פורסם 2013 במרץ 2112 שנים שלום לכםאני מחובר בתשתית של הוט בחבילת הטריפל במהירות 30 מגהוהספק שלי של בזק בינלאומי ומשלם להם 80 שח לחודשדיברתי עם 012 ונטוויזין ושניהם מציעים 30 שח לחודש על 30 מגהרציתי לשאול למי עדיף להתחבר ? יש לי אפשרות לשלם רק בהוראת קבע ולא באשראי והם היחידים שמאפשרים את זה עם המחיר הכי נמוךתודה רבה על העזרהנ.ב אני צריך לסגור איתם עוד היום ואני מתלבט בין שניהם
פורסם 2013 במרץ 2112 שנים 014 הכי טובים מבין כולם.ואתה יכול להוריד את המחיר ל30 שקלים גם למהירות של 100 מגה.דבר עם הקשרי לקוחות שלהם ותגיד שאתה רוצה את המסלול ב30 שקלים.
פורסם 2013 במרץ 2112 שנים מחבר 014 הכי טובים מבין כולם.ואתה יכול להוריד את המחיר ל30 שקלים גם למהירות של 100 מגה.דבר עם הקשרי לקוחות שלהם ותגיד שאתה רוצה את המסלול ב30 שקלים.סבבה אחי..אבל למקרה חרום במידה וינתקו אותי...לאן לעבור ?
פורסם 2013 במרץ 2112 שנים אם זה חיבור ללא חייגן אני הייתי משתמש ב013 לעומת 012.המצב של 012 בחיבור ללא חייגן הוא גרוע מאוד.ולא ינתקו אותך, זה המחיר שלהם לכל החבילות דרך קשרי לקוחות.פשוט תגיד שאתה רוצה לקבל את המחיר של 30 שקלים, שירות לקוחות לא יכול להביא לך את החבילה הזאת, רק קשרי לקוחות, במידה ולא יעבירו אותך לשם תגיד שאתה מעוניין להתנתק בשביל שיעבירו אותך.במידה ובקשרי לקוחות יגידו לך שאין להם אפשרות, אז תגיד להם את המשפט שהם מחכים שתגיד "אני רוצה ב30 שקלים או שאני אתנתק" ברגע שאמרת את זה, הוא יכול להציע לך את החבילה הזאת, ככה זה פשוט עובד. הנציג מחכה שתגיד שאתה רוצה להתנתק ואז בעצם מותר לו להציע את החבילה "המיוחדת".
פורסם 2013 במרץ 2112 שנים מחבר סבבה אחי אני יעשה את זה ויעדכןוכן אחי אני משתמש בחיבור ללא חייגן דרך הראוטר
פורסם 2013 במרץ 2112 שנים מחבר סליחה על הדאבל רק לעדכן שדיברתי איתם וקיבלתי ב 30 שח לשנה ואחרי זה זה עולה ל 60 זה שווה ?
פורסם 2013 במרץ 2112 שנים לפני שזה נגמר תשמר את זה שוב לשנה, אני כבר בשנה השנייה שלי על 30 שקל אצלהם.לפני שהסתיים לי המבצע התקשרתי וחידשתי אותו באותו מחיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.