עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

דרייבר מותקן.. אך יש גם קובץ בעל 77 MB . זה התיקון ? לא מצליח להתקין אותו יש שגיאה.

• תגובות 3k
  • צפיות 931.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק רוצה להגיד שגם אחרי שנתיים מאז שיצא, 7970 זה בן זונה של כרטיס, מוכיח את עצמו עד היום ואני מאמין שיוכיח את עצמו עוד תקופה.

פורסם

כן, ה7970 באמת נותן תוצאות טובות אם עושים לו OC גבוהה.

פורסם

יש ירידה ל45 עם AA4 אך לא הרבה. רצוי שבדרייבר תבטלו הכל. נכון שזה פוגע באיכות הAA אך הביצועים הרבה יותר טובים

פורסם
  • מחבר

באיזה באגים נתקלתם ?

אתמול שחקתי קצת - איזה שעתיים, לא שמתי לב למשהו מיוחד.

פורסם

אני אישית לא נתקלתי בבאגים משמעותיים, בעיקר דיליים בין הסאונד לפעולה עצמה ולאגים בשרתים.

אם כבר יש לי הערות לשיפור, נתחיל מזה שיעשו הגנה כלשהי לspawn.

כלומר, אני מצטרף למישהו מהסקוואד שלי, אבל אין לי שום הגנה התחלתית ואני מת לפני שאני מספיק בכלל להרים את הנשק :(

אה ושדרגתי ל8.1 גם, המשחק חלק. הקטע המוזר הוא שעכשיו יש לי 110FPS, קופץ ל80, חוזר ל110, יורד ל90, נשאר ב80.:smiley1:

פורסם

גם אני לא נתקלתי במשהו חריג.

מה שמעצבן הוא שאם אתה יורה עם טנק על דמות, אתה חייב לפגוע בה ישירות, קרה לי כמה פעמים שיריתי ממש ליד וזה אפילו לא פצע אותה.

פורסם

השידרוג הכי טוב - שהדמות מרגישה קלילה בתנועה. סופסוף לא כמו BC2 וBF3

פורסם

מי בעד משחק קבוצתי כולל TS כמובן? תשאירו פרטים ואני אוסיף.

פורסם

אני זמין למשחק רק בסביבות 11 בלילה.

היוזר שלי idanmal

פורסם

לי היה LOADING CRASH על הפעם הראשונה שניסיתי להפעיל את המשחק אתמול באחד בלילה, נראה לי אבל בעיה מקומית ולא באג. בכל מקרה איך שזה קרה נזכרתי שלא בדקתי ש PB מעודכן (והוא לא היה מעודכן) אז כנראה שזה היה מעיף אותי בלי קשר.

מאוחר יותר היום אני אכנס לעשות משחק רציני ראשון (סיבוב מלא) ומהרגע שאני נכנס אני כנראה לא אצא יותר עד שאני אלך לישון :)

פורסם

ניתן לשנות את הכינוי שבמשחק מ-BF3??! כי אני רוצה שם חדש ואיני יודע איך עושים זאת...אגב הכינוי שלי הוא Don_Shako למי שמעוניין שיוסיף :ladysman:

פורסם

אין הבדל כל כך בביצועים מהבטא לעכשיו (הגרפיקה יותר טובה -אין ספק). פשוט,המפה של הבטא היא הכי כבדה מכל המפות.

יש לאגים -זה הכי מפריע.

פורסם

מי שהוא יכל להגיד לי עם אני ירגיש בהבדל בין 8 ל6 gb ram כי נשרף לי סטיק אחד של 2gb.

פורסם

למי שיש פה כרטיס עם לפחות 3-4GB שינסה להעלות את ה-scale resolution מעל 100% בהגדרות הגרפיקה ויראה איך המשחק הופך לחלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים