עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אחרי פירמוט לא מצליח לעדכן כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני אחרי פירמוט ואני לא מליח לעדכן תכרטיס מסך.

יש לי 2 כרטיסים של AMD 6850.

היום לחצתי על על העידכון שלו והוא עידכן לי פירמטתי שוב את המחשב ופתאום הוא אומר לי להכנס לאתר נכנסתי לאתר הורדתי תעידכון

והתקנתי אותו ואז הוא חסם לי תכרטיס מסך איך אני מחזיר את זה שהעידכונים שאני מוריד דרך ההגדרות יעבדו ואני לא יצטרך להכנס לאתר?

עשיתי כבר דבר כזה עשיתי לו הסר והתקנתי אותו שוב מהדיסק אני נכנס להגדרות ולא עובד הוא מבקש מימני ללכת שוב לאתר.

עוד בעייה שצצה לה לפני שבועים לפני שפירמטתי בכלל.

בהגדרות של הכרטיס מסך איפה הקרוס פייר יש לך להגביר את המאוורר עד הסוף אז שאני מגביר המאוורר עושה רעש ממש.

הקטע הוא ששום כבל לא נוגע בו והמארז זז רק 4 פעמים מהמקום שלו והוא עזה תרעש ליפני שהוא זז בכלל.

מה אני עושה זה רק כרטיס 1 עושה תרעש,הכרטיס הראשון האם ללכת למקום שקניתי מימנו תכרטיס ולהביא להם אותו ולהחליף אותו או שיחלפו לו מאוורר לא יודע מה יעשו לו אבל זה בלתי נסבל שהוא לא מסתובב חלק ועושה רעש.

לעניין איך אני פותר תעידכונים האלו? בלי שהוא יבקש מימני ללכת לאתר ולהביא לי עידכון שגוי?

תודה ממש לעוזרים ואשמח להצעות לגבי המאוורר הרועש גם(:.

יש אחריות עדיין על כל החלקים.

פורסם

אני לא מכיר דרך אחרת טובה יותר מאשר להכנס לאתר ולהוריד את הדרייבר הכי עדכני שיש .

לא הייתי ממליץ לך להתקין את הדרייברים שמגיעים עם הדיסק כיוון שהם כנראה כבר ישנים או לא מעודכנים.

AMD מוציאה דרייברים עדכניים בתדירות גבוהה בכדי לתקן כל מיני בעיות ובאגים במשחקים ולך בתור

בעלים של שני כרטיסים הייתי ממליץ לעקוב ולעדכן תמיד כיוון שבתצורת CROSSFIREX ישנם תמיד בעיות

וAMD עומלת קשה כדי לשפר זאת.

הייתי ממליץ לך להסיר בעזרת תוכנת הסרה חינמית כמו Driver Fusion את הדרייברים הקודמים ולהתקין חדשים.

Driver Fusion:

http://treexy.com/products/driver-fusion

דרייבר עדכני באתר של AMD:

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst13-3WINBetaDriver.aspx

לאחר שהתקנת את הדרייבר תתקין מפה את הדרייבר שתומך ב-crossfirex :

http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/crossfirex-app-profiles.aspx

בקשר למאוורר ... איזה סוג קירור יש לך, ואיך נשמע הרעש?

יכול להיות שזה הרעש הטבעי של סוג הקירור הזה או שאולי הוא באמת נוגע במשהו שם.

אפשרות שלישית יכולה להיות שהצטבר לך שם אבק :nixweiss: באיזור/על המאוורר.

בכל אופן תפתח, תבדוק ותעדכן.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בקיצור התקנתי שוב לא איך שאתה אמרתה אלא דרך הדיסק מחקתי והתקתי פעמים ועעכשיו זה מצליח להוריד ולהתקין כמו שצריך שמתי את הקרוס פייר על אניבל.

ההורדה שנתתה לגבי הקרוס פייר היא אותו הדבר?

עכשיו פתחתי להסתכל ובדקתי הוא לא נוגע בכלום ועם הוא לא מופעל אל 100 איפה שעושים אוברקלוק לכרטיס מסך אפשר לשחק עם המאוורר עם הוא לא על 100 הוא עוצר וניתקע ועם הוא על 100 הוא עושה רעש כאילו אני עובד עם הטכנולגיה של פעם ממממ רעש סוג של מעבד אינטל מה שמגיע איתו הקירור שאחרי חודשים עושה רעש של מסוק ככה הוא נישמע וכנראה זה מה שתקע אותי במשחקים.

זה לא הגיוני אבל עכשיו זמן ועובד על מאוורר כזה בחג צריך לסבול!!!.הקטע שלא יחליפו אותו מהיום להיום.

פורסם

כנראה זה סוג הקירור שלך, מה הדגם של הכרטיס?

חוץ מזה מה הגרסה של הדרייבר שמותקנת לך?

פורסם
  • מחבר

SAPPHIRE 1G GDDR5 RADEON HD 6850.

13.1

9.012-121219a-154611C-ATI

לזה אתה הכוונה?

הקטע שזה רק כרטיס 1 עושה את הרעש זה שלמעלה שבעיקרון מחובר למסך.

פורסם

חבר יש לך כרטיס מסך עם קירור מפוח(קירור רועש כמו מכסחת דשא).

אין מה לעשות זה הרעש של סוג הקירור הזה, סוג המאוורר שלו זורק אוויר הצידה שזורם

דרך גופי הקירור ומוציא את האוויר החם מחוץ למארז.

כנראה הכרטיס השני נראה אחרת ועם קירור אחר גם, תכלס זה טוב בקרוספייר(הכרטיס התחתון במקום לזרוק אוויר חם

לתוך המארז ועל הכרטיס שמעליו, זורק אוויר החוצה, מחוץ למארז).

אצלי למשל הכרטיס התחתון זורק אוויר חם על העליון ואני רואה את זה בטמפ שלו(העליון).

החסרון בזה הוא שהקירור הזה(סטוק) פחות אפקטיבי מאשר קירור מתקדם ומקרר פחות את הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

כן אבל הוא לא היה מרעיש ליפני ואחרי החג אני יסיים תסיפור וילך להחליף אותו רק העליון עושה רעש הוא ניתקע ולא עובד טוב כנראה שמשהוא נידפק במאוורר שלו(: תודה רבה על העזרה והעידכונים שלי טובים מה שנתתי לך?

פורסם

המאוורר שלו מסתובב כמו שצריך?

פורסם
  • מחבר

לא הוא נתקע כל הזמן ועם הוא לא על 100% בתוכנה שלהם הוא לא מסתובב אבל בסדר שמתי תכרטיס בחנות ואמרו לי לבוא לקחת חדש מחר(:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.