עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

אם יש משהו שהיה מחרפן אותי זה שכבר הייתי רץ מאחורי הקיר ועדיין היו גומרים אותי..

• תגובות 3k
  • צפיות 931.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עם פינג 25 (ישראלי)..זה הבדל משמעותי לעומת 80 . אבל זה מה יש.

- - - תגובה אוחדה: - - -

כל העניין פה היא הצריכה של הזיכרון הגרפי, עם כרטיס של 2GB לא הייתי חושב על זה..

לא רק. אני לא מתקרב למימוש כל הזיכרון . ועדיין זה מאוד מכביד.

פורסם
למי שיש פה כרטיס עם לפחות 3-4GB שינסה להעלות את ה-scale resolution מעל 100% בהגדרות הגרפיקה ויראה איך המשחק הופך לחלום.

זה משפיע המון על האיכות אבל הFPS יורד משמעותי אם מעלים ל150%

פורסם

ברור, יותר איכות=ירידה ב-FPS אין פה קסמים.

פורסם

אני מכוון על 100% וAAX4 הכל על אולטרה 1920X1200 מקבל קצת מאוד FPS כ50 עד 65 FPS בלבד.

פורסם

זה לא קשור לזכרון הגראפי... זה אומנם מעלה את הדרישה לזכרון אבל זה מעלה בטירוף את הדרישה מהGPU. אם כבר עם GPU חזק הייתי מעדיף 4XMSAA (ואם אפשר אז עם הSGSSAA מNV INSPECTOR אז בכלל תענוג), 150% רזולוציה לעומת זאת לא יתקרב בכלל מבחינת הALIASING לאותה רמה ויהיה כבד באותה מידה אני חושב.

ועידן צודק אבל למשל TEXTURE QUALITY משנה מאוד את הגרפיקה כשמסתכלים על דברים מקרוב אבל משנה רק את הכמות זכרון בשימוש ולא מזיז FPS , גם AFX16 לא מזיז FPS ומשפר מאוד (פעם הזיז דווקא מלא FPS אבל היום הבנתי שיש לזה חומרה יעודית)

רוני לדעתי אם אתה יכול להתרגל להעיף את הAA, זה שווה לך מאוד, אתה פשוט תראה שחקנים קצת יותר מוקדם ויהיה לך פחות MOUSE LAG, זה יתרון טקטי וזה שווה את זה במשחק FPS מהיר... אותו דבר לגבי SSAO/HBAO, זה גם כבד וגם מוסיף צללים שלא קיימים בלי זה.

פורסם

ברובן של המפות אין בעיה לשחק על AA2 . אני כיום יותר מחפש להנות.. לא משתגע כמו בעבר ... לרצוח אוייבים :) . משתי סיבות .א' שני ילדיי הקטנים רצים סביבי .. אני לא מרוכז. ב' -עבודתי כל יום 8/9 שעות ביצירה -כואבת לי היד.. לך עכשיו ללחוץ על העכבר רצוף ומהר שעה/שעתיים.

פורסם

מערכת הפגיעה השתגעה, לפעמים פגיעות לא נרשמות, לפעמים פגיעה אחת זה כל מה שצריך, כלי רכב או שצריך לפגוע בהם מיליון פעמים או שהם נהרסים מפגיעה אחת. המשחק לא יציב, עד עכשיו פעמיים נכשל בהתחברות, פעם אחת נכשל בטעינת המפה, פעם אחת הפסיק לעבוד בגלל ALT TAB ועוד פעם אחת הפסיק לעבוד בלי שום סיבה בסוף הסיבוב.

אי אפשר גם לשבת בצד עד העדכון כי עד שהוא יצא כולם יפתחו את כל הציוד הנוסף :(

פורסם

מה נעשה - עוד חודשיים המשחק יגיע כמעט לשלמות )מצידו) .

פורסם
  • מחבר

איך פותחים את הנעילות של CARBINES ? אני משחק כ ASSAULT ואני לא רואה כלל את ההתקדמות לפתיחת הנשקים האלו.

פורסם
איך פותחים את הנעילות של CARBINES ? אני משחק כ ASSAULT ואני לא רואה כלל את ההתקדמות לפתיחת הנשקים האלו.

אתה פותח את הקרבינס כשאתה עולה רמות עם האינגנייר

כנל לגבי שוטגאן>אסולט

Dmr > צלף

פורסם

כוסואומו בטח כולכם משחקים שם כאילו אין מחר ורק אני יושב פה בעבודה..

פורסם
ברובן של המפות אין בעיה לשחק על AA2 . אני כיום יותר מחפש להנות.. לא משתגע כמו בעבר ... לרצוח אוייבים :) . משתי סיבות .א' שני ילדיי הקטנים רצים סביבי .. אני לא מרוכז. ב' -עבודתי כל יום 8/9 שעות ביצירה -כואבת לי היד.. לך עכשיו ללחוץ על העכבר רצוף ומהר שעה/שעתיים.

אולי כדאי לך לנסות איזה עכבר קטן לאחיזת FINGERTIP עם כפתורים קלים ? נשמע לי רעיון טוב אם אתה אוהב לשחק "CASUAL"

או להיות בטנקים תמיד :D

אישית אם אני ימות כל פעם ולא אהרוג הרבה אני פשוט אתעצבן ולא אהנה בכלל

פורסם

נראה שמורים בארץ יודעים בדיוק מתי לשים מבחנים - סמוך לזמני יציאה של משחקים.

Meh.

לא יהיה לי זמן למשחק רציני עד החודש הבא. :bash:

פורסם

יש את הספינת מלחמה במפה שהסכר נפרץ ומים עולים על גדותייהם בכל המפה.

ברגע שלקחת את הספינה הזה, אף אחד לא מסוגל עליך, שתי יריות על LAV והוא מתפוצץ.

נראה שמורים בארץ יודעים בדיוק מתי לשים מבחנים - סמוך לזמני יציאה של משחקים.

Meh.

לא יהיה לי זמן למשחק רציני עד החודש הבא. :bash:

אני מוכן להתחלף איתך ולחזור חצי חיים לגיל שלך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים