עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

אני לא מאושר, אווף עבדתי קשה... טוב נעשה עוד עבודה קשה בכדי להגיע לאותו מקום...

זה מאושר?
  • תגובות 3k
  • צפיות 931k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה בסדר שיתאפס. בואו לא נשכח שהמשחק המלא יציג את מצב הקומנדר שיישנה את המשחקיות והדינמיקה לחלוטין.

בעצם, הבטא הזאת היא סתם שחרור עלוב שלא מייצג את המשחק המלא, תירוץ שיווקי בשביל הרבה הזמנות מוקדמות. היה אפשר לדלג על זה...

פורסם

לא מדויק. בעיקר בשביל מציאת באגים .

פורסם
  • מחבר

עוד 3 שבועות למניאק...איך שהזמן עובר מהר...

פורסם

אי אפשר לקחת את הפצצה.

פורסם

לא הבנתי

פורסם

^ כולם באזור מתים..

פורסם

כולם מתים באזור בגלל שאתה בא לקחת את הפצצה ואתה פשוט לא יכול להרים אותה , כי יש איזה באג דפוק.

וזה לא פעם ראשונה שזה קרה , זה קרה לי פעם נוספת לפני זה בשרת אחר , והמשחק פשוט נגמר כי הפצצה קיימת , אבל אי אפשר להרים אותה.

פורסם

מה זה כבר משנה? גם ככה הבטא מסתיימת בשלישי.

פורסם

תסלחו לי על השאלה של הטיפשית.

איפה רואים ובוחרים את כל הנשקים החדשים שנפתחים לי?

אני שיחקתי רק ב-BF2 ושם זה היה מאד ברור, היו בוחרים את זה לפני כל סיבוב חדש בטבלה מסודרת.

פורסם
תסלחו לי על השאלה של הטיפשית.

איפה רואים ובוחרים את כל הנשקים החדשים שנפתחים לי?

אני שיחקתי רק ב-BF2 ושם זה היה מאד ברור, היו בוחרים את זה לפני כל סיבוב חדש בטבלה מסודרת.

תלחץ על האייקון של הנשק לפני שאתה עושה "ספון".

פורסם
פורסם

חדשות טובות בקשר לbattlepacks -

E8C2zCc.png

אם אני מבין נכון, מקבלים את זה אחרי XXX(?) הריגות עם נשק ספיציפי

פורסם

אני קיבלתי כבר 3 מזוודות ברונזה ומזוודת זהב אחת , וזה לא כל כך נכון, זה ספציפית לגבי נשק מסויים, אתה עלול לקבל עוד הרחבות לנשק הזה אבל הבאטלפאקס לא מכילות רק את השדרוגים לאותו נשק הן רנדומליות בתכולתן, ועלולות לתגמל אותך בכמה שדרוגים לכל כלי נשק, מה שאתה מראה פה שונה ממה שאני ראיתי עד כה, כאילו יש עוד רובד של מזוודות שמיועד אך ורק לכלי נשק, אם הדבר נכון אני לא מבין למה לסבך הכול... למה לא לדבוק בשיטת הפתיחה הרגילה, של שימוש בנשק וזהו... או שכמו שבבטה ישנם שדרוגים שאינם ניתנים לפתיחה באופן רגיל אלא אך ורק ע"י באטלפאקס

פורסם

לא נראה לי השיטה הזאת...

נגיד אני צריך HOLO בשביל נשק מסויים...אז אם זה רנדומלי כל פעם..יש מצב שאני אקבל דברים אחרים..כמה פעמים אפילו...אבל לא את HOLO...

לא טוב המצב הזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים