עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

הדיון הזה לא רולונטי לנושא:)

כי בוא נראה, בהנחה שאתה משתשמש בווינדוס ולא בלינוקס, בכל זמן נתון שאתה במחשב אתה 100% משתמש במוצר של מישהו. אתה משחק עליו, אתה גולש באינטרנט בעזרתו, אתה מכין עבודות בעזרתו, אתה למעשה עושה הכל במחשב בעזרתו.

אז מצטער, אני לא רואה שום סיבה שבעולם לא לשלם לאנשים שפיתחו את התוכנה שעליה אני יושב ועובד כל היום.

מלבד העניין של לתגמל את האנשים שפיתחו את התוכנה עבורי, זה גם עניין של תמיכה. מערכת חוקית מקבל עדכונים באופן קבוע, שזה טוב לבאגים ותקלות שאתה לא יכול לתקן במערכת פרוצה אלא אם תתחיל להתקין מחדש כל פעם.

• תגובות 3k
  • צפיות 931.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אתה סטודנט?

יש לי אתר טוב שעושה הנחות טובות לסטודנטים, אבל נדרשת הוכחה.

אין בעיה.

אני סומך עליך שמדובר במשהו לגיטימי, אתה יכול בבקשה לשלוח לי את הפרטים ?

פורסם
על פי מה אתה מבסס את זה ? שאתה רואה שהמשחק המלא רץ יותר טוב ? אם כן אז ברור לך שהמשחק המלא בנוי טוב יותר בלי קשר למערכת הפעלה.

גם אם זה נכון - צריך עובדות :-)

tomllic - אתה משדרג או מתקין נקי ?

בכל מקרה תקנה 8 כי כך תקבל את העדכון של 8.1 בחינם.

הוא צודק. 8.1 הרבה יותר טובה מ8, ואני רץ עם 8 כבר מעל שנה, ה8.1 רצה הרבה יותר חלק, יכולות החיפוש שלה הרבה יותר טובות. היא באמת כמו SP, מומלץ הרבה יותר מ8.

פורסם
ברור, זה לא משנה אם זה 8.1 או 8, הבדיקות של הבטא הוכיחו את זה עוד לפני שיצא 8.1 .

למה אתה לא מעדכן ל 8.1 ? מומלץ ביותר...

לא מזמן התקנתי את 8, אין לי כוח לעבור ל8.1 ושוב להתקין מחדש תוכנות וכדו'. אם אין הבדל משמעותי בינם אין לי סיבה לשדרג. יש לי את ההתחל גם עם 8 .

פורסם

עוברים ל-8.1 דרך החנות בחינם וכל התוכנות נשמרות.

פורסם

הכל נשאר מותקן? לדוגמה ...שמתקינים ווינדוס יש אפשרות ' למחיקה לא נקיה' -משמע שידרוג. וכך נשמרים הקבצים במחשב אך לא מותקנים,האם זה כך? זה גם לא מתאים לי עכשיו.אלא במידה ותהיה *עובדה שהביצועים * על 8.1 יהיו משמעותים על 8 .

פורסם

אתה לא מתקין ווינדוס על ווינדוס ... 8.1 זה פשוט עידכון כמו SP1 ב XP ... משמע זה כמו כל עידכון שאתה עושה כמו למשחק \ תוכנה וכ'ו

פורסם

הבנתי.

פורסם

גם אני עברתי ל8.1 ואני חייב לציין שיש שיפור!

חייב להודות שהclassic shell הדבר היחיד שמחזיר אותי לשפיות במערכת המבולבלת הזאת.

פורסם

אוףףףףףף עד שהתחלתי לשחק DICE החליטו שזה הזמן לתחזוקה בשרתים...

פורסם

קודם שיתקנו את המשחק, יש המון המון באגים

פורסם

ויש גם המון לאגים...

נכנס לשרת שחקן עם פינג 120+ וכל השרת מתלאגג לו....

פורסם

קרוספייר של 7970 בתדרים של 1100/1500 אני מקבל בין 120-150 FPS, הגדרות אולטרה, AA כמובן על 4, מערכת 8.1, מיקרו סטאטרינג לא מורגש.

עכשיו נשאר לבדוק איך ירוץ על שלושה מסכים.

פורסם

1150/1400

מוזר. בכלל לא יורד מתחת ל60FPS . שיא הגדרות AA4 .זה לא מסתדר עם מבחני הביצועים

פורסם

התקנת את הדרייבר תיקון לבעיית הקריסות בכרטיסי AMD?

אצלי לא היתה בכלל בעיה של קריסות רק קריסת שרתים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים