פורסם 2013 במרץ 2812 שנים שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב ב 3000 שקל והמקום שבו אני רוכש את המחשב נותן רק 2 תשלומים ללא ריבית ומעל 2 תשלומים ריבית קרדיט רציתי לדעת איך מחשבים את הריבית ? ( אני רוצה 12 תשלומים ) יש שנתית , יש מותאמת שנתית , מועדף , יש מלא דברים פה ... מישהו יכול לעזור לי ? תודה
פורסם 2013 במרץ 2812 שנים סביר להניח שמחשבים לפי לוח שפיצר.תזין פה את הריבית השנתית התעריפית (אמרת קרדיט, אז זה 13.25%), ואת מספר התשלומים (12), מדד 0 ותקבל את התשלום:http://www.goleango.com/mortgage.php(כן, זה למשכנתאות, אבל אין סיבה שזה יעבוד בצורה שונה).
פורסם 2013 במרץ 2812 שנים עזוב לוח שפיצר(אין קשר לריבית הזו) ואל תחשוב לשלם אפילו בקרדיט, הרבה יותר זול יהיה לקחת הלוואה מהבנק בריבית נורמלית מאשר לשלם ריבית גבוהה מאוד של 13.25%
פורסם 2013 במרץ 2812 שנים מחבר הסתכלתי על הריבית 13.25% וזה היה נראה לי מאוד גבוה , אתה רושם שהלוואה בבנק זה פחות ריבית יש לך מושג כמה לוקחים ?ועוד שאלה ..בכרטיס אשראי אתה יכול לעשות כמה עסקאות בתשלומים , אי אפשר כל עסקה לקחת הלוואה בבנק זה לא נראה לי הגיוני .
פורסם 2013 במרץ 2812 שנים אני לא יודע מה מצב החשבון שלך בבנק ומה המסגרת, בד"כ הריבית הינה בין 5%-8 ותנאי ההחזרה טובים יותר.ברור שלא לוקחים הלוואה על כל קניה, הלוואה לוקחים על קניות גדולות במיקרים שלא ניתן לשלם בתשלומים ללא ריבית(כמו במקרה זה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.