עבור לתוכן

רציתי לשאול מה קורה במקרה שנהרס לי לוח X59 ונמכר המעבד

Featured Replies

פורסם

אני קונה לוח אם חדש

ASROCK Z77 Fatality

http://www.asrock.cn/mb/overview.asp?Model=Fatal1ty%20Z77%20Professional

עם מעבד I7 3770K.

האם אני יכול להשתמש בזכרונות הישנים שלי?

OCZ OCZ3RPR1866LV6GK 8-8-8-28 (3x2048)MB 1866MHz DDR3 Reaper Triple Channel Memory set

יש לי 3 סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד

והלוח החדש הוא לא triple channel

אם אני ישים את שלושתם הם יעבדו כ- single channel

עד כמה זה קריטי??

אגב הם 1.65V

ול-Sandy Bridge ממליצים 1.5V

צריך את המלצתכם, לקנות זכרונות חדשים?

פורסם

הייתי קונה במקומך שני סטיקים של 4GB ב-200~ ש"ח.

לפי אינטל יותר מ-1.5V, יכול לשרוף את בקר הזיכרון.

פורסם
  • מחבר

הייתי קונה במקומך שני סטיקים של 4GB ב-200~ ש"ח.

הבנתי תודה רבה

פורסם

בכל פעם שאני רואה את ההצהרה הזאת כתובה יש לי התכווצות. לפי אינטל גם עובדים במתחי פעולה לא תקינים למעבדים.

אם זה היה כל כך מסוכן, לא היית רואה זכרונות מהירים היום, שהרי זכרונות במהירות 1866MHZ, רובם, וכל מה שמעל פועל ב-1.65V, כל התעשיה.

פורסם
  • מחבר

בכל פעם שאני רואה את ההצהרה הזאת כתובה יש לי התכווצות. לפי אינטל גם עובדים במתחי פעולה לא תקינים למעבדים.

אם זה היה כל כך מסוכן, לא היית רואה זכרונות מהירים היום, שהרי זכרונות במהירות 1866MHZ, רובם, וכל מה שמעל פועל ב-1.65V, כל התעשיה.

אבל ב X58 1.65V זה סטנדרט אתה אומר שעדיף לי להשאר עם הזכרונות? כי לא בא לי לקנות..

פורסם

^^ אני חושב כך, רק ציינתי מה אינטל טוענת. אני לא ראיתי בקר זיכרון שנהרס בגלל זיכרון כזה (מעל המתח "המותר") אף פעם.

אבל אני עדיין ממליץ ללכת על שני סטיקים של 4GB, למרות שאם מספיק לך 6GB, אז אתה יכול להשאיר את הנוכחיים. ערוץ כפול לא מוסיף מספיק בשביל לקבל חשיבות ב-99% מהמקרים.

עריכה:

ראיתי את ההודעה שלך פותח הדיון, אכן אם אין לך צורך ביותר תשאיר את הנוכחיים.

פורסם
  • מחבר

אגב אם אני יקנה זכרות 1600 פשוטים.. SAMSUNG / KINGSTON

זה בסדר? בשביל מה צריך זכרונות 1600 עם קירור (אני לא עושה OC) ו CL נמוך?

איך זה בא לידי ביטוי?

ויש לי SSD..120 ג'יגה VERTEX 4

פורסם
  • מחבר

^^ אני חושב כך, רק ציינתי מה אינטל טוענת. אני לא ראיתי בקר זיכרון שנהרס בגלל זיכרון כזה (מעל המתח "המותר") אף פעם.

אבל אני עדיין ממליץ ללכת על שני סטיקים של 4GB, למרות שאם מספיק לך 6GB, אז אתה יכול להשאיר את הנוכחיים. ערוץ כפול לא מוסיף מספיק בשביל לקבל חשיבות ב-99% מהמקרים.

עריכה:

ראיתי את ההודעה שלך פותח הדיון, אכן אם אין לך צורך ביותר תשאיר את הנוכחיים.

כן קראתי שאין כל כך הבדל

אבל ראיתי כמה גראפים גבוההים דווקא :\

http://www.legitreviews.com/article/1779/3/

פורסם

אין בעיה לקנות זיכרונות פשוטים ללא גוף קירור (דבר שמיותר מאוד במשתמש הממוצע, במיוחד בזמן שהזיכרונות לא חלק מה-OC).

לי יש זיכרונות 1333 ואין לי תלונות, אף פעם זיכרון לא הגביל אותי ומבחינתי אני קונה את מה שהכי זול.

ההבדלים בערוצי הזיכרון באים לידי ביטוי בשימושים מסוימים מאוד (לפחות אלו שמורגשים), לא הייתי מיחס לזה חשיבות עבור המשתמש הממוצע.

פורסם
  • מחבר

אין בעיה לקנות זיכרונות פשוטים ללא גוף קירור (דבר שמיותר מאוד במשתמש הממוצע, במיוחד בזמן שהזיכרונות לא חלק מה-OC).

לי יש זיכרונות 1333 ואין לי תלונות, אף פעם זיכרון לא הגביל אותי ומבחינתי אני קונה את מה שהכי זול.

ההבדלים בערוצי הזיכרון באים לידי ביטוי בשימושים מסוימים מאוד (לפחות אלו שמורגשים), לא הייתי מיחס לזה חשיבות עבור המשתמש הממוצע.

אני משחק עם המחשב, יוצר מוזיקה..

low latency - לפי מה שהבנתי זה עוזר במשחקים עם AI גבוהה..

חשבתי לקנות את:

http://www.patriotmemory.com/product/detail/Viper%203%20Series,%20Black%20Mamba,%20DDR3%208GB%20(2%20x%204GB)%201600MHz%20Dual%20Channel%20Kit

פורסם

לפי דעתי אין לך צורך בזיכרון מיוחד, כל זיכרון 1600 יתאים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם :xyxthumbs:

פורסם

בכיף. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים