עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם
כוסואומו בטח כולכם משחקים שם כאילו אין מחר ורק אני יושב פה בעבודה..

גם אני בעבודה אוכל את הלב...חח

• תגובות 3k
  • צפיות 931.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
גם אני בעבודה אוכל את הלב...חח

עבודה זה כזה של זקנים ..

( אתם לא לבד גמני עובד )

פורסם

המזל שהיום מסיים יחסית מוקדם, מצפה בשעה 11 לנחות על המחשב אם האישה לא תתקרצץ (-:

פורסם

התחדשתי במשחק, באיחור אופנתי אומנם :-\

לפי מה שהספקתי לראות באתרים ה7970 שלי אמור להריץ לי אותו בכיף.

עידן, ברוך השם יש מספיק תוכניות לאישה, הכוכב הבא, X פאקטור וכל השטויות האלה :-)

פורסם

היה לי באג מוזר בטירוף, כל פעם שניסיתי לחזור מחלון אחר למשחק, הייתי צריך 10-20 נסיונות, כדי שהוא לא יפתח רק לחצי שניה בחלון קטן. מסתבר שזה היה הפייג' פייל שהיה על 200 , שמתי 400 והסתדר.

פורסם
התחדשתי במשחק, באיחור אופנתי אומנם :-\

לפי מה שהספקתי לראות באתרים ה7970 שלי אמור להריץ לי אותו בכיף.

עידן, ברוך השם יש מספיק תוכניות לאישה, הכוכב הבא, X פאקטור וכל השטויות האלה :-)

צודק יוני, איזה כייף שיש את התוכניות האלו (-:

תגיד יוני לא היה לך 7970 TOXIC עם 6GB?

פורסם
היה לי באג מוזר בטירוף, כל פעם שניסיתי לחזור מחלון אחר למשחק, הייתי צריך 10-20 נסיונות, כדי שהוא לא יפתח רק לחצי שניה בחלון קטן. מסתבר שזה היה הפייג' פייל שהיה על 200 , שמתי 400 והסתדר.

חחח אני ואתה היום עם אותן בעיות הא? שיגע אותי הקטע עם החלון הקטן והפול סקרין ואני חשבתי שזה באג במשחק, מסתבר שהפייג פייל תיקן עוד דברים על הדרך...

פורסם

באג מאוד קשה שכנראה כל מי ששיחק הרגיש עד עכשיו, הסאונד במשחק שבור בצורה נוראית...ברמה ששומעים רק חלק מכלי הנשק וכלי הרכב אבל לא שומעים שום דבר אחר (צעדים, יריות בסביבה וכו').

נראה כמו השקה מאוד לא חלקה, יש גם אפשרויות שבולטו ל BATTLELOG כי הן לא יציבות...

פורסם

על כמה הגדרתם אותו וכמה RAM יש. לכם?

פורסם
על כמה הגדרתם אותו וכמה RAM יש. לכם?

ראמ יש לי 8 גיגה, הגדרתי אותו החל מ200 מינימלי 2000 מקסימלי , ל1000 קבוע , 2000 קבוע ואפילו ניסיתי להעביר אותו לכונן אחר הכל בגלל הוויכוח הסוער שיש ברשת לגביו בכל מקרה היה לי גל של תופעות לוואי כמו mouse lag כבד ושbf4 נפתח בחלון קטן ולא רוצה לגדול, ועד תקיעת המערכת. בסופו של דבר השארתי את הקובץ מנוהל ע״י וינדוס ומצאתי שזה הכי טוב בשביל יציבות המערכת והשקט הנפשי שלי, שייתפוס 8 גיגה מצידי העיקר שיעבוד טוב...

פורסם
צודק יוני, איזה כייף שיש את התוכניות האלו (-:

תגיד יוני לא היה לך 7970 TOXIC עם 6GB?

לא אחי, יש לי vapor-x.

המשחק ירד לי והרבצתי גיחה ליראות מה המצב והאמת הופתעתי לטובה!

שמתי על אולטרה והמשחק רץ לי יציב על 60 FPS פחות או יותר, כמובן שיש לפעמים נפילות לאזור ה40, אבל לא באופן רציף ככה שאני די מרוצה.

כולם מתעסקים עם עניין הגרפיקה אבל אף אחד לא טרח לציין את הסאונד של המשחק, אהבתי אותו מאוד!!

עריכה:

באג מאוד קשה שכנראה כל מי ששיחק הרגיש עד עכשיו, הסאונד במשחק שבור בצורה נוראית...ברמה ששומעים רק חלק מכלי הנשק וכלי הרכב אבל לא שומעים שום דבר אחר (צעדים, יריות בסביבה וכו').

נראה כמו השקה מאוד לא חלקה, יש גם אפשרויות שבולטו ל BATTLELOG כי הן לא יציבות...

אני חולק עליך אחי, אני אהבתי מאוד :-)

כניראה שבמקרה של הסאונד יהיו לא מעט חילוקי דעות!

פורסם

יש בעיה עם הסאונד שפתאום מושתקים כל רעשי הסביבה ורק היריות נשמעות..

פורסם

כניראה שאני יצטרך להגדיש קצת יותר זמן למשחק ואני יבין על מה מדובר.

אבל בכללי אהבתי את הסאונד, כניראה שיש באג שהורס את החוויה, אבל אני מאמין שיוציאו תיקון לזה בקרוב!

פורסם

הסאונד מעולה אבל יש פעם בה באג שרעשי הרקע נעלמים כמו בהרחבה שאני לא זוכר את שמה שיצאה ב-BF3.

פורסם

אכן יש בעיה עם הסאונד -שנעלם. אבל הבחור בכלל דיבר על איכות השמע ולא בעיות :) .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים