עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

אני מעדיף לבקש החזר כספי על המשחק ולא לעבור ל WIN 8, אני בטוח שיש עוד הרבה שיגידו אותו דבר. קשה לי להאמין ש EA כל כך מפגרים, גם אם לא יסדרו את זה עד סוף ה BETA הבעיה הזו לא תהיה במשחק עצמו (ואם כן אז ביי ביי BF4).

• תגובות 3k
  • צפיות 931k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רוב הסיכויים שזה יסודר כשהמשחק ייצא, אם כי שום דבר לא בטוח.

בינתיים אני מאוד נהנה מהבטא ואם לא הייתי משדרג ווינדוז אני לא הייתי יכול לשחק עם כל הקרטועים שהיו לי.

פורסם

כשייצא? לא... יותר בכיוון של חודשיים שלוש אחרי

פורסם
זה כי בטח כולם RECON והם נוטשים כדי לצנוח לנקודות צליפה גבוהות

אוי זה נורא, כל הזמן קורה לי..

קל להטיס, וגם המסוק משתקם מנזק מאוד מהר, ואפילו מ"נטרול", זה אמנם מאוד לא ריאליסטי (אם היינו רוצים ריאליסטי מזמן היינו משחקים ARMA 3) אבל ציון לטובה הוא שכאשר יש נזק משמעותי, הוא מחולק לכמה מערכות, וניתן להרגיש בשליטה על המסוק. לדוגמא, אני מטיס ונום לתומי, ופוגעים בי.

אני מבצע צלילת התחמקות, אך אבוי! כשאני מנסה למשוך חזרה למעלה, אני מרגיש ש"אין כוח", ואני רואה על ה-HUD את האזהרה "rotor damage", כמובן שהתרסקתי למוות xD

פורסם

מי שלא מכיר את התופעה הזאת מBF3 (קבוצות שלמות של RECON או כמות לא מבוטלת של שחקני RECON) כדאי שיתכונן... במצב CONQUEST במפה כמו שנחאי זה גן עדן לRECON... זה וההחלטה הגאונית של DICE להוסיף מעליות לגג כמעט בכל בניין :lol:

פורסם

תופעת הקמפרים מול פתחי המעלית בגגות יכולה לחרפן פילים זה בפירוש אחד המעיקים

פורסם

לא רוצה לתת עדיין סיכום,כשלא מדובר על המשחק המלא וכן שעבר עליו כמה חודשיים .אך כרגע. כל עקום ידיים יכול להיות RECON מקצועי. מה זה הקלות הזאת.

פורסם

וחוץ מלהיות צלפים , ה

RECON מתגנבים אל הטנק ומפוצצים אותו עם c4 , בזמן שכל מה שאני עושה זה מטייל להנאתי , חוצפנים...

:funn:

פורסם

saDxDh9.png

:lol:

פורסם

^שמיים וארץ...

פורסם

ככה ההגדרות הנמוכות נראות במחשב...גושים לבנים חסרי טקסטורות.

טיפה עצוב, הם היו יכולים לפחות לעשות משהו ברמה של ההגדרות הנמוכות ב BF3. לא רק שזה עובד פחות טוב מ BF3 על HIGH זה גם נראה נוראי, חסר מלא טקסטורות למרות שהן לא אמורות להשפיע כל כך על הביצועים.

פורסם

מה שעצוב הוא שסדרת באטליפלד ממשיכה ותמשיך להיות מפותחת לקונסולות דבר שיגרום לשחקני ה PC לקבל חוויית משחק מסורסת עם היטראג עלוב

פורסם

ממש הופתעתי להגדרות ה-LOW שנראות דרסטית פחות טוב.

אצל ידידה שיש לה GTX 260 ו-i5 750 והמחשב שלה בקושי סוחב LOW, לעומתי על אולטרה זה היה מדהים.

פורסם

תשמעו כמעט בלתי אפשרי לשחק עם מסוק תקיפה במפה הזאת , כל טיפש עם אר פי ג׳י מכוון עליך ביחד עם הריקון שנמצאים על הגגות והלייזר שלהם , אני מבלה את רוב זמני בטכניקות התחמקות במקום לעזור לקבוצה, מה גם שזמני הטעינה של הטילים והפליירס התארכו זה פשוט מרגיש מסורס ברמות ....חייבים לבטל את הנעילה של ה אר פי ג׳י... יש כל כך הרבה אופציות להוריד מסוק כולל איגלות,מסוקים אחרים וספינות ולא צריך עוד אחד... המקסימום שלי בהטסה רציפה זה חמש דקות :/ בעוד שבbf3 היה לי סשיינים ארוכים עם המסוק....בקיצור אתה

לא יכול לזוז מטר בלי שמישהו ינעל עליך...קצת

מציק

פורסם

מה שיותר גרוע זה שאין לך אזהרה כשה-RPG ננעל עלייך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים