פורסם 2013 במרץ 2612 שנים שלום לכולם , יש לי ראוטר TL-WR1043ND שלא מספק את הסחורה באלחוטיאז אני כרגע חושב לקנות ראוטר אלחוטי חדש שיספק את הסחורה , אני רוצה את הראוטר האלחוטי הביתי הכי טוב שיש , איזה דגם נחשב הכי טוב ?יש לי כבלים 100 מגה .
פורסם 2013 במרץ 2612 שנים מה אתה מתכוון לא מספק את הסחורה? קצת יותר פרטים על הבעיה על מנת שנוכל לעזור, גרסת חומרה, קושחה, פעולות שבוצעו, כמה מחשבים אתה מחבר אליו, איזה מרחק מהנתב אתה נמצא, עוצמת הקליטה, האם מתנתק/לא מתנתק?
פורסם 2013 במרץ 2612 שנים מחבר מה אתה מתכוון לא מספק את הסחורה? קצת יותר פרטים על הבעיה על מנת שנוכל לעזור, גרסת חומרה, קושחה, פעולות שבוצעו, כמה מחשבים אתה מחבר אליו, איזה מרחק מהנתב אתה נמצא, עוצמת הקליטה, האם מתנתק/לא מתנתק?באלחוטי יש כל הזמן ניתוקים , פינגים רגילים שאני מבצע נופלים לכל ההתקנים - גם להתקן שנמצא חצי מטר מהראוטרהקושחה היא האחרונה של TPLINK ויש אליו 6 התקנים מחוברים - 4 באלחוטי 2 בחוטי הוא מזייף באלחוטי לאללה ואני לא יכול לנצל את ההתקן של my-ditto או plex server מול הטלוויזיה כי יש ניתוקים כל הזמן באמצע הסרט ולא חוזר וזה לא קשור לתעבורה גם בלי תעבורה הוא נעשה מעפןאז אחליף לראוטר אלחוטי יציב שמספק את הסחורה
פורסם 2013 במרץ 2612 שנים פינגים נופלים ממרחק של חצי מטר נשמע כמו בעיית חומרה. אבל כדי לשלול את זה- ניסית לעשות צריבה מחדש לגירסא האחרונה?אם זה ממשיך גם אחרי צריבה מחדש תממש אחריות
פורסם 2013 במרץ 2612 שנים מחבר פינגים נופלים ממרחק של חצי מטר נשמע כמו בעיית חומרה. אבל כדי לשלול את זה- ניסית לעשות צריבה מחדש לגירסא האחרונה?אם זה ממשיך גם אחרי צריבה מחדש תממש אחריותכן ניסיתי עכשיו החלפתי קושחה לגמרי לגרסא אחרת - עכשיו הטלוויזיה בכלל לא מתחברת לנתב :]מה עם המלצה לנתב איכותי חדש , למישהו יש ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.