עבור לתוכן

קניית מערכת קולנוע ביתית.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית בתקציב של 3000 שקל לא כולל טלויזיה שקיימת כבר.יש לי עכשיו בסלון טלויזיה 60 אינצ' ממיר של הוט ומחשב HTPC.

עכשיו איך אני יודע איזה רמקולים לקנות ואיזה רסיבר מאיפה אני לומד על כל הדברים האלה

מאיפה להתחיל.

ויש דבר כזה שלט שמתממשק עם הטלויזיה הממיר המחשב ורסיבר כי זה כבר יותר מידי שלטים?!?!?

בקיצור אני רק רוצה מערכת שתיתן לי את חווית הצפייה בסרטים(דרך המחשב) באיכות טובה (כולל גם הופעות חיות של להקות כמו לד זפלין....)

פורסם

בתקציב כמו שלך לפי דעתי האופציה היחידה שלך היא לקנות רמקולים ורסיבר יד 2

זה תקציב לפי דעתי קצת קטן

ואם תקנה רמקולים חדשים ורסיבר האיכות תהיה נמוכה

פורסם
  • מחבר

אז כמה היית ממליץ לרמקולים + רסיבר 5.1

פורסם

בתקציב הזה, במיוחד אם חשובה האיכות במוסיקה, כדאי לזנוח 5.1 לטובת סטריאו קלאסי.

פורסם
  • מחבר

איזה מערכת סטריאו קלאסית מגיעה עם אפשרות לחבר לשתי מערכות וגם שאחת מהם היא דרך קבל אופטי

פורסם

ב-3K הייתי ממליץ על T-AMP יחד עם זוג רמקולים חביב (רצוי מאד מדפי אם החדר לא גדול מידי עליו) של חברות כמו kef, jm-lab, wharfedale, mission, mordaunt short, system audio. למה אתה צריך כניסה אופטית? תחבר באופן אנאלוגי. מכיוון של-T-AMP יש כניסה אנאלוגית אחת כמדומני, כדאי להשתמש ב-HTPC כרכזת (לחבר אליו את האודיו של הממיר ואת ה-HTPC עצמו למגבר. זה יצריך שהמחשב יפעל תמיד, גם כשאתה רואה טלויזיה).

לא הכי נוח, לא ממש מרשים מבחינת מראה - אבל הכי הרבה איכות שתוכל לקבל בכסף הזה, בדגש על מוסיקה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אתה מדבר על tamp שאפשר להשיג ב40$?

יש מספיק מגבריים ביד 2 שעונים על דרישות פותח הדיון, וגם מספיק רמקולים עד 2000 שח שיכולים לשמש כרצפתיים איכותיים..3000 שח זה המון בשביל סט בסיסי.

פורסם

הכל יחסי. אני לא הייתי יכול לחיות עם רצפתי ב-2000 ש"ח, גם לא עם המשומשים שבהם. בקושי הייתי חי עם מדפיים שישנם בסכומים האלו (מאזור 3,000 למדפי יש כבר קופסאות שעושות מוסיקה, לטעמי).

כמובן שאם יד שניה עסקינן קשת האפשרויות מתרחבת (הגברה "קונבנציונלית", להתפשר על רצפתי במקום מדפי אם אין ברירה בשל אילוצי החלל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים