עבור לתוכן

יש לי ראוטר TL-WR1043ND לא מספק את הסחורה באלחוטי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם , יש לי ראוטר TL-WR1043ND שלא מספק את הסחורה באלחוטי

אז אני כרגע חושב לקנות ראוטר אלחוטי חדש שיספק את הסחורה , אני רוצה את הראוטר האלחוטי הביתי הכי טוב שיש , איזה דגם נחשב הכי טוב ?

יש לי כבלים 100 מגה .

פורסם

מה אתה מתכוון לא מספק את הסחורה? קצת יותר פרטים על הבעיה על מנת שנוכל לעזור, גרסת חומרה, קושחה, פעולות שבוצעו, כמה מחשבים אתה מחבר אליו, איזה מרחק מהנתב אתה נמצא, עוצמת הקליטה, האם מתנתק/לא מתנתק?

פורסם
  • מחבר

מה אתה מתכוון לא מספק את הסחורה? קצת יותר פרטים על הבעיה על מנת שנוכל לעזור, גרסת חומרה, קושחה, פעולות שבוצעו, כמה מחשבים אתה מחבר אליו, איזה מרחק מהנתב אתה נמצא, עוצמת הקליטה, האם מתנתק/לא מתנתק?

באלחוטי יש כל הזמן ניתוקים , פינגים רגילים שאני מבצע נופלים לכל ההתקנים - גם להתקן שנמצא חצי מטר מהראוטר

הקושחה היא האחרונה של TPLINK

ויש אליו 6 התקנים מחוברים - 4 באלחוטי 2 בחוטי

הוא מזייף באלחוטי לאללה ואני לא יכול לנצל את ההתקן של my-ditto או plex server מול הטלוויזיה כי יש ניתוקים כל הזמן באמצע הסרט ולא חוזר וזה לא קשור לתעבורה גם בלי תעבורה הוא נעשה מעפן

אז אחליף לראוטר אלחוטי יציב שמספק את הסחורה

פורסם

פינגים נופלים ממרחק של חצי מטר נשמע כמו בעיית חומרה. אבל כדי לשלול את זה- ניסית לעשות צריבה מחדש לגירסא האחרונה?

אם זה ממשיך גם אחרי צריבה מחדש תממש אחריות

פורסם
  • מחבר

פינגים נופלים ממרחק של חצי מטר נשמע כמו בעיית חומרה. אבל כדי לשלול את זה- ניסית לעשות צריבה מחדש לגירסא האחרונה?

אם זה ממשיך גם אחרי צריבה מחדש תממש אחריות

כן ניסיתי עכשיו החלפתי קושחה לגמרי לגרסא אחרת - עכשיו הטלוויזיה בכלל לא מתחברת לנתב :]

מה עם המלצה לנתב איכותי חדש , למישהו יש ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים