עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

האמת שלא ידעתי, תודה :) באמת שמתי לב שכשאני יורה על המחסה זה לא אפקטיבי בהטלת הרס על המחסה וכשיריתי מעל המטרות זה חיסל כמה צלפים, הוא מחשב אוטומטית מרחק? או שאני צריך?

• תגובות 3k
  • צפיות 931k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא מחשב לבד..רק תכוון אותו קודם על המחסה..ואז הוא יוסיף עוד 3 מטר קבוע למרחק שהוא מודד...

פורסם

פאק, לא היה לי מושג, לי... לא היה מושג..... ואני חופר כמו מניאק על כל השטויות הקטנות של BF... אני זוכר את הנשק הזה מCOD שם הוא היה פשוט מגוכך...

פורסם

כל הכלי רכב במשחק הזה בלטי ניתנים להריסה, ה RPG פשוט לא מצליח להרוס את הטנקים, צריך יותר מידי פגיעות. גם הרבה פעמים קרה לי שכיינתי בצורה מושלמת וזה לא פגע בכלל S=. כרגע המהנדס לא יכול לעשות שום דבר, נגד כלי רכב הוא לא מתפקד כי התכנון שלהם לא נכון וה SMG שלו זה הנשק הכי נוראי במשחק.

פורסם

אל תדאג בגלל הSMG. תמיד אפשר להשתמש ב CARABINE או DMR...הם פתוחים לכל הקלאסים

פורסם

האמת ששיחקתי הרבה עם האנג'יניר, ודווקא שמתי לב שהפגיעות ברכב די נתונות להיטמארק מסויים מאוד, אם תירה כלפי השריון הישיר של הטנק לא יקרה דבר, הם עשו את זה די מאוזן, אם תפגע באוזרי מפתח כמו בין הצריח לבטנת הטנק, תוריד משמעותית ותפגע בתנועתיות של הטנק, אם תירה מאחורה כמו כל BF תוריד 50 אחוז לפחות מתפקוד הטנק, אם תפגע בגחון, תוריד גם 50 אחוז לפחות, פגיעה מאוד קשה כי צריך לכוון בין השריון הקדמי לבין הזחל, ככה אני הצלחתי לעשות במשחק כששמתי לב כמה הורדתי כל פעם, עוד משהו שהמפתחים עשו טוב.

כל הכלי רכב במשחק הזה בלטי ניתנים להריסה, ה RPG פשוט לא מצליח להרוס את הטנקים, צריך יותר מידי פגיעות. גם הרבה פעמים קרה לי שכיינתי בצורה מושלמת וזה לא פגע בכלל S=. כרגע המהנדס לא יכול לעשות שום דבר, נגד כלי רכב הוא לא מתפקד כי התכנון שלהם לא נכון וה SMG שלו זה הנשק הכי נוראי במשחק.
פורסם

אני ראיתי טנק ששרד 4 או 5 פגיעות של RPG, ממש לא סביר. גם ב 3 היה הבדל בהתאם למקום הפגיעה אבל ב BETA הזו ראיתי כמה פעמים מצב שיש כמה שחקנים אחד לייד השני וכולם רוקנו את ה RPG שלהם בשביל להרוג 2 כלי רכב. לשם השוואה, עם ה RECON הרבה יותר קל להרוס כלי רכב, ה C4 משמיד אותם ואת כל מה שסביבם (כמובן שזה לרוב התאבדות אבל לפעמים שווה לעשות את זה בשביל לשמור את השליטה על נקודה מסויימת).

צריך לזכור שבזמן הזה טנק עם 2 אנשים יכול פשוט להשמיד את כולם, המשחק הזה הוא לא SIM, הם צריכים לשמור על איזון מסויים וכרגע נראה כאילו הם חיזקו את כלי הרכב יותר מידי, הריפוי האוטומתי שלהם מוגזם.

דרך אגב, לא הזכרנו את זה עד עכשיו אבל סוף סוף משחק שהנשקים לא נמצאים על חצי מהמסך :yelclap:

עריכה: לעוד מישהו הרשימת חברים ב ORIGIN הפסיקה לעבוד?

פורסם

אצלי שמתי לב שמשום מה..לי קשה מאוד להרוג אנשים...אפילו כשאני מרוקן על הבן אדם חצי מחסנית..ואני נהרג כמעט מייד...כאילו כל הכדורים שלהם באים לי לראש...משהו מוזר...

פורסם
אני ראיתי טנק ששרד 4 או 5 פגיעות של RPG, ממש לא סביר. גם ב 3 היה הבדל בהתאם למקום הפגיעה אבל ב BETA הזו ראיתי כמה פעמים מצב שיש כמה שחקנים אחד לייד השני וכולם רוקנו את ה RPG שלהם בשביל להרוג 2 כלי רכב.

שווה לכם לצפות בזה, הוא מסביר מצוין את המכניקת פגיעה -

פורסם

סורי, זה פשוט לא מה שקורה בפועל, פגיעות מהצד (בדיוק כמו שהוא עשה) נותנות 20 ומשהו. חצי ממה שהוא אמר עובד אולי ב 10% מהמקרים, בשאר הזמן התוצאה לא טובה. עשיתי משחק לפני איזה שעה, ממרחק ממש קטן יריתי לצד של טנק וזה עשה 22 נזק, פגיעה מושלמת. יש פשוט יותר מידי בעיות בשביל שזה יעבוד.

בפועל המערכת פגיעה עובדת בערך כמו המערכת SPAWN, אתה מסמן שיחזיר אותך ב C ומוצא את עצמך במקום שיותר קרוב ל B. אתה יורה בטנק וכל מה שזה עושה זה מראה לו איפה אתה.

יכול להיות שבסרטון זה עבד להם מושלם כי הם רק 2 טנקים בשרת ריק, בשרת מלא הכל מתחרבן.

פורסם

הוא דבר גם על זווית הירי, אתה מוודא כי אתה יורה בזווית קטנה ?

פורסם

דווקא אני בכלל לא חושב שזה מפשל. אם אתה יורה ישירות לאחורה בזווית 90 מעלות אתה עושה 50 נזק אם אני לא טועה. אבל אם תירה לאחורה כשאתה כמעט מהצד אתה תעשה איזה 20-30.

פורסם

הייתי 90 מעלות עם הטנק, זווית מושלמת, פגיעה ישירה. לא חסר פספוסים במערכת פגיעה של המשחק. כשזה מול חיילים זה בסדר, מול כלי רכב פשוט שובר את האיזון של המשחק. 4 פגיעות בטנק וזה אפילו לא מזיז לו, טנק אחר ב 2 פגיעות התפוצץ...

עוד באג טיפה מציק שלא קורה הרבה, אם מדלגים מעל גדר יכולים למות (לא משהו גבוה, דילוג רגיל). דיי נדיר, קרה לי פעמיים עד עכשיו. מזכיר את הבאג שהיה ב CRYSIS הראשון, אנשים היו מתים כשהם רצו במדרגות xD

כמו כן אם תעשו ALT TAB ותפתחו דפדפן יכול להיות שהמשחק יפסיק לעבוד...

פורסם

///

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים