פורסם 2013 במרץ 2312 שנים שלום, המחשב נתקע כמעט בכל משחק אפשרי (ואני צריך אחרי כל תקיעה פשוט לצאת מהמשחק ולהיכנס מחדש) . זה קורה בדרך כלל אחרי 5 דקות, ולפעמים אחרי 15 - 20 דקות . איך אני יכול לדעת בודאות שהבעיה היא בכרטיס מסך אם בכלל . תודה .המפרט שלי :E8400 P5Q4 GB OCZספק 750 של קרוסייר
פורסם 2013 במרץ 2312 שנים מחבר בדקת טמפ' במאמץ?בדקתי טמפרטורה במאמץ בתוכנה OCCT כ - 20 והטמפ' הגיע ל - 53 מעלות
פורסם 2013 במרץ 2312 שנים לא מספיק..האם בזמן משחק אתה שומע שהמאוורר של הכרטיס משנה את המהירות שלו? אם לא ..תצטרך להורידאפטרברנר או trixx להגדיר מהירות מאוורר מוגדרת משתמש, לאחר מכן להוריד עוד תוכנת ניטור כמו hwmonitorלהכנס למשחק ולבדוק טמפ׳ במאמץ.אם אתה לא שומע את המאוורר של הכרטיס מסך מתאמץ במשחק כנראה שהוא על אוטומט ולא מקרר את הכרטיס כמו שצריך(מה שגורם כנראה לקריסה).
פורסם 2013 במרץ 2312 שנים מחבר הפעלתי תוכנת ניטור וברוב המשחקים הטמפ' לא עוברת את ה - 55 מעלות .המאוור עובד על אוטומט ולא ניראה לי שזה קשור, בגלל שהכרטיס מעלה בעצמו את מהירות המאוורר ככל שהוא מתאמץ .
פורסם 2013 במרץ 2312 שנים מחבר פירמטתי את המחשב עכשיו והורדתי את הדרייבר בטא החדש 3/13 .עכשיו אם הבעיות יחזרו שנית, זה אומר שהכרטיס פגום ? .תודה .
פורסם 2013 במרץ 2312 שנים לפרמט את המחשב היית צריך לעשות כאופציה אחרונה, אבל אם כבר עשית אז נקווה לטוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.