עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

או שאתה ו"תסמונת" בקושי משחקים או שיש לכם מזל ואתם נופלים על שרתים שלא גורמים לדרופים מאחר ולווינדוז אין שום השפעה זו פיקציה

• תגובות 3k
  • צפיות 931k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מאשר - גם אני עברתי ל WIndows 8 - הביצועים והכל יותר חלק, הרבה יותר כיף לשחק. מקבל גם יותר FPS (סביב ה 60).

פורסם
או שאתה ו"תסמונת" בקושי משחקים או שיש לכם מזל ואתם נופלים על שרתים שלא גורמים לדרופים מאחר ולווינדוז אין שום השפעה זו פיקציה

אחי, אתה רציני או שאתה מסתלבט?

אתה באמת חושב שלווינדוז אין כל השפעה?

הרי כל מי שהיה לו פה בעיות ועבר לווינדוז 8 הבעיות נפתרו כמו קסם.

ממש צירוף מקרים נדיר...

פורסם

זה באמת עובד השדרוג לוינדוז 8 ?? כי מזה לא בא לפרמט את המחשב :/

אגב אם אני מפרמט רק את הארדיסק של מערכת ההפעלה , והמשחקים נמצאים בהארדיסק אחר אני אצטרך להוריד אותם שוב ??

פורסם
אחי, אתה רציני או שאתה מסתלבט?

אתה באמת חושב שלווינדוז אין כל השפעה?

הרי כל מי שהיה לו פה בעיות ועבר לווינדוז 8 הבעיות נפתרו כמו קסם.

ממש צירוף מקרים נדיר...

עזוב taltola, יש אנשים שימשיכו לא להאמין למרות כל הראיות שמוצגות לפניהם.

אני אגיד לך ולכולם למה זה חשוב שכולם יידעו ששידרוג ווינדוס עוזר. יש הרבה אנשים שהמשחק עובד להם גרוע והם חושבים שהכרטיס מסך או המעבד שלהם לא מספיקים, לכן הם רוצים לקנות רכיבים חדשים או אפילו מחשב חדש. צריך למנוע מהמצב הזה לקרות.

מה גם שיש כל מיני פתרונות יצירתיים שמופצים ברשת ויכולים רק להרוס.

SuicideSilence, אתה יכול לשדרג ווינדוס ולשמור הכל מהווינדוס הקודם בלי בעיה. בהתקנה של הווינדוס תהיה לך אפשרות כזאת (חשוב שההתקנה תהיה בתוך הווינדוס). כל המשחקים, גם אם הם בהארד דיסק אחר, יעבדו כמו שצריך.

פורסם

לא עדיף כבר לעשות פירמוט מלא ?

פורסם

לא יהיה הבדל בביצועים אם תפרמט. ההתקנה בלי הפירמוט מוחקת את הווינדוס לגמרי, אבל משאירה לך את כל הקבצים, הדרייברים, המשחקים והתוכנות. אין סיבה לפרמט.

פורסם

אחלה .. , יש צורך גם אחרי ההתקנה לשדרג ל8.1 ?

פורסם

לא, אבל יש צורך להתקין תוכנה בשם Classic Shell כדי שהממשק יהיה כמו של ווינדוס 7.

פורסם

סבבה , מקווה שזה יעזור ..אני כרגע "רוכש" אותו זה לוקח כמה שעות ... אעדכן פה אחרי סיום ההתקנה .

פורסם

אתם משחקים באש...

המנהלים לא אוהבים שמדברים על תוכנות שלא נקנו באופן רשמי.

פורסם

אל תדאג מיקרוסופט לא יפסידו כסף :)

חוץ מזה אף אחד לא יקנה עכשיו ווינדוז בשביל משחק אחד. מה לעשות שהפיתרון היחידי לביצועים נורמליים ב-BF4 הוא לא ממש חוקי. זה לא היה אמור להיות ככה אבל זה המצב כרגע, ואין לדעת מתי ייצא פאצ' קסמים או איזה דרייבר שיסדר הכל כפי שווינדוס 8 מסדר.

פורסם

הפתרון זה פשוט להיות סבלניים,זה כולה בטא!

פורסם

חברים, אני לא חושב שכל מה שקורה פה קשור למערכת ההפעלה, ו/או התקנות תוכנה גם דרייברים כנראה שלא.

מהשוואה שעשיתי, אצלי המשחק תופס ~24% במצב DEPLOY, במצב משחק מגיע ל33%. אני עם I7-3930. חבר עם I5 והמשחק מגיע אצלו ל95% מעבד. ואני מדבר פה שאצלו יש I5 עם GF570, והוא מקרטע גם במצב LOW.

פה זה מתחיל ופה זה נגמר. כנראה יש בעיית קוד כלשהיא שגורמת לטחינה של מעבדים, אחרת אין הסבר כלשהוא. האופציה השניה שהיא פשוט לא סבירה בעליל היא שהמשחק באמת לא נבדק על "מעבדים" בינוניים, כמו I5. לא הגיוני אבל גם קרייסיס לא היה הגיוני כשיצא והוא גם היה קוד ללא שום אופטימיזציה, ורק שתי דורות של חומרה אחרי , יכלו להריץ את המשחק במלואו.

נחכה לעידכון שהבנתי מSPACECOWBOY שייתכן וייצא. הבעיה היא במעבד הראשי 99.9%.

פורסם

אני עם i5 ועובד מצוין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים