עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

קרה לי שהמשחק קרס בפעם הראשונה ששיחקתי,תקיעות ביציאה מהמשחק, ועוד כל מיני באגים שונים ומשונים של חפצים מעופפים ודברים מהבהבים, אבל רוב הפעמים עובד חלק בינתיים, paracel storm מפה יפייפיה נהניתי לשחק שהסופה מתחילה זה משנה את תנועת הגלים ככה שהגלים לפעמים מסתירים אותך ומקשים על קרבות ספינה נגד ספינה... המטוסים עשו לי בחילה במיוחד במבט שלישי, שזה נראה ארקיידי כזה ומציק... המפה311 zavod עם הטנקים מזכירה את cod ולא אהבתי את הגרפיקה שם במיוחד... ובכלליות הspawn קצת איטי ומראה מסך שחור לשנייה ככה שיש מצב שהורגים אותך בשנייה הזאת וזה קצת מציק..

לסיכום יש עוד קצת עבודה כדי שזה יהיה משחק טוב מאוד למצויין, אבל בינתיים אני נהנה מכל רגע...

• תגובות 3k
  • צפיות 931.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
למי שיש פה כרטיס עם לפחות 3-4GB שינסה להעלות את ה-scale resolution מעל 100% בהגדרות הגרפיקה ויראה איך המשחק הופך לחלום.

מה זה מעל 100? כמה? עד שהFPS די יורד.

פורסם

אתה רציני??...בבטא לא יכלתי לשחק בכלל בגלל לאגים וכל מיני בעיות. עכשיו אני יכול להריץ את המשחק חלק אומנם על הגדרות AUTO..אבל לא מרגיש לאים או תקיעות כמו שהיה בבטא...המשחק רץ חלק

אין הבדל כל כך בביצועים מהבטא לעכשיו (הגרפיקה יותר טובה -אין ספק). פשוט,המפה של הבטא היא הכי כבדה מכל המפות.

יש לאגים -זה הכי מפריע.

פורסם

לא מדבר על בעיות אלא על FPS .. מרגיש בערך אותו דבר. אפילו בלי AA ירידות ל45 .במפות האחרות (גם המפה החשוכה בעייתת מבחינת ביצועים) הסיפור שונה ( לטובה) כאילו משחק אחר.

פורסם

סביבות 150%, על 200% רק טיטאן יסחוב אני חושב..

פורסם

מתקשה מאוד על 150 . 115 זה בסדר. טוב תלוי במפה .אני כרגע במפת החושך :) והיא כבדה .

פורסם
  • מחבר

מה בדיוק נותן scale resolution כשמעלים אותו מעבר ל 100 אחוז ? איפה ניתן לראות את ההבדל ?

צפיתי בסרטון ביוטיוב ולא ראיתי שום הבדל בגרפיקה.

פורסם

זה נראה כאילו אני משחק על רזולציה גבוה יותר . הכל חד יותר ..AA מושלם יותר. נראה לי אפשר לוותר עליו ולעלות בעוד ....אחוזים

פורסם
ניתן לשנות את הכינוי שבמשחק מ-BF3??! כי אני רוצה שם חדש ואיני יודע איך עושים זאת...אגב הכינוי שלי הוא Don_Shako למי שמעוניין שיוסיף :ladysman:

לא ניתן למצוא אותך.

פורסם
לא ניתן למצוא אותך.

אולי בגלל שעוד לא התקנתי את המשחק, אני הזמנתי אותו אמור להגיע לי עוד כ-10 ימים.. :cheesy:

פורסם
זה נראה כאילו אני משחק על רזולציה גבוה יותר . הכל חד יותר ..AA מושלם יותר. נראה לי אפשר לוותר עליו ולעלות בעוד ....אחוזים

בדיוק..

פורסם

עידן נראה לך אוכל להריץ על סקייל גבוה יותר מהרגיל? עם המפרט?

פורסם

כל העניין פה היא הצריכה של הזיכרון הגרפי, עם כרטיס של 2GB לא הייתי חושב על זה..

פורסם

שוב יורים בי כשאני מאחורי קירות...שוב אני יורה באנשים 5-7 פעמים והם הורגים אותי ב 2 פגיעות...וזה עם פינג 80, ממש לא משהו שמצדיק את הבעיות האלה. חבל, משחק טוב שנדפק ממלא בעיות מפגרות שהם בשמך שנים לא משפרים/מסדרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים