עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

Ymac תשים לב שלא חיברת את האייפון למחשב, קרה לי אתמול שבגלל הנקודה אישית המוגדרת באייפון, ברגע שאתה מחבר אותו ל-USB המחשב ישר מתחיל לגלוש דרכו.

• תגובות 3k
  • צפיות 931.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
כרטיס רפרנט 7970 +3570K , זה המפרט שלי .

רוני

השאלה בממוצע כמה מקבל. בבטא גם ללא AA היו ירידות ל50/45

רוני ב' :) .

פורסם
על ווינדוס 8.1 עובד עם יותר FPS מאשר על ווינדוס 7. אני מקבל כ75FPS על אולטרה ללא AA.

בוודאות, לא הבטא, המשחק הסופי ? בדקת בעצמך ? לא מצאתי על זה באינטרנט וזה די חשוב לי, אני מקבל מחר SSD ולא נסגרתי בינתיים מה להתקין. אני לא סובל 8 ועוד יותר את 8.1 אבל אני מוכן לשים בשביל המשחק.

פורסם
Ymac תשים לב שלא חיברת את האייפון למחשב, קרה לי אתמול שבגלל הנקודה אישית המוגדרת באייפון, ברגע שאתה מחבר אותו ל-USB המחשב ישר מתחיל לגלוש דרכו.

אין לי חבילת גלישה (:behead:)

אנסה להפעיל מחדש את המחשב והראוטר, נראה אם יעזור.

תודה!

פורסם

אני התקנתי 8.1 במיוחד למשחק.

יש לי על SSD אחד ווינדוס 7 ועל החדש ה-EVO התקנתי 8.1.

אני יכול להגיד לכם שצריכת המעבד במשחק תחת 8.1 נמוכה יותר, כמו כן המשחקיות חלקה יותר והשחקן זז מהר יותר, לא כבד כמו בווינדוס 7.

בימים הקרובים אעלה רשמים של ביצועים מ-7 ומ-8.1

Ymac אולי אין לך חבילת גלישה אבל אם הוא מוגדר להתחבר אלחוטית שאיזו רשת אז המחשב ינסה לגלוש דרכו, נתק אותו ותנסה..

פורסם
אני התקנתי 8.1 במיוחד למשחק.

יש לי על SSD אחד ווינדוס 7 ועל החדש ה-EVO התקנתי 8.1.

אני יכול להגיד לכם שצריכת המעבד במשחק תחת 8.1 נמוכה יותר, כמו כן המשחקיות חלקה יותר והשחקן זז מהר יותר, לא כבד כמו בווינדוס 7.

בימים הקרובים אעלה רשמים של ביצועים מ-7 ומ-8.1

Ymac אולי אין לך חבילת גלישה אבל אם הוא מוגדר להתחבר אלחוטית שאיזו רשת אז המחשב ינסה לגלוש דרכו, נתק אותו ותנסה..

משחקיות חלקה יותר אומר fps גבוה יותר, לא? ממה עוד זה יכול לנבוע?

פורסם

עדיין לא שדרגתי ל8.1, אני די מתעצל בקטע הזה, אבל אני מרוצה מה-8.

צריך להתרגל, אבל אחרי שהורדתי תוסף של תפריט התחל המערכת נוחה לא פחות מ-7.

Ymac, אל תהיה לחוץ, יש לך זמן :scared0018:

פורסם

גם המכשיר מחובר עם super-charger של MSI, שמונע תקשורת עם המחשב, ונותן הרבה יותר כוח לחיבור (טוען אייפדים מהר, אייפונים מאוד מהר)

בכל מקרה, נראה שהסתדר פחות או יותר, 1.45 מ"ב לשנייה. אפשר יותר, אבל אין תלונות. גם ככה אני אשחק רק מחר.

פורסם
משחקיות חלקה יותר אומר fps גבוה יותר, לא? ממה עוד זה יכול לנבוע?

גם מינימום FPS גבוה יותר, חוץ מזה התנועה של השחקן מהירה יותר, לא כבדה.

פורסם

משחקיות חלקה יותר = קצב פריימים יציב וקבוע כמה שיותר, בתזמון כמה שיותר זהה כדי ליצור תחושת חלקות מקסימאלית.

פורסם

נכון ובכך שאם המינימום FPS גבוה וקרוב ל60 שאתה מוגבל אליהם אז המשחקיות הופכת לחלקה יותר, הנפילה לכיוון המינימום FPS קטנה יותר.

פורסם

חברים, השעה 23:45 והמשחק נפתח. פתחתי את האוריג'ין וראיתי שהמשחק התעדכן ופתוח למשחק.

לכו לשחק!

עריכה: לא משנה, ברגע שלחצתי הסמל נהיה שקוף שוב. עבדו עליי -_-

פורסם
  • מחבר

יאלה אפשר לשחק..בשעה טובה!

פורסם

אני על WIN7, עם 7870XT. הבנצ'ים נמשכו 5 דקות.

הגדרות - http://i.imgur.com/CDI4IY2.jpg

JvL8zsS.png

igHSbTG.png

פורסם

ניסיתי משחק אחד במולטיפלייר והיה לי ניתוק מהשרתים של EA <<

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים