוכן

תוצאה לא קבועה של מהירות הורדה

Featured Replies

פורסם

שלום,

מאיזו סיבה מהירות ההורדה שלי לא קבועה בכלל? לפי בדיקות בכמה אתרים, המהירות נעה בין בין 6 ל-10 מגה, ומעולם לא נתקלתי בתוצאה של 12 מגה בדיוק - כשזאת בפועל המהירות שלי.

וזה לא משנה, גם כשאני מתחבר עם חייגן וגם בלי חיבור של החייגן (כי יש לי גם חייגן אוטומטי שנמצא במודם-נתב של הוט) - התוצאות אף פעם לא קבועות וממש לא קרובות למהירות שאני משלם עליה (12 מגה). אם היה מדובר בתוצאה של בין 11 ל-12 אז מילא, אבל לפעמים זה 7 מגה ולפעמים אני מקבל תוצאה של 8 או 9. בקיצור, לא קבוע.

מה עושים? יש פתרון לכך?

פורסם

כשאתה בודק מול אתרים אחרים, אתה גם תלוי בביצועים שלהם, בעומס עליהם ובמהירות החיבור שלהם אל רשת האינטרנט. על מנת לוודא את המהירות אתה צריך לבדוק אל מול ספק התשתית שלך ואל מול ה-ISP שלך - התוצאות שאתה מקבל מאתרים כמו SPEEDTEST אינן רלוונטיות.

פורסם
  • מחבר

אם אבדוק זאת מול ספק האינטרנט שלי, מובן שיגידו לי שהמהירות היא 12 מגה, כי הרי עליה אני משלם בכל חודש. אני רוצה לבדוק את מהירות האינטרנט שלי באופן עצמאי. ולמה SPEEDTEST אינה רלוונטית? הרי שהמהירות הנקבעת אצלה היא המהירות שבה אני מוריד קבצים (וגם מעלה) - לא כך?

פורסם

אתה קצת נאיבי.

הבידקה מול התשתית והספק תאפשר לך לוודא באופן יחסית אובייקטיבי שאתה מקבל את מה שאתה משלם עבורו.

הבדיקה מול SPEEDTEST היא מול כל מיני שרתים שנמצאים בבעלות פרטית כזו או אחרת - אין לך שום מידע איך בדיוק השרתים האלה מוגדרים ואיך הם מחוברים. להסתמך על SPEEDTEST כבדיקה בלעדית זה לא רציני.

פורסם
  • מחבר

אתה נאיבי. כל טוב.

פורסם

איך בדיוק אתה מצפה לתוצאות מובטחות לכל נקודה וניתוב ברשת האינטרנט? :screwy:

תנסה לפחות להבין את מה שכותבים לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים