עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם
המשחק לא נפתח לי על כל המחשב רק חלון שניתן להגדיל מישהו אמר ששינה את פייג' פייל ל 400 מה זה אומר או שיש פתרון אחר

עזוב את זה, חשבתי שזה פתר את זה אני רואה שהבעיה חזרה גם אצלי, בכל מקרה יש את זה לעוד אנשים אז כנראה זאת בעיה במשחק נקווה שdice יסדרו את זה בקרוב...

• תגובות 3k
  • צפיות 931.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש שרתים ישראליים או שהכול באירופה?

פורסם

נראה לי שאני היחיד בעולם שמעדיף קודם כל לחרוש על הסינגל פלייר ורק אחרי זה לעבור למולטי פלייר.

תגידו, יש למישהו מושג כמה שלבים יש בסינגל?

פורסם
נראה לי שאני היחיד בעולם שמעדיף קודם כל לחרוש על הסינגל פלייר ורק אחרי זה לעבור למולטי פלייר.

כי יש עכשיו מרוץ התחמשות, כולם חמים לפתוח attachments ונשקים, אנשים כבר הגיעו לשלבים גבוהים שמתי לב...אני עוד לא שיחקתי בסינגל... איך הוא?

פורסם

הסיפור והרעיון של הסינגל הוא די רגיל ובנאלי כמו הרבה משחקים דומים.

אבל הגרפיקה פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה!

אני פשוט עומד ומסתכל על המים, על קירות, וסתם יורה בדברים בכדי להנות ממנוע ההרס, ומחייך לעצמי כמו מפגר.

ארוסתי חושבת שנדפקתי לגמרי....

פורסם

גם לי יש את "הסיבוב" הזה שאני חייב קודם לסיים את הקמפיין לפני המולטי :-)

פורסם
  • מחבר

ה- ACW-R נשק קטלני ביותר...

פורסם

ראיתי במולטי שרת עם 68 שחקנים, מישהו נתקל?

פורסם

כן אני נתקלתי, אני חושב שזה 64 שחקנים רגיל רק שלכל קבוצה יש commander וצופה אחד... ביחד זה יוצא 68

פורסם

גם אני ראיתי שרת 68 שחקנים.

דרך אגב בשביל להיות commander צריך להיות רמה 10 +

פורסם

המשחק נתקע לי אחרי 2 דקות, ניסיתי בכמה שרתים ואפילו הורדתי הגדרות וידאו למדיום (7850 1680X1050)

התמונה קופאת והסאונד חוזר על עצמו

פורסם

תנסה REPAIR באוריגין, תריץ 64 ביט אם אתה מריץ 32, אם לא עוזר אז DRIVER FUSION ולהתקין מחדש דרייבר בטא אחרון, ותוודא שלא ביטלת PAGEFILE אם בדיוק קנית SSD

פורסם

היי

לטחר שסימתי את השלב הראשון היום אני חייב לציין שמבחינת משחקיות המשחק פשוט מדהים , ביחוד הסוף של השלב הראשון עם המסוק , רץ אצלי חלק מאוד על 1920X1200 הכל על אולטרה ללא AA ביכלל על ממוצע של כ70FPS לפעמים אני מגיע אם אני עושה OC לכרטיס אפילו ל80 FPS , המשחר רץ חלק מאוד על מערכת ווינדוס 8.1 , גרפיקה בהרבה יותר טובה מהמשחק הקודם , משחק מושע מאוד, תמהרו חברים להשיג אותו ולההנות ממשחק שהרבה זמן לא היה.

רוני

פורסם
  • מחבר

שני דברים מאוד מעצבנים:

1. אם עושים RELOAD למחסנית - מה שנשאר במחסנית לפני הלך לפח.

2. יש כוונות ו UNLOCKS שאפשר לפתוח רק ב BATTLEPACKS ? מזה החרא הזה ???

פורסם

הדבר היחיד שמכוער במשחק הזה אלו הסרטוני מעבר בין שלב לשלב בסינגל פלייר.

ממש נראה רע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים