עבור לתוכן

מהבהב לד לפי אודיו

Featured Replies

פורסם

הי,

ראיתי כמה פוסטים דומים אבל מחפש עזרה בנושא.

יש לי רקע מלפני הרבה מאוד שנים באלקטרוניקה, יודע להלחים וזקוק לעזרה במשהו (שלדעתי) פשוט.

יש לי מכשיר אבטחה שמוציא התראה קולית בהתאם לתזוזה, הבעיה היא שההתראה מאוד חלשה ובעיקר לא אפקטיבית. יש למכשיר יציאה לאוזניה. אני מעוניין להוסיף למכשיר תאורת לד בולטת שתידלק בכל פעם שהמכשיר נותן התראה (תדירות מאוד נמוכה). המכשיר הוא נייד כך שאם אפשר לעשות את התאורה באופן כזה שתקבל את המתח מיציאת האוזניה. 4-6 לדים יספיקו עבור העניין.

האם זה אפשרי?

אם כן, האם אפשר לקבל הנחיות לחיבור לדים כזה?

תודה מראש,

פורסם

יש לך אפשרות לפתוח אותו ולהציץ על המעגל ? או למדוד את המתח ביציאה של האוזניות ?

פורסם
  • מחבר

אין לי אפשרות למדוד את המתח באוזניות

ראיתי ברשת את הלינק הזה: http://www.instructables.com/id/Blinking-leds/#step1 משהו כזה ממש יתאים לי.

אני לא יודע איפה אפשר לרכוש את חומרי הגלם בארץ, אם אפשר באזור המרכז (ת"א).

אם אין דרך לעשות את זה ללא מתח אז אולי נוסיף בטריה או נחבר איכשהו לשנאי של המכשיר (יש לו שנאי שבקצה יש מחבר USB, ככה הוא מקבל את המתח)

פורסם

אם מתח חיצוני זה בטוח אפשרי (אבל עדיין צריך לדעת מה הקוטביות של המתח בחיבור של האוזניות וכו)

אם אתה רוצה רק כבלמהתקע של האוזניות ללדים (בלי מקור מתח נוסף או סוללות) ההספק שיש שם חייב להיות מספיק בשביל הלדים - מה שיכול להיות נכון או לא

פורסם
  • מחבר

עכשיו רק השאלה: איפה אפשר לקנות את הציוד הזה?

פורסם

לקנות מוכן - יתכן שניתן ב ebay וכו

לבנות - לבד...

פורסם
  • מחבר

הכוונה שלי היא לבנות לבד - נתנסה קצת, אולי נלמד משהו...

איפה אפשר לקנות את ה TIP31 הזה, יש חנות אלקטרוניקה שמחזיקה כאלו בארץ?

פורסם

דיי כל טרנזיסטור NPN שיכול להעביר זרם של כמה לדים טוב לזה. ה TIP31 הוא ממש לא הרכיב היחיד שמתאים. אבל אם אתה רוצה שהוא ידליק את הלדים בצורה "מרובעת" (כלומר נדלק ממש, דולק שניה ומתכבה) ולא משתנה לפי הצליל, זה מעגל קצת יותר גדול אם ציפ

ניתן לקנות רכיבים בחנויות רכיבים או ב EBAY

פורסם
  • מחבר

טוב, הצלחתי לחבר את הקיט, לא היה TIP31 ובמקום לקחתי TIP41.

כשאני מחבר את הקיט ליציאת אודיו של המחשב הוא עובד מושלם, מהבהב רק כשיש מוזיקה (ולפי המוזיקה).

כשאני מחבר ליציאת אודיו של המכשיר - הקיט דולק קבוע, לא מהבהב ולא כבה.

ניסיתי להחליף בין היציאות והחוטים וכלום לא עוזר.

כאני מחבר רמקולים ליציאת אודיו של המכשיר - יוצא סאונד, אני חושב שאפילו בעוצמה גבוהה.

כשאני מחבר את המכשיר לקיט ושם על ווליום נמוך או אפילו בלי ווליום - זה עדיין דולק כל הזמן, גם כשאין סאונד.

רעיונות?

פורסם

אתה יכול לקשר אותנו לשרטוט של הקיט או משהו כזה ?

פורסם

תוסיף קבל של כמה עשרות uF בטור ל + של יציאת האוזניות (ה + של הקבל לכיון התקע של האוזניות, - לכיוון B של הטרנזיסטור) ונגד של כמה עשרות K בין B ו E של הטרנזיסטור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים