עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

לא נראה לי שהבנתם.

הbattlepacks הרגילים (bronze, silver, gold) הם אקראיים (מקבלים לכלל הנשקים ואי אפשר לבחור לאיזה).

הbattlepacks האלה הם ספיציפים לנשק שבו אתה כרגע משתמש. הם נפתחים לאחר מספר לא ידוע של הריגות ומקבלים מהם attachments רק לנשק הזה. הם לא קיימים כרגע בבטא.

עוד הם אמרו שאתה לא תקבל בbattlepack משהו שכבר יש לך וגם יש עדיפות לקבל attachment פיזי קודם ולא סתם הסוואה נגיד.

אני מסכים שכל הדבר הזה מיותר לחלוטין ועדיף שהיו משאירים מה שיש כיום בBF3, אבל לפחות עם זה אני יכול לחיות.

• תגובות 3k
  • צפיות 931k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב אם זה ככה אז מילא...אפשר לחיות עם זה..

פורסם

כן אבל אתם לא חושבים שזה נהיה קצת CS:GO, COD:BO2 וכו,? כלומר זה כבר נהיה כל כך מלא בדברים שניתן להשיג, אני יכול ליצור מפה בראש שלי איך להשיג את הכול, למשל ב BF3 הצלחתי להבין את העניין, אבל כמו ב COD הם משתמשים בעוד שיטה להכניס למשתמשים עוד תוכן שלא עבדו עליו באמת במקום לפוצץ לנו באיזה מפה טובה אחרי כל ההרחבות ואחרי כל האנלוקים הרגילים אפשר פשוט לעבוד ולתת לנו מפה חדשה או קו אופ חדש אחרי שנה שהמשחק יותר או יותר אחרי כל ההרחבות, ובמקום זה כמו ב COD הם עושים עוד שיטה זולה להחיות את המשחק שהשחקן יהיה חייב לעבור מכסימום של 600 שעות כדי לפתוח חצי מכל זה, זה מוגזם 240,000 ATTACHMENTS ???? כלומר זה מטורף... אוקיי אני מבין את העניין של הסקינים פצצה וזה אבל מעבר לזה, אפשר לתת לנו לפתוח את זה בצורה נורמאלית ולא עם הבאטלפאקים האלה שגם השיטה של מי שמשלם מקבל יותר??? מה זה בורגנות פה? ומי שאין לו כסף? שיאכל אותה?

אני רצת כועס על EA שהם מתחילים להתמסחר בשיטה הזאת וזה מאוד לא טוב לנו, אנשי ה BF שאוהבים איכות במשחק שלנו ולא פשוט לרוץ ולהרוג סגנון CS ו COD

דוגמא: PRESTIGE ב COD

http://callofduty.wikia.com/wiki/Prestige_Mode

פורסם

חח "EA מתחילים להתמסחר" לא לא, EA זה להתמסחר.

linus-meme-6.jpg

פורסם

כשהמוצר שלך נמכר להמונים זה בלתי נמנע שהוא יהיה ממוסחר עם גימיקים. זה נכון בכל תחום, למרות שיש כמובן יוצאי דופן.

BF התפתח ומשך אליו הרבה מאוד שחקנים עם הזמן. קהל היעד הפך להיות הרבה יותר רחב ומגוון וכך המשחק הפך להיות יותר "גימיקי".

פורסם

אחרי העדכונים האחרונים אי אפשר לשחק בכלל...כל פעם שהורגים אותי המשחק עף

פורסם

היום הבטה נגמרת רבותיי.. אני הולך לחרוש BF3 עד צאת המשחק המלא.

פורסם

סתם מעניין אותי לדעת... כמה ממכם קנו/מתכוונים לקנות את BF4 והאם הבטא שינתה את דעתכם על המשחק? (לחיוב, לשלילה או לא שינתה בכלל)

פורסם

כן, עכשיו אני בטוח קונה..

פורסם

אני לפני חצי שנה קניתי בפרי אוקדר את ההרחבה הראשונה בתקווה וזה יתן לי משהו רציני ואחרי זה קניתי את הפרימיום, הוצאתי המון כסף בלי סיבה של ממש על המשחק הזה, אבל אני חושב שיהיה בסדר ואני ארגע, אחרי הבטה נהניתי מכל משחק שנכנסתי אליו, התעצבנתי על הבאגים, אבל בשביל בטה זה שווה את זה.

דבר אחד שיווקי אני לא מבין..

למה לא להוציא לנו בטה במצב מוגמר? אני מתכוון ברמה שבה דייס שיחקו בהדגמות שלהם, למה אנחנו צריכים לקבל את ה- BETA 1.0 בעוד הם משחקים ב BETA 2.0 כלומר אנחנו בודקים את זה כן? למה לא לתת לנו מוצר יותר מעודכן? למה אנחנו צריכים לדווח על באגים קיימים שיכול להיות שתיקנו כבר? זה שערורייתי, ועוד דבר זה עניין ההתקדמות, ישנה סלידה מסגנון BF3 הקיים ל BF4 שבו הכול נכנס למוד של רווח וכסף כמו הבאטלפאקס וכמו כל ההרחבות...

יש עוד למה לצפות

לסיכום:

לקנות? ברור אני קונה (כבר קניתי) אבל לא אוכל להיות שלם אם לא אשחק בסינגל המצופה כל כך של המשחק ובמולטי ובקואופ, תחשוב על BF3 שאומרים לך עכשיו יש מליון דברים לפתוח מפות חדשות וכו.. היית משתגעעע ומת לשחק בזה נכון? אז הנה לך תשלם ותקבל וזה בדיוק זה.

חפרתי אבל בצורה נורמאלית הפעם.

פורסם

כבר עשיתי preorder לפני הבטא וזה לא שינה את דעתי בקשר למשחק. אני עדיין לא בטוח לגבי פרימיום, אבל נראה.

דווקא הבטא הזאת הייתה די מוצלחת. אנשים לא זוכרים את הבלאגן שהיה בבטא הקודמת למשל. הכי הפריע לי שהייתה רק מפה אחת אבל שוין.

עניין הbattlepacks אכן מפגר וזה ברור שזאת "הברקה" של EA אבל זה לא ימנע ממני לקנות את המשחק ולהנות ממנו.

פורסם

למה לא להוציא לנו בטה במצב מוגמר?

תגיד לי, אתה בכלל יודע מה זה בטא?!

פורסם

לזכותה של EA יזקף שאפילו את הביטא עדכנו כמה פעמים. דבר שממש ממש לא נהוג לעשות בגלל השקעה במשאבים שיכלה ללכת למוצר הסופי

פורסם

למה אתה שואל כזאת שאלה? קראת את כל מה שכתבתי?

הבטה היא לא הסופית שהיו יכולים לתת לנו, כשאתה מוציא פרוייקט לבדיקה... אתה מוציא אותו בגרסה אחת לפני האחרונה שלך? או הכי עדכנית "לבדיקה" אני שוב חוזר לא תוצר סופי "לבדיקה" הבטה שיצאה במוצע לכל השחקנים שברשותים משחקים כאלו או אחרים ויש להם גישה, רוב ההתעסקות בה היא לא לתת לנו משהו בינתיים אלא לבדוק את המשחק מבחינת הקהילה ולמצוא בעיות משמעותיות ומהותיות לתיקון לפני שחרור הגרסה הסופית, אז כן אני יודע מה זה בטה.

אז מצב היפוטטתי, שנניח שהם סידרו כבר משהו בבטה שהם נתנו לנו שהיא לא הבטה הסופית, ואנחנו מתלוננים על זאת בשנית, למה לא להתייעל? למה לא לתת לנו לגלות את מה שהם לא הספיקו ובכך לחסוך לנו את הזמן והעצבים?

תגיד לי, אתה בכלל יודע מה זה בטא?!
פורסם

יכול להיות שהכי עדכנית לא היית מוכנה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים