פורסם 2013 באפריל 212 שנים מחבר טוב נכנעתי.אני פשוט לא מצליח לעצור את הרובוט לגמרי, זה עוצר אותו לשניה ואז ממשיך בפעולה לא משנה מה אני עושה.הינה הקוד הסופי:http://pastebin.com/MAvJyc9B
פורסם 2013 באפריל 212 שנים [list type=decimal] [*] else //if the result isnt 16753245 do below [*] { [*] irrecv.resume(); //reset the receiver and prepare it to receive another code [*] }תוציא את זה עוד סוגריים אחד החוצה , שיהיה על VOID LOOP.סוף סוף אשפר להבין את הקוד שלך קצת.
פורסם 2013 באפריל 312 שנים מחבר ניסיתי כבר את זה עופר, וזה לא עבד לצעריאבל אתמול בלילה חשבתי על רעיון שאמור לעבוד,אני ירשום בתוך הLOOP של הפעולה INTERRUPT שאומר שמתי שמתקבל מתח בפין של החיישן (פין 3)הוא יעשה PIN 2 HIGH ואת פין 2 אני יחבר לפין של הרסט שיש על הארדואינו, וככה זה פשוט יאפס את הבקרמה אתה אומר על הרעיון? זה יהיה בסדר לאפס את את הבקר ע"י מתח של 5V? לא יקרה כלום?
פורסם 2013 באפריל 512 שנים מקווה שהיום בלילה יהיה לי זמן קצת לשבת לעבוד (אני צריך להתקדם גם עם הפרויקטים שלי) .בכל מקרה הפתרון נמצא בשני משתנים1. זיהוי קבלת קוד מהשלט (שנראה שאתה יודע לזהות)2. שמירת מצב עבודה (עובד או כבוי) עד לקבלת הוראה חדשה מהשלט.
פורסם 2013 באפריל 812 שנים מחבר הבנתי שבתכנות זה לא יעבוד יותר אז החלטתי לשים ריליי ולרסטרט את הבקר כל פעם שרוצים כיבוי.אני יעדכן אם יעבוד
פורסם 2013 באפריל 1312 שנים מחבר שמתי ריליי עם הפקודה attachInterrupt(1 ,reboot, LOW);ועכשיו זה עובד סוף סוף כמו שרציתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.