עבור לתוכן

שאלה לגבי מעגל

Featured Replies

פורסם

אפשר להשתמש במעגל הזה להגברת אודיו?(כמובן להעשות הכל כפול שתיים ימין/שמאל)(אוזניות)

פורסם

אפשר, אבל זה לא אידיאלי.

גם כן זה קדם מגבר ולא מגבר הספק ככה שאם תחבר לזה רמקול או אוזניות הווליום יהיה ממש נמוך.

פורסם
  • מחבר

הבנתי...טוב תודה ננסה להכין אותו בכל מקרה לא יזיק איזה pre-amp קטן

פורסם

הסתכלת על ערכי הנגדים והקבלים? הם עצומים, גם הזרם שמתבזבז שם עצום. אני חושב שחבל על החשמל שהמעגל הזה אוכל, אפשר לעשות את זה בהרבה פחות ושיישמע הרבה יותר טוב עם כמה רכיבים נוספים.

פורסם
  • מחבר

shoot

הידע שלי באלקטרוניקה די מצומצם אבל מספיק בישביל להחלים את העניין (אבל גם אל תעמיס כן?)

פורסם

אתה יכול להסתכל על משהו כמו cMoy לדוגמא. מגבר מאוד מאוד פשוט, אוכל הרבה פחות זרם ב-DC (סוללה תחזיק 10 שעות, ולא שעה בלחץ), ואפשר לבנות יחסית בקלות.

פורסם
  • מחבר

האמת שבדקתי את הכיוון הזה פשוט אני לא מוצא נגדים 1% בארץ(בבודדים) אז ירדתי מהעניין

נראה מאיפה אפשר להשיג משהו כזה

פורסם

א. קשה לי להאמין שאי אפשר להשיג אותם בארץ, זה לא משהו אקזוטי.

ב. בשני המעגלים אתה צריך נגדים עם אותו הדיוק, כך שזה לא פותר לך את הבעיה. הנגדים קובעים את ההגבר של המעגל, לכן אם לא איכפת לך שההגבר לא יהיה בדיוק מה שאתה רוצה, אלא כמה אחוזים שונה לכל היותר - אתה יכול להשתמש בנגדים של 5%.

פורסם
  • מחבר

בדקתי זה בהזמנה מינימלית של 100 יח'

כן אבל אם כבר יש רכיבים איכותיים אז למה לא להשקיע

(OPA2107 )

פורסם

במקרה הכי גרוע אפשר להזמין מ-tayda או חנות אחרת ששולחת לארץ בזול.

פורסם

א. קשה לי להאמין שאי אפשר להשיג אותם בארץ, זה לא משהו אקזוטי.

אכן קשה להשיג או בלתי אפשרי להשיג בארץ נגדים בדיוק של 1 אחוז בבודדים. אבן אלקטרוניקה מוכר בכמויות של 50 או 100 יחידות ולפעמים עושה טובה מוכר גם 20 יחידות וגם המבחר של ערכים קטן.

סימן טוב אלקטרוניקה כבר לא מחזיק נגדים בדיוק של 1 אחוז.

האפשרות היחידה להזמין מהקישור המצורף בכמות של 10 יחידות.

http://www.4project.co.il/section/31

פורסם

מיותר לחלוטין, אתה לא צריך דיוק כזה

אם אתה רוצה למנוע הבדל בין הערוצים תקנה כמה נגדים של 5% ותמדוד אותם, ותבחר 2 שקרובים אחד לשני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים