פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים מחבר ^ אמור לקרות שם משהו חביבי, כנראה צריך להרוס את זה עד היסוד..או משהו כזה.
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים מחבר אם כן הם נבלות, בכל מקרה המפה של האיים עם הסופה הכי אהבתי מכל הסרטונים שראיתי עד כה.
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים אכן מוסיף לחוויה אך לא אומר שזאת תהיה המפה הכי טובה. בדרך כלל .. תמיד יש 2/4 מפות מובילות.. ... לדעת אותן זה אקח קצת זמן...מפה ענקית Golmud Railway יש 7 מקומות כיבוש . נערך 2013 באוקטובר 2812 שנים על-ידי rroonnii
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים יש PLATOON לפורום (אני זוכר שפתחנו אחד ב BETA של BF3, לא יודע אם זה נשאר)? הם יעבירו את זה ל BF4 או שצריך לפתוח חדש? כי זה מאוד עוזר למצוא אנשים לשחק איתם...עריכה: ראיתי שיש לפורום, אני מאמין שזה לא עובר ל BF4 וצריך לפתוח חדש =/ נראה מחר.
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים אתה idanmal או idanmal8 או שניהם? לחצי מהמשתמשים בפורום (כולל אני) יש משתמשים כפולים...
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים עידן הוספתי אותך ... מזמין אותך לאשר אותי ולבוא לשחק עם קבוצה של חברים בטימספיק ... כמו כן כולכם מוזמנים צרו איתי קשרguylederer0
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים השיפור ברמת הפירוט על פני הבטא (במפה של שנחאי) היסטרי. במפה הטרופית עם הסופה אפשר לומר שהמשחק נראה אפילו יותר מדהים מקרייסיס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.