פורסם 2013 במרץ 2612 שנים היהמחשב שלי לא נדלק, ככל הנראה עקב בעיה בלוח. אשמח לקבל עצות.ספק תקין - נבדק במחשב אחרניתקתי דיסקים וזכרונות - לא עולהאין כרטיס מסך - בנוי במעבדחיברתי את חוט הסוויץ' של ה-PWR ללוח במחשב אחר וחיברתי בין הקצוות החשופים - המחשב ההוא נדלק. אותה פעולה במחשב שלי - לא נדלק.האם יכול להיות שהפינים אליהם מחובר הסוויץ' לא תקינים, או לא מקבלים זרם?מה עוד יכולה להיות הבעיה?תודה
פורסם 2013 במרץ 2612 שנים מחבר המחשב עם מעבד AMD A4, לוח GIGABYTE S2HPעם זכרונות ובלי זכרונות אין הבדלשום דבר לא מגיב, לא מאווררים, לא נורות - כלוםמה שכן שמתי לב, כשאני מחבר את המחשב לחשמל הנורה ב-USB של המקלדת האלחוטית נדלקת, אני מניח שזה אומר שהלוח מקבל חשמלעדיין, הסוויץ' של ה-PWR לא מגיב, וכפי שכתבתי הוא עובד תקין במחשב אחר
פורסם 2013 במרץ 2612 שנים לנסות תחילה איפוס לביוס או Clear CMOS (ראה במדריך עמוד 22)http://www.cclonline.com/content/pdfs/1JAxt2-2fErVMs8R2zSkB9Qg-3d-3d.pdfואם זה לא עוזר יש לבדוק את המתח של הסוללה בלוח-האם.באם מתח הסוללה נמוך מ- 2.85V להחליף בחדשה.
פורסם 2013 במרץ 2712 שנים מחבר תודה על התגובות.כפי שציינתי הספק תקין, נבדק גם מול מחשב אחר וגם חיבור חוט ירוק/שחורג'ימפרתי CMOS, הוצאתי סוללה - לא מניח שזו הסיבה, כי המחשב בן חודשיים, אבל עשיתי בכל זאתאיך בודקים מתח סוללה?החלפתי זכרונות וסלוטים, עם ובליפירקתי הכל והרכבתי מחדש, כולל מעבד+משחהחיברתי במחשב אחר 2 חוטים לפינים של PWR ועבד תקין - במחשב שלי, שום דבראין לי אפשרות לבדוק תקינות מעבד על לוח אחר, אבל אני מניח שגם אם המעבד היה תקול הייתי מצליח לפחות להפעיל מאווררים או משהו.נבדוק עם החנות מה עושים, לא זוכר אם זה WELLCOM או TMS. נקווה שיהיה בסדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.