עבור לתוכן

דרייברים ל-HP Officejet 7130

Featured Replies

פורסם

ברשות הוריי המדפסת HP Officejet 7130. עקב מעבר מ-XP ל-W7 32bit אני צריך לעדכן את הדרייברים של המדפסת כך שיתאימו לW7.

הורדתי את הדרייבר מהאתר של HP בדף המדפסת וכשאני אני מנסה להתקין את הדרייבר התוכנה אומרת שהתוכנה לא מיועדת למדפסת זו בשלב זה.

אוקיי, אז HP לא רוצים לתמוך במדפסת.

הורדתי את הדרייברים המתאימים ל-XP וניסיתי להפעיל במצב תאימות כך שיפעל לפי XP בSP3. התקנתי ועשיתי ריבוט.

בעת הפעלת התוכנה, התוכנה קורסת במיידי. לא עוברת שנייה והתוכנה כבר קרסה. לאחר שזה לא עבד ניסיתי לעשות מצב תאימות לSP2. גם קרס.

יש לציין שאת מצבי התאימות עשיתי לפי הרשום פה. עשיתי את האופציה הראשונה והשנייה.

עזרה? :s05: המדפסת משמשת גם כפקס ולכן זה מאוד חשוב לי כרגע.

תודה מראש :)

פורסם

מוזר,כתוב שצריכה להיות תמיכה.

תנסה תוכנה צד 3 כמו slim driver

פורסם
  • מחבר

דור- אני לא מדבר על הדרייבר הזה. אני מדבר על הדרייבר שנתתי אליו קישור. רק באמצעותו ניתן לסרוק דרך המדפסת ולא דרך המחשב וכדו'.

סטיב- HP ידועים בתמיכה הגרועה שלהם. למדתי זאת על בשרי בתחום הניידים.

מה כוונתך בSLIM DRIVER? אפשר קישור להורדה?

פורסם
  • מחבר

עדכון: SLIMDRIVER לא עזר. בנוסף רק עכשיו אני שם לב שראש ההדפסה פגום, וששני ראשי הדיו יבשים לגמרי. להחליף את זה יעלה לי כ400 שקל אם אני אפעיל קצת קשרים.

לא עדיף כבר לקנות מדפסת חדשה? אפשר למצוא מדפסות טובות ב400 שקל וצפונה?

פורסם

עדכון: SLIMDRIVER לא עזר. בנוסף רק עכשיו אני שם לב שראש ההדפסה פגום, וששני ראשי הדיו יבשים לגמרי. להחליף את זה יעלה לי כ400 שקל אם אני אפעיל קצת קשרים.

לא עדיף כבר לקנות מדפסת חדשה? אפשר למצוא מדפסות טובות ב400 שקל וצפונה?

מצטער לשמוע שהתוכנה שהצעתי לא עזרה לך.

אבל איך שאתה מתאר את הבעיה באמת עדיף כבר מדפסת חדשה.

לא מזמן ראיתי מדפסת משולבת של קנון שיש לי אותה בבית , באופיס דיפו ב400 ש"ח...

פורסם
  • מחבר

אולי אנסה להזמין את הדיו וראש ההדפסה מEBAY כמוצא אחרון? ההורים קנו אותה לפני 9 שנים, ולאחר שנמאס להם מהBROTHER שלהם לפני שבוע הם קראו לי להתקין להם אותה ולשדרג להם את הווינדוז.. חבל לזרוק אותה כשלא נעשה בה כל שימוש (היא עלתה להם בזמנו 3K).

הדיו וראש ההדפסה יעלו לי כ140 ש"ח דרך EBAY. שווה לנסות?

פורסם

אולי אנסה להזמין את הדיו וראש ההדפסה מEBAY כמוצא אחרון? ההורים קנו אותה לפני 9 שנים, ולאחר שנמאס להם מהBROTHER שלהם לפני שבוע הם קראו לי להתקין להם אותה ולשדרג להם את הווינדוז.. חבל לזרוק אותה כשלא נעשה בה כל שימוש (היא עלתה להם בזמנו 3K).

הדיו וראש ההדפסה יעלו לי כ140 ש"ח דרך EBAY. שווה לנסות?

לדעתי מדפסת בת 9 שנים אין טעם כבר להשקיע עוד ועוד כסף - סתם כאב ראש

באמת עדיף ללכת על אחת חדשה. וממליץ במיוחד על קנון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים