פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים Ymac תשים לב שלא חיברת את האייפון למחשב, קרה לי אתמול שבגלל הנקודה אישית המוגדרת באייפון, ברגע שאתה מחבר אותו ל-USB המחשב ישר מתחיל לגלוש דרכו.
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים כרטיס רפרנט 7970 +3570K , זה המפרט שלי .רוני השאלה בממוצע כמה מקבל. בבטא גם ללא AA היו ירידות ל50/45 רוני ב' .
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים על ווינדוס 8.1 עובד עם יותר FPS מאשר על ווינדוס 7. אני מקבל כ75FPS על אולטרה ללא AA.בוודאות, לא הבטא, המשחק הסופי ? בדקת בעצמך ? לא מצאתי על זה באינטרנט וזה די חשוב לי, אני מקבל מחר SSD ולא נסגרתי בינתיים מה להתקין. אני לא סובל 8 ועוד יותר את 8.1 אבל אני מוכן לשים בשביל המשחק.
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים Ymac תשים לב שלא חיברת את האייפון למחשב, קרה לי אתמול שבגלל הנקודה אישית המוגדרת באייפון, ברגע שאתה מחבר אותו ל-USB המחשב ישר מתחיל לגלוש דרכו. אין לי חבילת גלישה () אנסה להפעיל מחדש את המחשב והראוטר, נראה אם יעזור. תודה!
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים אני התקנתי 8.1 במיוחד למשחק.יש לי על SSD אחד ווינדוס 7 ועל החדש ה-EVO התקנתי 8.1.אני יכול להגיד לכם שצריכת המעבד במשחק תחת 8.1 נמוכה יותר, כמו כן המשחקיות חלקה יותר והשחקן זז מהר יותר, לא כבד כמו בווינדוס 7.בימים הקרובים אעלה רשמים של ביצועים מ-7 ומ-8.1Ymac אולי אין לך חבילת גלישה אבל אם הוא מוגדר להתחבר אלחוטית שאיזו רשת אז המחשב ינסה לגלוש דרכו, נתק אותו ותנסה.. נערך 2013 באוקטובר 3012 שנים על-ידי idanmal
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים אני התקנתי 8.1 במיוחד למשחק.יש לי על SSD אחד ווינדוס 7 ועל החדש ה-EVO התקנתי 8.1.אני יכול להגיד לכם שצריכת המעבד במשחק תחת 8.1 נמוכה יותר, כמו כן המשחקיות חלקה יותר והשחקן זז מהר יותר, לא כבד כמו בווינדוס 7.בימים הקרובים אעלה רשמים של ביצועים מ-7 ומ-8.1Ymac אולי אין לך חבילת גלישה אבל אם הוא מוגדר להתחבר אלחוטית שאיזו רשת אז המחשב ינסה לגלוש דרכו, נתק אותו ותנסה..משחקיות חלקה יותר אומר fps גבוה יותר, לא? ממה עוד זה יכול לנבוע?
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים עדיין לא שדרגתי ל8.1, אני די מתעצל בקטע הזה, אבל אני מרוצה מה-8. צריך להתרגל, אבל אחרי שהורדתי תוסף של תפריט התחל המערכת נוחה לא פחות מ-7. Ymac, אל תהיה לחוץ, יש לך זמן
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים גם המכשיר מחובר עם super-charger של MSI, שמונע תקשורת עם המחשב, ונותן הרבה יותר כוח לחיבור (טוען אייפדים מהר, אייפונים מאוד מהר)בכל מקרה, נראה שהסתדר פחות או יותר, 1.45 מ"ב לשנייה. אפשר יותר, אבל אין תלונות. גם ככה אני אשחק רק מחר.
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים משחקיות חלקה יותר אומר fps גבוה יותר, לא? ממה עוד זה יכול לנבוע?גם מינימום FPS גבוה יותר, חוץ מזה התנועה של השחקן מהירה יותר, לא כבדה.
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים משחקיות חלקה יותר = קצב פריימים יציב וקבוע כמה שיותר, בתזמון כמה שיותר זהה כדי ליצור תחושת חלקות מקסימאלית.
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים נכון ובכך שאם המינימום FPS גבוה וקרוב ל60 שאתה מוגבל אליהם אז המשחקיות הופכת לחלקה יותר, הנפילה לכיוון המינימום FPS קטנה יותר.
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים חברים, השעה 23:45 והמשחק נפתח. פתחתי את האוריג'ין וראיתי שהמשחק התעדכן ופתוח למשחק. לכו לשחק! עריכה: לא משנה, ברגע שלחצתי הסמל נהיה שקוף שוב. עבדו עליי נערך 2013 באוקטובר 3012 שנים על-ידי Guy950
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים אני על WIN7, עם 7870XT. הבנצ'ים נמשכו 5 דקות. הגדרות - http://i.imgur.com/CDI4IY2.jpg
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.