עבור לתוכן

עזרה בבחירת ספק אינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כיום אני מחובר עם תשתית של בזק 15MB ועם ספק של בזק בינלאומי ב10MB (בגלל המבצע של בזק שמשדרגים לכל הלקוחות את האינטרנט ללא תשלום)

דבר זה גורם לבעיות קשות באינטרנט - פינגים גבוהיים, מהירות של בקושי 3MB ועוד.

דברתי עם בזק בינלאומי לגבי שידרוג חבילה ל15MB והם רוצים על זה 99 שקלים לחודש - קפצו לי.

השאלה שלי איזה ספקית טובה יש היום חוץ מהם? (וחוץ מהוט ששמעתי שהם נוראיים).

תודה לעוזרים,

נדב

:)

פורסם

ההבדל עצמו בין החבילות לא אמור בעיקרון להוות בעיה, תנסה קודם כל לבדוק האם יש תקלה טכנית על התשתית

פורסם

אתה לא שואל את השאלה הנכונה.

תשאל אותם מתי אפשר לנתק, ואז המחיר יחזור להיות 30-40 ש"ח, ל-15 מגה.

התופעות שאתה מתאר לא קשורות לחבילה שלך.

פורסם

שלום לכולם,

כיום אני מחובר עם תשתית של בזק 15MB ועם ספק של בזק בינלאומי ב10MB (בגלל המבצע של בזק שמשדרגים לכל הלקוחות את האינטרנט ללא תשלום)

דבר זה גורם לבעיות קשות באינטרנט - פינגים גבוהיים, מהירות של בקושי 3MB ועוד.

דברתי עם בזק בינלאומי לגבי שידרוג חבילה ל15MB והם רוצים על זה 99 שקלים לחודש - קפצו לי.

השאלה שלי איזה ספקית טובה יש היום חוץ מהם? (וחוץ מהוט ששמעתי שהם נוראיים).

תודה לעוזרים,

נדב

:)

שלום נדב,

אשמח לבדוק את ההצעה שקיבלת שוב, לשם כך תשלח פרטים ל online@bezeqint.net ונחזור אלייך בהקדם,

בברכה,

לוטם, שירות לקוחות ברשת - בזק בינלאומי

פורסם

נדב, בהחלט מחיר של 99 ש"ח לא ריאלי בכלל, אסור לך להסכים למחיר שכזה, אתה אמור לשלם בסביבות ה30-40 ש"ח ולא יותר,

במידה ולא מתאים, תעבור ספק, טריפל סי CCC מומלצים

פורסם
  • מחבר

נדב, בהחלט מחיר של 99 ש"ח לא ריאלי בכלל, אסור לך להסכים למחיר שכזה, אתה אמור לשלם בסביבות ה30-40 ש"ח ולא יותר,

במידה ולא מתאים, תעבור ספק, טריפל סי CCC מומלצים

אני לא מכיר את החברה הזאת, אם תוכל לתת לי עליה פרטים כלומר אם הם באמת טובים זה יהיה מעולה.

תודה לכולם על התגובות!

פורסם

זאת חברה אמינה אין לך מה לדאוג, יש להם חוות שרתים משלהם בפתח תקווה, העיסוק העיקרי שלהם הוא שרתי ענן שמספקים שירותים מכל מיני סוגים לחברות, לאחרונה הם החלו לספק שרותי ספק איטרנט, החיבור שלהם בסדר גמור, אתה יכול להתקשר ולבקש User לנסיון ל24 שעות, הם נותנים ללא בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים