פורסם 2013 במרץ 2212 שנים מצאתי מודם סלולארי ב EBAY סביב ה 60 שקל שלחתי מייל לבחור הסיני אבל הוא טוען שהוא בדק מול היבואן שלו והמודם לא עובד בארץ , למה ? הנתונים הטכניים שלו מתאימים לפלאפון ולאורנג' והוא UNLOCKED !!! יכול להיות שזה בגלל שאני ישראלי ? ( יהודי ) נשמע לי כמו תירוץ עלוב ציטוט מוכר : בשיחה הראש בינינו Hi, friend This item is unlocked . Pls make sure whether the local carriers of 3G SIM card supports HSDPA Hope this would help u וזה בשיחה השניה : Thank you for your message we just confirm with our supplier,and sorry that it can't use in Israel sincerely yours, http://www.ebay.com/itm/New-HSDPA-EDGE-7-2Mbps-Wireless-USB2-0-3G-Network-Modem-Adapter-TF-SIM-Card-Slot-/190701155259?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123
פורסם 2013 במרץ 2212 שנים מחבר פתחתי שירשור נוסף ? לא שמתי לב ואם זה באמת נכון אני מבקש סליחה זה נעשה בתום לב Sorry :biggrinangelA:
פורסם 2013 במרץ 2412 שנים המודם יעבוד ברשתות בארץאבל אם תרצה לעבוד ברשת פלאפון או רשת שיושבת על הרשת של פלאפון אתה לא תוכל להנות מהמודם הזה כמו שצריך...
פורסם 2013 במרץ 2412 שנים מחבר היה רשום " TIF SIM " חשבתי שזה שים אחר לא כמו ה SIM שיש בארץ וברשת אורנג' זה יעבוד ?עריכה :Support HSDPA/ UMTS 2100MHz EDGE/ GSM 850/900/1800/1900MHz. UMTS זה תעבורה ישנה לא ? עד כמה DOWNLOAD ?וגם לגבי HSDPA ו GPA מה מהירות הורדה / תעבורה ?ולמה זה לא יעבוד טוב ברשת פלאפון ? יש להם אותו תקן של תקשורת תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.