פורסם 2013 במרץ 1712 שנים שלוםקניתי כרטיס מסך חדש HD6850 והמחשב מחובר גם למסך מחשב Full HD וגם לטלוויזיה Full HDוכשאני שם ברזולצית מסך 1920x1080 זה עושה לי קצוות שחורים למעלה למטה ובצדדים ואילו שאני שם על 1680x1050 זה מסתדר על כל המסך ניסיתי לשנות רזולוציה גם דרך ה catalyst conteol center ועדיין אותה הבעייהלמישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה שאני יוכל ליראות על כל המסך ברזולוציה הכי גבוההדרך אגב בכרטיס הקודם שלי GTS450 לא הייתה את הבעייה הזאתתודה רבה לעוזרים
פורסם 2013 במרץ 1712 שנים לא ציינת באיזה מסך אתה רואה קצוות שחורים. במחשב? בטלוויזיה?איזה מסכים יש לך?האם אתה משתמש בתצוגה כפולה? הרחבת משולחן העבודה?תן יותר פרטים בבקשה.
פורסם 2013 במרץ 1812 שנים מחבר לא ציינת באיזה מסך אתה רואה קצוות שחורים. במחשב? בטלוויזיה?איזה מסכים יש לך?האם אתה משתמש בתצוגה כפולה? הרחבת משולחן העבודה?תן יותר פרטים בבקשה.בשתי המסכים יש לי קצוות שחוריםכן אני משתמש בתצוגה כפולההמסך טלויזיה שלי מאוד מתקדם דגם samsung es6200 והכרטיס המסך הקודם שלי לא היתה לי את הבעיה הזאתמה אתם אומרים יכול להיות שהבעיה היא הכרטיס המסך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.