עבור לתוכן

איך לבטל את ה- auto detected של המוניטור ?

Featured Replies

פורסם

לדוגמא :

אני עובד עם המחשב ועם מסך רגיל והכל עובד טוב ויפה.

נגיד עכשיו אני רוצה לחבר טלוויזיה עם כבל HDMI, איך שאני מחבר את הכבל למחשב, המחשב אוטומטית מזהה את הטלויזיה ומעביר את השידור אליה, מנסה לקבל ממנה את התמונה .

איך אני יוצר מצב שכשאני מחבר את הטלוויזיה למחשב התמונה מהמסך הרגיל שאיתו אני עובד לא תיעלם ??

או במילים פשוטות, אני רוצה שכשאני מחבר את הטלוויזיה במחשב, המחשב רק יזהה את הטלוויזיה ואני אוכל להגדיר אותה דרך הגדרות של רזולוציה .?

פורסם

הכי הגיוני זה שאתה מחבר את הטלוויזיה כשאתה צריך אותה. מתי אתה יוזם חיבור של הטלוויזיה מבלי להשתמש בה?

בכל מקרה, תוכל להגדיר clone כך שאתה לא מוותר על התצוגה במסך של המחשב.

פורסם
  • מחבר

אני אסביר לך למה אני רוצה לעשות את זה .

כנראה שהגדרתי את הטלויזיה לא כמו שצריך וככה יוצא מצב שכל פעם שאני מחבר את הטלויזיה אני רואה מסך שחור (ואין לי אפשרות להגדיר אותה בגלל שהמסך של המחשב מן הסתם שיראה שחור כי איך שמחברים את הטלויזיה היא "לוקחת שליטה "

פורסם

בכל מקרה, תוכל להגדיר clone כך שאתה לא מוותר על התצוגה במסך של המחשב.

את זה תעשה דרך הטלוויזיה.

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול כפרה עליך, כנראה לא הגדרתי טבו את הטלויזיה בפעם הראשונה ומאז היא מציגה שחור . איך אני יכול להגדיר דרך הטלויזיה אם היא שחורה ?

(2 המסכים שחורים כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב )

פורסם
  • מחבר

מוזר. תנסה windows key + p

ניסיתי וזה לא מעביר ... אני מכיר את הפקודה (הפקודה של המקרן אם אני לא טועה ) ...

=/ פתחתי עוד פוסט בפורום קולנוע ביתי, מקווה להגיע לפתרון ותודה לך !!!

פורסם
  • מחבר

תודה נשמה אני אגיע הביתה ואבדוק את מה שצירפת, מה שכן ניסיתי לעשות את זה דרך ה- HOTKEY מהדרייבר של ATI ..

אעדכן בקרוב .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים