עבור לתוכן

איך להריץ סרטי HD 720 P במחשב ASUS Eee PC 1005PEB ? יש דרך, עפ"י הרשת...מהי?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כדי לנגן סרטים במחשב חלש(אני יוצא מתוך נקודת הנחה שהוא חלש), צריך נגן/קודק יעיל.

כזה שיודע להשתמש בכל הליבות מעבד, ואם קיים גם ביכולת העיבוד של הכרטיס גראפי.

נסה את SPLASH PRO(בגרסת הנסיון).

אני חושב שהבעיה עם הקודק או בהגדרות שלו, הוידאו מנוגן אבל ב-50% ממהירותו, הסאונד נשמע בסדר.

ניסיתי גם את SPLASH PRO אבל הבעיה עם הקודק ולא עם הנגן כי גם שאר הנגנים הקלים לא הצליחו.

פורסם

למה להילחם בתחנות רוח?

רזולוציית המסך של המחשב תואמת ל576p

תבצע המרה באמצעות מחשב חזק יותר לרזולוציה הזאת.

ותאחסן בנייד סרטים שמתאימים לו.

פורסם

איפה ראית שהמחשב הזה מסוגל לנגן 720P?

נשמע לי לא סביר.

לי יש 1215N והוא בקושי מסוגל וגם זה רק בזכות כרטיס המסך שלו. (שאין במחשב שלך)

פורסם

אני ניסיתי להפעיל 720p במחשב עם חומרה דומה , וזה פשוט לא עבד.

cccp + mpc hc , ושיחקתי שם בהגדרות של כל מיני דברים , והצלחתי לגרום לזה לעבוד זמנית , אבל זה לא עבד כמו שצריך.

המחשב שלך מוגבל מדי בשביל זה.

פורסם

קודקים לא יעזרו כאן, לא משנה איזה קודק זה, הקודק צריך להשתמש במעבד כדי לעבד את התמונה, הקודק לבדו לא מעבד את התמונה. אם המעבד של המחשב חלש מדי לניגון תכני HD, שום דבר לא יעזור, גם לא זיכרון. הדבר היחידי שאפשר לעשות זה מעבד חזק יותר או כרטיס מסך.

הבדיקה היא לא קשה, נגן סרט HD כלשהו על המחשב, תבדוק ב TASK MANAGER את מצב המעבד, אם הוא גבוה זה אומר שהמעבד כרגע אחראי על פענוח הוידאו והוא כנראה לא עומד בעומס, מה שיגרום לתמונה איטית.

הדבר היחיד שיעזור לך זה כרטיס מסך, בעזרת HW ACCELLERATION או DVXA ניתן להעביר את עיבוד הוידאו ל GPU, אבל אני לא חושב שאתה יכול להחליף כרטיס מסך במחשב הזה.

אם אתה מעוניין לצפות בסדרטי HD על המחשב עצמו אז נראה לי שזה לא ילך, המעבד שלך חלש מדי.

פורסם
  • מחבר

תודה וסליחה ששיגעתי, באינטרנט יש אנשים שטוענים שזה כן אפשרי, אבל זה לא כנראה לא נכון.

אני פשוט אקנה לי טאבלט חדש:)

פורסם

למה לא לבצע את ההמרה באמצעות מחשב אחר?

כמו שאמרתי תבצע המרה של הקובץ 720P ל576P, את פס הקול אפשר גם להמיר או להעתיק כמו שהוא.

אצלי זה המרה כזאת מתבצעת ביחס זמן של 1:6 כלומר על 60 דקות סרט 10 דקות המרה.

ואחרי זה תעתיק את הקובץ החדש לנייד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים