עבור לתוכן

האם הורדה ביוטורנט במקביל למשחק רשת תפריע לי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים..

האם הורדה ביוטורנט אמורה להפריע לי איך שהוא בגובה הפינגים שאני מקבל?

אם למשל אני מוריד ביוטורנט, ומשחק במקביל ב-BF3 זה אמור להפריע לי?

רציתי לציין שיש לי חבילת גיימר לפינגים נמוכים ב-014 והתשתית שלי של בזק, אני על 30 מגה.

חוץ מזה אני יודע שזה לא קשור לפה, האם היוטורנט יגזול לי משאבים כל שהם מהמחשב בזמן משחק?

אני פשוט רוצה לפעמים להוריד משהו תוך כדי משחק ואני פוחד שהיוטורנט יאט לי את המחשב (בעבר היה אפילו תוקע את המחשב הקודם).

מפרט מחשב בצד :xyxthumbs: .

פורסם

לי הביטורנט לא מאט את המחשב , ולא משפיע בכלל כשאני משחק מקומי , אבל בכל מה שקשור לאינטרנט הוא משפיע הרבה יותר מהמהירות הורדה של הקבצים.

אני תמיד מכבה תוכנות שיתוף ולא מוריד כלום כשאני משחק ברשת.

פורסם

לפעמים יותר ולפעמים פחות מורגש.

אף פעם לא רעיון טוב להוריד בזמן משחק רשת.

פורסם
  • מחבר

כן שמתי לב עכשיו כשניסיתי להוריד תוך כדי BF3, במקום לקבל פינג יציב על 76 משרת בגרמניה, קיבלתי בין 200-350. :kopfpatsch:

האם במשחק שהוא לא ברשת יש השפעה,מבחינת זיכרון,מעבד או משהו?

לא יודע למה זכור לי שהיוטורנט קשור להאטה של ההרדיסק :nixweiss:

פורסם

על מחשב מודרני לא אמורה להיות השפעה מורגשת.

עם צריכת מעבד נמוכה מאוד, במערכות עם ריבוי ליבות לא תהיה שום השפעה על ביצועי המעבד.

צריכת הזיכרון די נמוכה גם כן.

ואם ההורדות יורדות לכונן נפרד משל המערכת הפעלה והתוכנות, גם המעט כתיבות שהתוכנה עושה מדי פעם לא קשורים לשום דבר שפעיל.

פורסם
  • מחבר

ההורדות אכן יורדות לכונן נפרד, תודה רבה..

פורסם

תגביל את ההירות העלאה בתוכנת הטורנט למשהו כמו 75% צרוחב הפס שלך ותראה את הפינגים שלך משתפרים פלאים ;)

פורסם
  • מחבר

כן אבל עדיין הם לא יגיעו לאיזור ה75 בשרתים בחול וכשאתה עומד מול מישהו ומנסה לירות זה קריטי ;D

פורסם

יש סיכוי שה torrent ישפיע אבל אם תגביל אותו (בupload כדאי להגביל יותר) זה יכול להיות בסדר. חוץ מזה ב014 גיימר יודעים פחות או יותר להסתדר עם זה. הבעיה שיכולה להווצר זה עומס מקומי בגלל הtorrent. חוץ מזה הפעולה של הtorrent יכול להעסיק מאוד את הדיסק הקשיח אבל בגלל שיש לך 16GB זיכרון ו3 דיסקים קשיחים זה ממש לא סביר שזה ישפיע איכשהו על BF3.

בכל מקרה הדרך הכי טובה לגלות זה לנסות . הבעיה העיקרית שאתה אמור לקבל זה לא עליה בפינג באופן כללי (טוב אולי קצת אבל זה לא יפריע כלכך) אלא קפיצות שלך/שחקנים אחרים במשחק. זה נגרם בעיקר מ ping spike (וגם מpacket loss ) .

אם הtorrent משתמש בחבילות של 1500 (מקסימום) ההשפעה של כל חבילה כזאת על הפינג ב30mbps היא 0.4~ מילישניות ב1.5mbps ההשפעה על הפינג 8 מילי וב 3mbps ההשפעה 4 מילי. בגלל זה ההגבלה של הupload יותר חשובה . ההשהיות האילו לא ממש גדולות אבל כדאי לבדוק איך זה עובד.

פורסם
  • מחבר

תודה, אז לכמה להגביל את הupload ?

פורסם

75% מהמהירות.

ותגביל גם בהורדה ל90% מההורדה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים