עבור לתוכן

בחירת ספק ותשתית חדשים

Featured Replies

פורסם

שלום,

כבר הרבה זמן שאני לקוח של הוט, ונמאס כבר לקבל חצי מהמהירות הדרושה ושירות גרוע.

אינ ממעוניין לעבור.

קראתי כמה דיונים על זה פה אבל מכיוון שבתחום הזה בכל רגע הכל יכול להשתנות החלטתי לפתוח דיון חדש.

על איזה ספק אתם ממליצים ? קראתי שהספקים הקטנים כמו אקספון וטריפל סי הם טובים, מה מומלץ לאיזור השרון ?

ועל איזה תשתית עדיף לחבר אותם ?

תודה

פורסם

איזו מהירות יש לך כיום? מי הספק שלך כיום? באיזה סוג חיבור אתה מחובר בהוט? האם הזמנת טכנאי של הוט?

פורסם
  • מחבר

מהירות 30MB והזמנו טכנאי.אני אפרסם את שאר הפרטים יותר מאוחר אבל בינתיים אני רק רוצה לדעת אם יש טעם לעבור ולאן.

פורסם

תלוי בתשתית של בזק באיזור מגורייך, אם אתה גר בבניין ישן עם נחושת ישנה תקבל חיבור לא טוב בבבזק,

אם אתה גר בבנין חדש ויש ארון MSAG קרוב אלייך אז תוכל לקבל חיבור מעולה בבזק.

פורסם
  • מחבר

ואיפה אני יכול לבדוק את התשתית ?

יש באתר של בזק משהו ?

פורסם

אי אפשר כ"כ לדעת עד שמגיע טכנאי, אבל כשמתקשרים אליהם הם יכולים להסיק פחות או יותר באיזו מהירות אתה יכול להתחבר אליהם..

פורסם
  • מחבר

התקשרתי והמהירות המקסימלית באיזור היא 100 מ"ב.

התשתית פה טובה ?

פורסם

אם בזק אומרים שהם יכולים לספק 100 מגה זה אומר שאתה ממש קרוב לMSAG ככה שהקו אמור להיות ממש טוב.

פורסם
  • מחבר

תודה.לגבי תשתית אני מבין שההמלצה היא בזק.

אבל מה לגבי ספק ?

אתם ממליצים על ספק קטן ? כמו אקספון 018 או טריפל C ?

או על בזק בינלאומי או נטוויז'ן ?

פורסם

תודה.לגבי תשתית אני מבין שההמלצה היא בזק.

אבל מה לגבי ספק ?

אתם ממליצים על ספק קטן ? כמו אקספון 018 או טריפל C ?

או על בזק בינלאומי או נטוויז'ן ?

לא,לא אמרתי שההמלצה היא על בזק. אתה טוען שיש לך בעיות עם הוט ואתה לא מרוצה מהם. כרגע בעניין התשתית החלופה היחידה שלך היא בזק ואם הם טוענים שאתה יכול לקבל 100 מגה אז אני מאמין שקו ברמה של 20-30 מגה ירוץ טוב אז אם אתה לא מרוצה מהוט תנסה לראות איך יהיה בבזק.

לגבי הספק אין לי התנסות עם אקספון אבל אציין ששמעתי עליהם הרבה דברים טובים. בזק בינלאומי אחלה ספק אבל קצת יקר היום לדעתי. 012 בעבר היו לא משהו בכלל,היום הם די זולים ויחסית סבירים.

בכל אופן אתה יכול לנסות את אקספון ולראות איך ילך לך,מקסימום תמיד אפשר להחליף היום,במיוחד שהחלפת ספק זה עניין של כמה דקות ואין צורך בטכנאים והתקנות כלשהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים