עבור לתוכן

בעייה ביזארית בהתמודדות עם חיבורים מרובים בכל הדפדפנים

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש(מערכת ההפעלה היא אקספי) ויש בעיה מוזרה ובלתי צפויה: ברגע שיש ברקע כמה הורדות, בין אם זה על ידי הדפדפן עצמו ובין אם זה על ידי מנהל הורדות(IDM)- הגלישה במקביל נתקלת בבעיות. בפיירפוקס אני נתקל שוב ושוב בהודעת connection was reset, ובדפדפנים אחרים אייטמים מסוימים פשוט לא נטענים. ברגע שההורדה חולפת- הכל חוזר לרגיל

אציין שהתופעה קורית גם כאשר ההורדה מבוצעת מאתר שונה לגמרי מזה שבו אני גולש כרגע. לא מדובר בחיבורים מקבילים מאותו אתר, אלא חיבורים מקבילים באופן כללי.

מה שעוד יותר מוזר, זה העובדה שזה קורה רק עם אתרים מסוימים. לפי האלימינציה שבינתיים עשיתי, מדובר תמיד באתרים מחו"ל, ואתרים שמשתמשים בזיהוי על ידי סיסמא ושם משתמש- אך זה קורה עוד לפני שבכלל מגיעים לחלק המאובטח...

יש לי כרטיס רשת סטנדרטי Realtek gbe 10\100\1000 על לוח GA-B75-D3H של ג'יגהבייט. כאמור, אני עובד עם אקספי, ולפני שאני קופץ להתקנת ווינדוס 7 רק כדי לראות אם הבעיה קיימת שם- אני מקווה לפתור אותה כבר עכשיו.

תוספת חשובה: אמנם כל הדרייברים שלי מהגרסא האחרונה ולא הייתה שום בעיה בהתקנתם, יש רכיב אחד בלתי מזוהה בשם pci simple communications controller. אני בספק רב שיש לזה קשר לזה, אבל כמובן שנכון לציין את זה.

אני משתמש באקספי כבר למעלה מ10 שנים ואף פעם לא הייתה לי בעיה כזאת עם אף מחשב. אני קונה מחשב חדש והחרטא הזה נוחת משום מקום. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה או לפחות למצוא את המקור שלה....

פורסם

קודם כל ולפני הכל, אני לא רואה שום להשתמש ב Windows XP על חומרה שנקנתה בשלוש-ארבע שנים אחרונות.

שנית, באותו XP בזמנו היתה הגבלה של concurrent connections שהיה צריך או להתקין patch מיוחד או להתשמש בכלים כמו TCPZ (מדהים כמה רחוק זה וטפשי זה כבר נראה היום).

למה שלא תעלה את המחשב מ live CD מבוסס Windows 7 ותראה בעצמך?

פורסם
  • מחבר

אני משתמש באקספי מסיבה שלא קשורה לעניין, אבל אם לא תהיה ברירה אני אעבור לווינדוס 7.

לגבי מה שאמרת על concurrent connections: כפי שציינתי, אני משתמש באקס פי כבר המון שנים ומעולם לא הייתה שום בעיה. השתמשתי באקספי גם עם מחשב מעידן ה core 2 dou ,שזה לא כזה אנתיקה, ולא היו בעיות.

בכל אופן מובן שזה לא אומר כלום לגבי החומרה שיש לי כרגע.

לגבי ווינדוס 7: מה זה live cd? יש לי דיסק oem מקורי של ווינדוס 7.כל מה שאני יודע זה פשוט להתקין אותו...

פורסם

אתה יכול להשתמש בTCPOPTIMIZER של XP ולהגדיר מה שmulticore אמר.

אבל המלצה שלי זה לעבור ל7, מהיר יותר בגל הבחינות, וגם יש תאימות מלאה, ומה שאין אפשר להפעיל VMWARE ועוד כל מיני פתרונות רבים.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים