עבור לתוכן

איך להריץ סרטי HD 720 P במחשב ASUS Eee PC 1005PEB ? יש דרך, עפ"י הרשת...מהי?

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב ASUS Eee PC 1005PEB - אבל הוא לא עומד במשימה של צפייה בסרטי HD

על פי הרשת, יש פתרון כלשהו עם קודקים וכו', אבל לא מצאתי איך בדיוק.

אשמח לעזרה.

תודה!

פורסם

ניתן לשדרג את הזיכרון הפנימי ל-2GB מה שיכול לשפר את הביצועים אם הדרישה שלך היא סרטי HD.

פורסם
  • מחבר

תודה, למרות שבסרטון זה נראה קצת מקרטע...

כמה אמור לעלות שדרוג הזכרון ל-2GB והאם אפשר לבד לעשות את זה או מעבדה? וכמה לדעתך מחיר ההתקנה של הזכרון?

תודה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה.

הוספת הזכרון בטוח תאפשר לצפות בסרטי HD?

האם יש זכרון מומלץ חברה/דגם, אחר מהקישור ששמת? יש דגם טוב יותר או שזה לא כ"כ משנה?

תודה רבה!

פורסם

סרט HD יכול להיות גם סרט 720p שהוא קל יותר לניגון מאשר 1080p שהוצג בסרטון.

כמו שהבנת הניגון חייב להתבצע עם תוכנת ניגון קלה/ספציפית עם הגדרות מסויימות ועם קודקים (Codec) תואם.

לגבי הזיכרון - לא משנה.

מה ששמתי הוא הזול ביותר שנתקלתי בו והבנתי שאתה לא רוצה להוציא הרבה כסף על המחשב.

אבל אין למחשב חיבור HDMI אז לא ברורה לי הדרישה לסרטי HD. אתה יכול לחבר עם VGA לטלויזיה ותצטרך כבל נוסף בשביל האודיו.

אך איכות גבוהה מ-720P זה לא יהיה רלוונטי. שכן גם המסך עצמו מיניאטורי וברזולוציה נמוכה.

כאמור, אין טעם להריץ סרט באיכות גבוהה מ-720P.

עם ההגדרות והתוכנות שבסרטון הראשון שהבאתי (כנס לעמוד הסרטון ביוטיוב) תנסה עם המחשב כרגע להריץ סרט 720P, יתכן וזה ירוץ ולא תצטרך לשדרג את הזיכרון.

פורסם
  • מחבר

תודה,

לגבי סרטון ההדרכה ביוטיוב - ניסיתי, ניגנתי סרט HD 720P אבל התמונה זזה לאט לעומת האודיו, גם אחרי משחקים עם ההגדרות בתוכנה... אני מניח שאהיה חייב לקנות זכרון.

לגבי השימוש - אני רוצה לצפות בסרטי HD ברכבת בנסיעות :)

תודה רבה רבה! :)

פורסם
  • מחבר

סרט HD יכול להיות גם סרט 720p שהוא קל יותר לניגון מאשר 1080p שהוצג בסרטון.

כמו שהבנת הניגון חייב להתבצע עם תוכנת ניגון קלה/ספציפית עם הגדרות מסויימות ועם קודקים (Codec) תואם.

לגבי הזיכרון - לא משנה.

מה ששמתי הוא הזול ביותר שנתקלתי בו והבנתי שאתה לא רוצה להוציא הרבה כסף על המחשב.

אבל אין למחשב חיבור HDMI אז לא ברורה לי הדרישה לסרטי HD. אתה יכול לחבר עם VGA לטלויזיה ותצטרך כבל נוסף בשביל האודיו.

אך איכות גבוהה מ-720P זה לא יהיה רלוונטי. שכן גם המסך עצמו מיניאטורי וברזולוציה נמוכה.

כאמור, אין טעם להריץ סרט באיכות גבוהה מ-720P.

עם ההגדרות והתוכנות שבסרטון הראשון שהבאתי (כנס לעמוד הסרטון ביוטיוב) תנסה עם המחשב כרגע להריץ סרט 720P, יתכן וזה ירוץ ולא תצטרך לשדרג את הזיכרון.

ממחשבה שנייה ובדיקה ברשת, נראה לי שאין צורך בזכרון ויש אפשרות לנגן 720P - רק צריך איזשהם קודקים ממה שהבנתי, אבל קשה למצוא את הקודקים המתאימים לכך ברשת.

האם יש אפשרות לעזרה או הכוונה?

יכול להיות שטעיתי בשם הדגם שנתתי - המחשב שלי הוא מדגם Asus Eee PC 1005PEB

וכפי שציינתי, פעלתי לפי ההוראות בסרטון ההדרכה, הורדתי תוכנה מתאימה, הסרטון מתנגן, אך התמונה זזה באיטיות קלה - מה שגורם לדיליי בין הקול והתמונה.

אשמח לעזרה

פורסם

תנסה עם MPC-HC (תתקין גם DIRECTX):

http://mpc-hc.org/

פורסם
  • מחבר

תנסה עם MPC-HC (תתקין גם DIRECTX):

http://mpc-hc.org/

DIRECTX 11 מעודכן בWINDOWS 7,

ניסיתי עם MPC-HC , ובדיוק כמו עם KMP - זה מנגן תמונה באיכות HD, אבל התמונה לא רצה אלא בהילוך איטי מעט. אני חושב שהבעיה היא של קודקים.

יש רעיון או פתרון?

תודה.

פורסם

כדי לנגן סרטים במחשב חלש(אני יוצא מתוך נקודת הנחה שהוא חלש), צריך נגן/קודק יעיל.

כזה שיודע להשתמש בכל הליבות מעבד, ואם קיים גם ביכולת העיבוד של הכרטיס גראפי.

נסה את SPLASH PRO(בגרסת הנסיון).

פורסם

המחשב מחובר לחשמל ומוגדר כ-High Performance בהגדרות חיסכון החשמל?

פורסם

מקודד CoreAVC אמור להריץ גם על מחשבים חלשים מאוד תכני HD

פורסם
  • מחבר

המחשב מחובר לחשמל ומוגדר כ-High Performance בהגדרות חיסכון החשמל?

התשובה היא כן וכן.

פורסם
  • מחבר

מקודד CoreAVC אמור להריץ גם על מחשבים חלשים מאוד תכני HD

אולי פספסתי משהו בהגדרות שלו?

ייתכן שהמחשב פשוט חלש מידי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים