עבור לתוכן

7870XT שאלות אחרי ההתקנה

Featured Replies

פורסם

מס' שאלות לבעלי הכרטיס (אני מניח יש פה לא מעט כאלו אחרי הקנייה הקבוצתית)...

1) הדבר שנראה לי הכי מוזר שהכרטיס לא מזוהה בשום מקום בתור 7870XT,

אלה מה שכתוב, זה: AMD Radeon 7800 Series (כולל בGPU-Z).

השאלה אם זה מה שהולך בכל כרטיסי ATI (עד עכשיו היו לי כרטיסי NVidia), רק בדגם הספציפי או רק בכרטיס אצלי? ושאלת ההמשך האם חוסר זיהוי מדויק יכול להשפיע על הביצועים של הכרטיס?

2) טמפרטורות: במנוחה 30 וקצת (נראה נורמאלי), במאמץ מגיע ל70 (האם תקין, כשאנחנו עוד לפני הקיץ)?

מהירות מאוורר 1063RPM במנוחה (לא מהיר קצת, בד"כ מאווררים של רכיבים אחרים עובדים במצב מנוחה במהירויות יותר נמוכות)?

3) שאלה יותר כללית, מה ההמלצה להתקנה נכונה של דרייברים? מה שעשיתי זה הסרה של nvidia,

התקנה מהדיסק של ATI ולאחר מכן עדכון גרסה דרך הממשק. הייתה פעם איזה תוכנה לניקוי שאריות

של דרייברים ישנים, או שבימינו הצורה הרגילה עובדת תקין?

פורסם

הכל תקין...

האם במנוחה הכרטיס מרעיש במיוחד? אם לא אז גם כאן הכל בסדר.

המבחן האמיתי הוא בדיקת ביצועים. האם המשחקים עובדים כמו שצריך?

פורסם

הטמפ' נראות בסדר, כדאי לך להתקין תמיד את הדרייבר המעודכן מהאתר(בדיסק הדרייבר לא חדש).

בכל אופן הייתי מציע לך להתקין MSI afterburner או trixx בכדי לקבוע מהירות מאוורר מוגדרת משתמש.

פורסם
  • מחבר
האם במנוחה הכרטיס מרעיש במיוחד? אם לא אז גם כאן הכל בסדר.

במנוחה אין רעש מורגש, בניגוד למאמץ שאז שומעים היטב.

המבחן האמיתי הוא בדיקת ביצועים. האם המשחקים עובדים כמו שצריך?

נראה תקין, מצליח להריץ 1920X1080 על הגדרות גבוהות (tomb raider,witcher2),

מה שכן tressfx גורם לקפיצות בFPS...

בכל אופן הייתי מציע לך להתקין MSI afterburner או trixx בכדי לקבוע מהירות

מאוורר מוגדרת משתמש.

תודה, אנסה.

פורסם

שלום לך .

לגבי הזיהוי של הכרטיס , אין לך מה לדאוג , זה תמיד ככה , כל מיני תוכנות לא מראות לך את הדגם המדויק של הכרטיס אלא רק את הסדרה שלו , אצלי לדוגמה יש כרטיס של AMD 6970 , וגם כן בכל התוכנות אני רואה זיהוי סדרה 6900 , באתר של AMD אפילו זה גם ככה , אז זה בסדר , וזה לא פוגע בצורה כלשהי בביצועים .

לגבי הטמפרטורות , גם פה הכל תקין אצלך , אצלי לדוגמה הטמפ' במנוחה ובמאמץ יותר גבוהות משלך , וגם מהירות הסיבוב של המאוורר יותר גבוהה , אז זה בסדר גמור .

לגבי ההתקנה של הדרייברים , תזכור לעתיד , כאשר אתה מתקין כרטיס מסך חדש , אם יש לך חיבור לאינטרנט במחשב (כיום לכולם יש אני משער) , פשוט תכנס לאתר היצרן של אותו הכרטיס שהתקנת , תוריד את הדרייברים הכי עדכניים שלו , תתקין ואתה מסודר , זה מאוד פשוט .

הדיסק שתמיד בא עם הכרטיס מסך (הדרייברים שלו) שישאר זרוק בקופסה ;D , אלא אם כן יש איזו תוכנה בדיסק חוץ מהדרייברים שברצונך להתקין , אבל בכללי , הדיסקים האלו הם מיותרים , עדיף לבצע התקנה מאתר היצרן ישירות :xyxthumbs: .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים