עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם
המשחק כבר פתוח באוריג'ין...

כמו שכתבתי אתמול, המשחק נפתח כבר בלילה בשעה 1:00

אני עובד אז אין לי זמן לשחק ב 1 בלילה, בנוסף לזה יש פה אנשים ששיחקו עוד לפני צאת המשחק ב 01:00 בלילה, לזה התכוונתי, וכן אידיאולוגיה (חחח לא לגעת באינטרנט שלי במיוחד לא בווי פםי אן כדי שלא יקרוס חלילה ואז בכלל לא יהיה אינטרנט "תודה הוט")

• תגובות 3k
  • צפיות 931.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

i7-3930 6970*2 win8.1 מריץ סינגל FHD+MSAA4+אולטרה ממוצע 50FPS.

פורסם
i7-3930 6970*2 win8.1 מריץ סינגל FHD+MSAA4+אולטרה ממוצע 50FPS.

אני גם עם cf 6970 ו i7 960@4.2 ברזולוציה של 1920 על 1200 עם ההגדרות הנ"ל אני מקבל מספרים דומים אבל משהו לא חלק , כמו שרשמתי קודם אני עם ווינדוס7 .

זה מרגיש לך חלק?

פורסם
  • מחבר
אבל בטח בין ווינדוס 8 ל8.1 אין הבדלים.

ברור, זה לא משנה אם זה 8.1 או 8, הבדיקות של הבטא הוכיחו את זה עוד לפני שיצא 8.1 .

למה אתה לא מעדכן ל 8.1 ? מומלץ ביותר...

פורסם
ברור, זה לא משנה אם זה 8.1 או 8, הבדיקות של הבטא הוכיחו את זה עוד לפני שיצא 8.1 .

למה אתה לא מעדכן ל 8.1 ? מומלץ ביותר...

+1 עדכן ל8.1 רץ חלק. ועושה באמת רושם שהמשחק הוא NATIVE DX11.1 וכנראה פותח על 8/8.1

פורסם

יש הבדל גדול מאוד בין מערכת 8 ל8.1 , זה בדיוק כמו שהיה בזמנו SP1 למערכת ווינדוס 7 , מומלץ מאוד להתקין מערכת 8.1 עבור המשחק הספציפי הזה.

פורסם

עשיתם לי חשק לשדרג. איפה קניתם את חלונות 8 ?

פורסם

מי קונה וינדוס בימינו...

פורסם

8.1 יש 90 יום חינם נדמה לי .

פורסם

חיבים לקנות חוקית כי אם תוריד פירטי תקבל כל הזמן תזכורת מעצבנת של הרשמה שזה יכול להתפרץ אפילו באמצע משחק מניסיון ותאמין לי שעדיין לא יצאה שום פירצה לזה.

פורסם
  • מחבר
יש הבדל גדול מאוד בין מערכת 8 ל8.1 , זה בדיוק כמו שהיה בזמנו SP1 למערכת ווינדוס 7 , מומלץ מאוד להתקין מערכת 8.1 עבור המשחק הספציפי הזה.

על פי מה אתה מבסס את זה ? שאתה רואה שהמשחק המלא רץ יותר טוב ? אם כן אז ברור לך שהמשחק המלא בנוי טוב יותר בלי קשר למערכת הפעלה.

גם אם זה נכון - צריך עובדות :-)

tomllic - אתה משדרג או מתקין נקי ?

בכל מקרה תקנה 8 כי כך תקבל את העדכון של 8.1 בחינם.

פורסם
חיבים לקנות חוקית כי אם תוריד פירטי תקבל כל הזמן תזכורת מעצבנת של הרשמה שזה יכול להתפרץ אפילו באמצע משחק מניסיון ותאמין לי שעדיין לא יצאה שום פירצה לזה.

רוני יצאה פריצה מזמן, תחפש KMSPICO. ומאיפה אתה אומר ש8.1 יריץ יותר טוב מ8 ? מהמקור שאמר לך שאין פריצה ל8.1 או שיש איזה השוואה או משהו רציני ?

פורסם
מי קונה וינדוס בימינו...

כי בוא נראה, בהנחה שאתה משתשמש בווינדוס ולא בלינוקס, בכל זמן נתון שאתה במחשב אתה 100% משתמש במוצר של מישהו. אתה משחק עליו, אתה גולש באינטרנט בעזרתו, אתה מכין עבודות בעזרתו, אתה למעשה עושה הכל במחשב בעזרתו.

אז מצטער, אני לא רואה שום סיבה שבעולם לא לשלם לאנשים שפיתחו את התוכנה שעליה אני יושב ועובד כל היום.

מלבד העניין של לתגמל את האנשים שפיתחו את התוכנה עבורי, זה גם עניין של תמיכה. מערכת חוקית מקבל עדכונים באופן קבוע, שזה טוב לבאגים ותקלות שאתה לא יכול לתקן במערכת פרוצה אלא אם תתחיל להתקין מחדש כל פעם.

פורסם

tomllic - אתה משדרג או מתקין נקי ?

בכל מקרה תקנה 8 כי כך תקבל את העדכון של 8.1 בחינם.

אני מעדיף התקנה נקיה. מקומות מומלצים לקנייה ? דילים, משהו ?

פורסם
אני מעדיף התקנה נקיה. מקומות מומלצים לקנייה ? דילים, משהו ?

אתה סטודנט?

יש לי אתר טוב שעושה הנחות טובות לסטודנטים, אבל נדרשת הוכחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים