עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

מי שגם נתקל ב

ERROR

Origin could not get code (-5df70000): Base proxy error. You shouldn't get this error.

בסוף פתרתי את זה, הייתי צריך להתחבר עם הVPN לאחד השרתים, ולצאת ולהתחבר רגיל ללא הVPN.

תגיד בCJS ברצינות מבקשים חשבון חשמל?!? ומה אם ילד רוצה לקנות שם וההורים שלו לא כל כך זורמים ולא הולכים להתעניין אם זה אתר רציני ולא יתנו לו לצלם את החשבון? בתכלס זה תסריט אפשרי לחלק גדול מהמכירות שלהם, אחרי הכל אני מאמין שרוב מי שקונה משחקים זה לא מי שמשלם לעצמו את החשבון חשמל.

ודבר אחר, למישהו כאן עובד הSYSTEM PERFORMANCE TEST בטאב של ההגדרות הגרפיות במשחק? זה אמור לבדוק גם PACKET LOSS וPING , לי זה ישר רושם משהו שהFPS נמוך מדי (למרות שהוא כל הזמן 100 פלוס ! ) ולא מנסה בכלל את שאר הבדיקות . |:

• תגובות 3k
  • צפיות 931.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא, ממש לא , אין הבדלים של קפיצת מדרגה שבין הישן לחדש.

פורסם

ישנם הבדלים מאוד מורגשים (לטובה) בין BF3 ל BF4 מבחינת יכולות מנוע ההרס והמנוע הגרפי ואפשר לומר שגם מבחינת ה Sound art. לעומת זאת, ה Hitreg נשאר מחורבן - תודות לקונסולות.

פורסם

האמת שעד לפני 10 דקות הייתי מתווכח איתך - ההיט רג מעצבן, לוקח המון זמן להרוג וזה מרגיש שאתה מת בשניה, אבל בניגוד לBF3 הזמן שלוקח לך להרוג הרגיש לי מאוד עקבי.

אבל עכשיו יריתי מחסנית שלמה בצרורות של 5 בלי לפספס כלום על שחקן בלי HIT MARK אחד. והוא לא היה מת עם באג שמציג את הגופה חח. ואז כמובן אחרי זה נהרגתי ישר מאחד שהיה לידו P=

שני דברים שוברי משחק בינתיים בשבילי -

המנגנון RELOAD שזורק את כל המחסנית הישנה, והקטע שהFOV של הRDS זהה לFOV שקובעים לHIP FIRE , מה שאומר שאם אני קובע גבוהה אני לא יהיה מדוייק, ואם אני קובע נמוך אני מקבל כאבי ראש (נקרא MOTION SICKNESS)

אגב מישהו יודע בנוגע לBUNNY HOPING , אם זה עוד שימושי? זה מרגיש לי כאילו רק אם עושים ספרינט בלי לקפוץ ל5 שניות מגיעים למהירות המירבית, כשהוא מוריד את הנשק למטה ורץ. אני צודק?

פורסם

אני צילמתי את כרטיס האשראי שאתו קניתי, דרכון, ומה שהם ביקשו לכתוב בכתב יד.

הסברתי שכל טופס שקשור לבנק אצלי הוא בעברית ולא באנגלית, והדגשתי ששמי מופיע בתחתית כרטיס האשראי למד מספר הבנק ומספר החשבון וזהו.

יום למחרת קיבלתי אימות ונגמרה הטרגדיה.

קיבלתי גם את הקוד לפרימיום והטענתי לתוך האוריג'ין ככה שכל הרכישה הגיעה ואני רגוע.

דרך אגב, בפורום אומר שפרסמתי בשעה 12:00 והשעה רק 11:00... צריך להזיז את השעון אחורה גם בפורום :cwm40:

פורסם

Cjs אתר מצויין עם הרבה ממליצים טובים ושירות לצרכן מעולה, הבעיה היא שאם אתה נופל למערכת ה anti fraud שלהם זה קצת מערים עליך קשיים, אבל אני מבין אותם,זה חלק מאימות הזהות שלהם אני חושב בעיקר בגלל ילדים שקונים בכרטיס של ההורים בלי אישור/ גנבי מספרי כרטיסי אשראי שקונים באינטרנט דברים... בכל מקרה אחוזים בודדים נופלים על המערכת הזאת שאין לי מושג מה הפרמטרים שקבעו לה כדי שתחשוד בך בהונאה, בכל מקרה שולחים חשבון חשמל ופרטים אחרים, עניין של חמש דקות ואז החשבון שלכם מזוכה לתמיד מחשש להונאה...

פורסם
http://www.tms.co.il/search/?q=R9+290X

800$ לכרטיס, מי רוצה ?

ממש לא כדאי , קירור מרעיש מאוד, לי יש את ה7970 רפרנט , אומנם כרטיס עם יכולות OC מדהימות אבל הרעש לפעמים בלתי נסבל, עדיף לקנות עם קירור צד שלישי.

פורסם
לא, ממש לא , אין הבדלים של קפיצת מדרגה שבין הישן לחדש.

היי רוני מזמן לא היית פה..

אני דווקא שמתי לב להבדל גדול בגרפיקה במיוחד בטקסטורות, פיצוצים, רסיסים, קרני השמש דרך העצים, השתקפויות וכאלה.

לדעתי שיפור גדול בטקסטורות..

פורסם
היי רוני מזמן לא היית פה..

אני דווקא שמתי לב להבדל גדול בגרפיקה במיוחד בטקסטורות, פיצוצים, רסיסים, קרני השמש דרך העצים, השתקפויות וכאלה.

לדעתי שיפור גדול בטקסטורות..

היי

היתי במשימה סודית זמן מה.

פורסם

007 חח..

פורסם

מה זה ההגיון המעוות הזה לשחרר משחק ב 1 בלילה...

פורסם

גם אם זה נכון זה לא המקום לדבר על זה, במיוחד לא ברשת.

פורסם

מעצבן בסינגל הפניות של הדמויות... רצות כמו קוזינות ופתאום 90 מעלות פניה... חחח נראה מצחיק לאללה.

יש גם קטעים שגראפית נראים על הפנים - מכוניות ברחוב הסיני או דשא, גם על אולטרה עם AA4 זה נראה ממש מעפן.

פורסם

על מה על המשימה הסודית של רוני?

פורסם

מי שהוא יכול להגיד מתי כבר משחק משתחרר מה כולם פה משחקים עם vpn

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים