פורסם 2013 במרץ 2112 שנים כי בכל פעם שאני נכנס לאתר זה לא עובד.האם יש שירות אינטרנטי אחר שעושה את העבודה של פתקים דיגיטליים לכל מיני תזכורות קטנות?
פורסם 2013 במרץ 2312 שנים מחבר מגניבאבל מה הטעם אם כדי לקרוא את הפתקים צריך להיכנס לדף? אין אפשרות שזה יופיע בעמוד של ג'ימייל? כי אם לא אז אני לא מבין מה הרעיון שעומד מהשירות הזה...
פורסם 2013 במרץ 2712 שנים זאת הבעיה העיקרית של השירות הזהניסיתי להשתמש אבל זה פשוט לא נוח להגיע אליו כשאין גישה נוחה מהמחשב, ואין ווידג'ט נורמלי באפליקציה לאנדרואיד.די כשלון.
פורסם 2013 במרץ 2712 שנים האפליקציה עצמה לא מגיעה עם ווידג'ט (לא נורמלי ולא בכלל)מוזר שהם לא חשבו על זה בהתחשב בעובדה שכל הקטע של האפליקציה זה sticky notesאם אין ווידג'ט אז זה כמו אפליקצית התזכיר הרגילה רק שהיא גם מסתנכרנת עם המחשב - לא וואו.
פורסם 2013 במרץ 2712 שנים בטח שיש וידג'ט. אפילו מגיעה עם וידג'טים ייעודיים למסך נעילה אם יש לך אנדרויד מספיק מעודכן.
פורסם 2013 במרץ 2812 שנים אני אתעלם לרגע מהציניות - מן הסתם 4.2 זה מספיק מעודכן. וכן, יש ווידג'טים למסך נעילה וגם רגילים שמציגים לך את הרשימות ונותנים בלחיצת כפתור לצלם/להקליט/להקליד דברים חדשים וכו'.לא יודע למה נראה לך שאין, אולי יש מכשירים/רומים שמשהו בהם לא נתמך. בגלאקסי נקסוס אצלי הווידג'ט פעיל מהרגע שיצא Keep....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.